37

Анонимен

преди 6 години

Тиквата даде заден за антинародната наредба за намаляване на болничните ! ИЗР.ОДИ ГЕРБЕРСКИ !!!

36

Пехотинец

преди 6 години

Подведжане под съдебна отговорност на военните, отказвам да марширувам днеска защото психично не ми е добре и отивам да си лежа на сянка .

35

Анонимен

преди 6 години

Verno li e 4e tija e bil partiez ot bkp e a sega pstriot i s gerb nai ve4e toi i ot samoleti rasbira ami???

34

:):)

преди 6 години

алоо вевесаритекато малки деца станахте. С 9 самолета само по показухи ще ми ходите. Не ми разправяйте че Миг29 е барака, Израел предлага от години преобурудване на авионика за съвместимост с НАТО. Те на румънските 21 ци го направиха че на 29 няма да го направят. Руснаците предлагат цял пакет за модернизация на самолета.Докато ви ги докарат новите какво ще правите, ще върви стажа ще взимате заплати. Техниците ви ще ги уволнявате ли, колко от старшинките ви чуват английския...

33

Анонимен

преди 6 години

Кой беше доскоро шеф на авиацията години наред доскоро - льотчика Грипен Радев !Затова сега сме на този хал.

32

Анонимен

преди 6 години

Всеки самолет може да лети 15 години с малко поддръжка ! Така е и с магистралите и тунелите ! Но когато следващите 10 не се прави нищо е СТРАШНО !! Десет години ЕС, десет години ГЕРБ , десет години СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ режеше трибагреника на лентички и клета България на скраб !!!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Кви са тия пилоти бе, чувстваи се не добре Ако някой ни нападне тия направо ще легнат болни и на умирачка и ще се изпокрият. Оставките на масата пълна ревизия на самолетите, които оставят и разстрел за предателите.

30

Циник до 32

преди 6 години

Колега - "реднеците" не разбират от здрав разум!Това са червени хашишини!Ааааахахаха

29

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

28

Циник до 27 и 28

преди 6 години

Ааааахахаха...реднеците се запениха!По-кротко другари...да не направите някой инсулт!Пхахаха....ТКЗС ари!

27

Анонимен

преди 6 години

То пък един виц, да си обършеш г..за с него .Хе !

26

Анонимен

преди 6 години

Циника да пише по немските форуми,там на него ще му казват селянин

25

Анонимен

преди 6 години

До *** до 25 Глюпак !

24

Анонимен

преди 6 години

До *** до 17 А при демократичната хунта и гвозей не произвежда .

23

Анонимен

преди 6 години

До *** Няма такъв виц ,лъжеш . Когато танковете бяха подарени имаше Костов и П. Стоянов . Мр..ъсник! и *** . имаше 1виц....намаше такъв виц, просто си един глЮпак който лъже ама седна на кола ... дрюгарю тупанар . Костов и Стоянов подариха ,глЮпако .

22

158

преди 6 години

Поредният военен министър, който застава срещу подчинените си! Имаше един, който в прав текст на плаца е казал, че не са от един отбор и съкрати половината армия. Така че, те отдавна алармират, един пилот за съжаление загина и на никой не му пука. Като нямаш танкове, хората не карат танкове, но да се качиш в кошница или на самолет, който не познаваш и да полетиш... е безумие!

21

Анонимен

преди 6 години

дебелийо нема друга работа освен да пълнее и да бръщолеви все едно и също

20

Анонимен

преди 6 години

Ха, хаа... не знам какво чакат съседните държави, та не вземат да ни превземат. Сега е момента. По-голяма гола вода никога не сме били....И какво ще ни правят после?

19

Анонимен

преди 6 години

Споко бе, нали Суджука ви каза, че нашите нови приятели - турските летци ще пазят небето на България от лошите руснаци.Сега нали сме си завъртяли гъ-за към НАТО.

18

Циник до 17

преди 6 години

България е произвеждала самолети....ама преди червената хунта!