161

Анонимен

преди 6 години

Два пъти изкуствено създавате предсрочно избори ...*** единия път фалирахте банка за 4 милиарда. ? Къде са парите от КТБ ? Третия път вече ще стане страшно и то за вас.

160

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 184Гледай да не изпревариш електората.Не,че си млад,но в тия работи няма ред.Каквото пожелаеш да ти се случи.Дано!

159

Анонимен

преди 6 години

200млн.за подслушване!Това и при тошо го нямаше.Защо блокирате фейса на опозицията?Напоследък сте особено активни.Особената форма на главата действа активно.Но на всяко действие има противодействие.Закон на физиката.

158

Анонимен

преди 6 години

Давай Нинче нови избори преди да ти измре електората по естествен път пред чакалнята на личния лекър!

157

Анонимен

преди 6 години

До 186 Вие комунистите ще ги връщате!Или вие сте свикнали - само да цоцате!

156

Анонимен

преди 6 години

Освен изброените има и още - разтрел на всички опитващи се да излязат от държавата , разстрел на всички говорещи против единствената партия, изземане на земи , режими на тока , глад и недостиг на храна , забранен внос от държави извън СССР , нисък стандарт на живот , голяма и тежка агентура обслужваща само властта и др.

155

Анонимен

преди 6 години

До 182И единия град няма да остане - ако БКП пак узурпират властта!

154

Анонимен

преди 6 години

От 28 тодини демокрация, най-дълго (10 години) управляват ГЕРБ. Каквото и оправдание да извадят - всички проблеми трябваше да са решени за това време. Да, но те вместо да ги решават ги създават и задълбчават. Хайде поне да не се сърдят, че ги критикуват! Герберизмът се превръща в нарцисизъм!

153

681

преди 6 години

Какво значи мракобесна БКП? Това, че доведе народа до затъпяване и опростачване както сега да има деца, които не могат да говорят и пишат на български?Това, че беше срещу прогреса в производството като механизира селото и индустрията,които сега се върнаха на ниво 19 век? Това че доведе народа до невежество и аполитичност? Неееее гербери,които сте неуспялата и некадърна част от народа преди 89г,държавата тогава даваше хиляди възможности да се реализираш ,но вие не бяхте *** мързеливи и некадърни

152

Анонимен

преди 6 години

Обслужващ...не обслужващ....разбиха мечтите на БКП!Само така!

151

До: 175

преди 6 години

Е анджек де, това са фактите а не лъжи.Как Бойко ще обори тези факти?

150

Анонимен

преди 6 години

БКП са милионери....и нямат кандисване!Никога вече БКП!

149

Един българин

преди 6 години

До: номер 169Само ми отговори коя партия беше на власт когато България беше приета в Европейския Съюз? А? Коя точно?Не искам коментари а само точен и еднозначен отговор!

148

Анонимен

преди 6 години

И кво, като всички искат да работят с ГЕРБ и това означава, че не крадат, така ли, та те се разбиха да крадат, всеки от тях вдигна къща за минимум 200 000 лв, даже и най-мизерният заместник кмет в най-бедната община, докато дълга на страната за 10 години скочи 3 пъти, предстои демографска катастрофа, а малкият и среден бизнес да фалира масово, защото той няма да може да издържи тази тежест :D 2030-та - 1 град икономика, останалото деградиращо ромско гето и боклукчарник!!! Имайте си едно на ум!

147

Анонимен

преди 6 години

Че то БСП вкараха БГ в НАТО И ЕС, Борисов трябваше да ни вкара в Шенген ама 10г не успява.....

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 170Ама как да е иначе като те са от едно и също котило ! Тяхният апетит е на първо място и не ги е еня нито за народа ,нито за България !

145

Анонимен

преди 6 години

БКП се гърчи...значи Бойко е на прав път!

144

Анонимен

преди 6 години

Първо си върни партийния билет другарю Борисов.

143

Един българин

преди 6 години

Ами тогава предлагам ГЕРБ и лично Бойко да започнат от себе си. Да се самоуволнят всички бивши комунисти и агенти на КДС, като Цветанчо например.Защо не пренапишат учебниците по история като децата задължително да учат за мракобесния комунизъм от 1944 г. до 1989 г., както учат децата във всички бивши комунистически държави освен България, а? Защо?А не сега сополанковци да въздишат: "На мене дядо ми е казвал, че при Тодор Живков било много по-хубаво от сега"!

142

Анонимен

преди 6 години

Всички ,които бяха на власт сега са милионери за сметка на един страдащ и намаляващ народ ! ТОВА НАПРАВИХА И БСП И ГЕРБ И НЯМАТ РАЗЛИКИ. ЕДНАКВО НЕНАЯЛИ СЕ ,ЕДНАКВО ГЛАДНИ ,ЕДНАКВО КЪОРАВИ ИЛИ ПО-ТОЧНО ПРАВЕЩИ СЕ НА КЪОРАВИКОЛКО НАРОДА Е ГЛАДЕН,КОЛКО Е НАТИКАН В ЪГЪЛА, КОЛКО НАРОД БЯГА ЗАРАДИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА У НАС ,ЗАРАДИ ПРОПАСТТА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ ,КОИТО СА РЕЗУЛТАТ НА ВСИЧКИ ,КОИТО БЯХА НА ВЛАСТ ! МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА ЗА ДА ОТДЪХНЕ РАБОТЕЩИЯТ НАРОД !И НИНОВА И БОЙКО СА ЕДНАКВИ !