29

Евро-Атлантик

преди 6 години

Искам да ида в парламента ! - *** .....никога нема да имаш хемороидиии...

28

Анонимен

преди 6 години

Че какво чудно има.Там е събрана изметтта на Европа.Само наркомани,алкохолици,педофили и всевъзможни пропаднали криминални типове,начело със самия Юнкер.

27

хх

преди 6 години

Само бареков ги върши тези неща , хах а

26

Анонимен

преди 6 години

после еднополовите бракове и безразборния секс !--------------------------------------------------------------Точно както след Великата Октомврийска Социалистическа Революция на Ленин 1917 , тя не е била само социална Революция но и сексуална .

25

ХХХ

преди 6 години

Някои верни поданици на ЕС си мислят че Евро-атлантическите ценности са далеч по важни неща ? Обърйкали са се ! Исляма е на първо място после еднополовите бракове и безразборния секс ! Но нищо ....давайте санкции на Русия че да не превземе Европа ! Нападала ни !

24

Анонимен

преди 6 години

А пък аз се чудех до сега за какво се е набутал там Съсела,а ето каква била работата,да го изнасилват.

23

Анонимен

преди 6 години

22 Поне да беше прочел съседната статия за нарастващото богатство на българина ,ако пак се съмняваш просто следи ежедневните статии за изхвърлените през балкона хилядарки от пенсионери.

22

АБВ

преди 6 години

Айде още една тъпппа статия. Значи нямат си представа към кого да се обърнат, ако са изнасилени!? Към полицията бе хора, към полицията. Това го знае и най- пррростия швед. Има и още един начин- кажи на съпруга си и той ще направи така, че изнасилвача да не може повече да го вдига.

21

Анонимен

преди 6 години

22 Написал си пълни глупости нямащи нищо общо с действителността. Не знам само как съумявате да измислите толкова глупости . Западните Балкани са значително по зле от нас , всичките имат по нисък индекс , статистиката е категорична . Нашият се е вдигнал с 13 пункта за тези 10 години , вярно можеше да е повече , но с тези управляващи толкова. Ако бяха другите от днешния парламент още по-малко.

20

Lan

преди 6 години

И какво - проговарят, когато вече е абсурд да има някакви доказателства! Само думи...думи, които може и да не са истина и невинни хора да бъдат осъдени само поради световната "вълна"! Защо всички тези хора са си мълчали досега?!

19

до 17

преди 6 години

Не бях голчо преди влизането ни в ЕС, сега вече - да, може да се каже , но като гледам това е общовалидно за целия народ .Истината - ЕС ни ограби, внасяме ежегодно повече , отколкото ни отпускат.Ако приемат Западните Балкани и те ще станат голтаци , като нас.Целта е в хазната на ЕС да влизат повече пари, иначе на никого не трябват македонци , албанци и пр.

18

Анонимен

преди 6 години

Сексуално насилие в Европарламента: Десетки жени и мъже проговарят. Агати бардака и в който сме набутани и ние.

17

до13

преди 6 години

До кой ни управлявапундинска ***

16

Анонимен

преди 6 години

България. - вън от ЕС !===================13 Къде си ръгнал бе голчо . Що ще чиниш после

15

Пич

преди 6 години

До кой ни управлява"Фрапантното е, че у нас тези" европейски ценности" се дават за пример . Моралът в ЕС не е по-добър от българския,"Ами сигурно е така, да, руски ***. Отивай в Масква да поживееш, където любовниците на висшия съвет на партията се назначават за прокурори. Хайде млъквай и се скрий в някой ъгъл. Червен ***.

14

Пич

преди 6 години

Така като познавам правилата по европейските институции за "сексуално посегателство", сигурни ли сте, че не става въпрос просто за комплименти от сорта - "страхотна пола си облякла днес" или "много си красива днес". Това се счита за сексуално посегателство в тази наша объркана Европа. Другият вариант е това да е бунтът на "асистентките", които както всички знаем са там, за да лапат салама, но ако не се издигнат бързо и веднага започват да пускат компромати. Колко съм се нагледал на такива ...

13

Анонимен

преди 6 години

Вие се молете, заради сексуалното насилие на брюкселските зелки, да не проговорим ние...ясно?

12

кой ни управлява

преди 6 години

Фрапантното е, че у нас тези" европейски ценности" се дават за пример . Моралът в ЕС не е по-добър от българския, напротив, ние сме го запазили до известна степен.Извратени хора диктуват битието ни.България. - вън от ЕС !

11

До Верчето

преди 6 години

Politico или Politiko ?

10

Мунчо

преди 6 години

Хора, моля ви, запазете малко здрав разум. Кажете не на пълното видиотяване.Някакъв бил снимал някоя и и пратил снимка. Ама тя не знаела. Е, вече знае.И къде точно е насилието. МОже би я е намирал за много грозна, пък тя се е мислила за голяма хубавица и човекът е искал да и разсее заблуждението.Но *** беше счупен от последното изречение: " ...тормозени мъже, които после са били изпращани в платен отпуск" Оха. Ей така искам да ме тормозят и мене, в платен отпуск. Но къде е секса питам?