10

до 2-ри

преди 6 години

На всички ни се ще това да е истината, но тя е че надрусания младеж е изпаднал в параноя ,качил се е на високо и е видял св. Петър и се е опитал да го хване за шлифера... Падането е било пагобно.

9

Анонимен

преди 6 години

Не известно кой е убит младежа, но е сигурно, че е "самоубийство" !

8

BG СМЕШКИ

преди 6 години

а само до съд и полиция .... ами прокоратура и Централна банка да не би да има ?!?!! там е още по-зле положението ..... държавата е пълен леш ! просто такава няма .....иначе е ясно че ше заметат следите и на 2те престпъления ....тъй като народа е *** и мързелив до безборазие ....... на всички е ясно че говоренията на прокаратурата са пълна смешка и измишлиотина ...отишъл някъв пребил сестрата и после се хвърлил от балкона ....смешки ....спасявайте се от тая *** !

7

The big щепсел

преди 6 години

В нашата държава няма полиция! Има милиция! Полиция има в правовите държави, където същата се ползва с доверие и одобрение на обществото. Каква полиция има тук с бивши доносници и агенти.

6

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Шопски ценности

5

Мнение

преди 6 години

Ако е бил по тениска и по *** , значи е той.Един боксьор по малко.

4

Инспектор Поаро

преди 6 години

Височинни травми?!? Явно е скачал няколко пъти от прозореца....

3

Алов666

преди 6 години

Браво на лекарите дали са му правилните хапчета за безстрашност и той се е пробвал да полети. Така в крайна сметка хората се справят с проблемите, кофато държавата не може да се справи !!!!Ръчкат с иглата морфин и го пускат ,а той се чисти сам, няма патрула няма условни присъди, няма родители прокурори или полицаи. Айде попа и в Кремиковци в крематориума.

2

Доволен

преди 6 години

Ето това се казва положителна новина!Битата сестра е постъпила най-правилно като е намерила подходящите хора да "самоубият" наглеца и самозабравил се бияч. Много навременна реакция на гражданското общество! Ясно е,че трябва гражданите да вземат правосъдието в свои ръце!

1

Инспектор рекс

преди 6 години

Нашата полиция ни пази. Така нито ще търсят кой нападна сестрата, нито кой го е убил. Чиста работа. Да не опира човек до полиция и съд в тази държава.