26

Анонимен

преди 6 години

До LanТи в момента ме нападаш, а аз съм си в къщи ...какво Столипиново, дори не си ром а българин.Стига )) не ми съсипвай вечерната разходка...

25

Lan

преди 6 години

27Не ли :), а познаваш ли това, което НЕ ти пречи, някакъв личен контакт - вечерна разходка в Столипиново например? Щото и на мен вулканите в Индонезия НЕ ми пречат...*** на - местните се оплакват!

24

ФАКТ!

преди 6 години

България от просешката тояга ще стане накрая май супердържава!Така пише и у библията че последните ке станат първи!А думата немец ще се свързва с *** !

23

Един от Северозапада

преди 6 години

Интересно, роми, живеещи в български села-2-3-5-10 къщи, сред 100 български къщи, получават почти нашия манталитет, в градовете -също има интегрирани роми, живеещи сред българи.Тази мизерия, като на снимките, е само в ромските махали.Това донякъде се дължи на психологията им.Живеят първосигнално, без да мислят за утре, или за последствия, от каквото и да било, пиене, ядене,правене на деца. ядко искат нещо повече.Но, така им Е ПОЗВОЛЕНО днес.Електорат са.Глезят ги.Без тях-власт през крив макарон.

22

ФАКТ!

преди 6 години

И кво работят като нямат дори начално а не знаят език а и не им се отдават много езиците еле па немският!Тука у Франция чистачките и боклукчиите само бели французи.Некъв мит е че *** вършат тая работа или арабите първите просят вторите играят цел ден лотария пушат и правят деца!

21

Боко

преди 6 години

България предлага на Германия чистокръвни *** арийци.

20

Анонимен

преди 6 години

До Lanна мен ромите не ми пречат това обаче е проблем за теб и много други.Сега по-ясно ли е? на мен и мюсюлманите не пречат... обаче така вече аз преча на бая народ.)) Ето за тази трева става дума...както казах няма да разбереш.Но в статията се говори за тривиални неща, както винаги за едни пари. Утре, като нищо, ние може да се окажем на място на ромите, знае ли човек.

19

Lan

преди 6 години

17:) Когато човек иска - начин се намира! Имаме една от най-хубавите природи - зелена трева има бол! И обикновено търчат по планините и се къпят в реките, но това лято (поради лични проблеми) се задоволиха да ритат на игрището до блока, да се катерят на дърветата до блока и да плуват на най-близкия басейн. И изобщо не са се спрели :) и си изкараха супер! А мрънкането и родителското безсилие го разбирам чудесно.

18

Край

преди 6 години

Като станат мнозинство как ли ще ни итегрират. Ще ни учат да караме каруци сигурно, да правим сметища, да берем тухли. Ще има курсове по трепане на баби и дедовци с тояги, курсове по телефонни измами и джебчийство.

17

ФАКТ!

преди 6 години

А така харлия да им са!Ауфвидерзеен!

16

Анонимен

преди 6 години

Отново дезинформация!!!!Не се усвояват пари не за ромското население,а нулево е усвояването в България на средствата от европейските фондове за.............мигранти!!!Да вземем обаче под внимание друго.......знаят ли каква пара е потрошена и налята в България за целият период на прехода за интеграция на този етнос??Колосална сума,но парите ги няма....интеграцията също!!Да питат комисии,организации защо парите са похарчени,а резултат няма!!!Отговорни за получаване на парите има,резултат-няма!!

15

Край

преди 6 години

Много се дразня като народи които са избили ромите си, изгонили са ги. В газови камери са ги варили. Правили си стоки за бита от тях. Да дават акъл на нас -МЕГА УЛТРА ТОЛЕРАНТНИТЕ българи как да интегрираме ромите. В Холандия са били избити буквално всички роми. В Германия ... И сега ще ни четат лекции по толерантност. Ако не бяхме толерантни нямаше да сме страната са НАЙ голямо ромско малцинство което скоро ще става мнозинство.

14

Анонимен

преди 6 години

До LanВсеки има перцепция за света, вие затънахте в буквалистика. Къде ритаха топка и плуваха, на бетонираното черноморие ли?Жадувам зелена трева, а не студен бетон и железни релси. Няма да ме разберете дори Никът ви го доказва.

13

Дим да ги няма!

преди 6 години

Германия да вземе и ромите, и парите. Ама да не ни ги връща. А ние да им отнемем гражданството на тия номади. И те така!

12

Анонимен

преди 6 години

"България не усвоява парите за ромите, да ги вземе Германия!"---Така, така! Германия да вземе ромите Парите и тук има кой да ги "усвои", да не мислите? Ама ромите - в Германия!

11

Lan

преди 6 години

10 И моите цяло лято ритаха топка, плуваха и се катереха по дърветата с други като тях...Решението дали и доколко ще стоят на техниките зависи от РОДИТЕЛЯ!

10

Един от Северозапада

преди 6 години

Ооо, Г-н Министър, усвояват се, и още как! Нито лев не се пропуска, за "усвояване".Но, харизваме ви ги всичките пари, барабар с ромите, халал да са ви! Покажете ни, какво сме пропуснали да направим, и след 4-5 години пак ще говорим! Да видим, как ще се справите вие? Впрочем, в коя държава са успяли да се справят? От бившия източен блок? От ЕС?

9

Lan

преди 6 години

Халал да са им! И ОЩЕ пари ще им пратим :). А ако успеят да ги интегрират и шапка ще им свалим! Даже може и национален празник да им назначим!

8

Анонимен

преди 6 години

Лятото видях група ромски деца, играещи боси на една поляна, там има ше и малки кончета.Разплаках се в колата, защото собствените ми деца през това време седяха у дома всеки пред собственият си компютър и "общуваха"с приятели...Хайде нахвърлете ми се, но това няма да промени истината, че има нещо в техният живот, което ние сме загубеил

7

Анонимен

преди 6 години

Парите вървят с ромите. Взимат парите, взимат ромите и се опитват да ги интегрират.