30

До помака

преди 6 години

Не мога да те убедя, да.... Щото си облъчен, че "не си" българин! Така и не отговаряш що не знаеш друг език, освен БЪЛГАРСКИ! Нещо объркан ми се виждаш...

29

До 47

преди 6 години

Така... Точно османските архиви са "най-точната" информация за историята ни, както и на спонсорираното от НПО - та продажни автори... Както и факта, че робството, кръвния данък, Паисий, Вазов и т.н. са "митове"...

28

Анонимен

преди 6 години

До Зозо"А псевдославяните молещи се на св.Путин какво ще ги правим?"---Не говори в множествено число. А ти ще им правиш кавали и ще им п*рдищ на хея.

27

Анонимен

преди 6 години

Техните предци са били християни, които през петвековното османско владичество на Балканите са приели мюсюлманската вяра.////Основна и единствена заслуга има подлият народ

26

До 45

преди 6 години

Българите сме тук много преди Аспарух и говорим на този език от хилядолетия, а не както са те облъчвали в часовете по история! Помаците също сте българи, но попаднали под турско облъчване!

25

До помака

преди 6 години

Лъжеш... Нищо не може да проследиш отвъд прадядо си... Щото са те облъчили, че от "векове" си мюсли... На колко века ви е джамията в село? Що баща ти и дядо ти не знаят.... турски? Що не говорят друг освен български език?

24

До 34

преди 6 години

Чети повече, турофиле... Има много изследвания по темата!? 200 - 300 Хил.?! Пълни глупости пишеш!? България е била държава от няколко века бе... Ти я изкарваш с население колкото един град!

23

До помака

преди 6 години

Проследи си родословното дърво до преди 6 века, ако можеш.... Ще уснановиш, че предците ти са били християни! А като не си българин що не говориш друг език освен.... български!? Помаците започнаха да ви учат на турски едва след 90-та г.!

22

Горд Помак

преди 6 години

Аз съм мюсюлманин, баща ми, дядо ми. Никой не помни да сме принуждавани или накога да сме били християни. Защо насила изкривявате нещата? Не искаме да сме българи, не искаме да сме християни. Как да ви го кажем по-просто.

21

До шматка

преди 6 години

На вЕрно си просто.а Шматка.... Когато сме паднали под турско българите сме били 2,5 млн. След 5 века по време на Освобождението отново... 2,5 млн.За 5 века прираст 0 от много "загриженост" от страна на поробителите ни... А по времето на "лошия" социализъм сме нарастнали с близо 3 млн. за 45 г.

20

Зозо

преди 6 години

А псевдославяните молещи се на св.Путин какво ще ги правим? Аз предлагам за тях глад и лабут, само от това разбират.

19

Българина

преди 6 години

Ако 1444 европа не беше изоставила балканите, нямаше да има фесове на балканите и днес тези заблудени мюсюлмани объркали родния си дом, нямаше да ги има и да тормозят 10 държави.

18

Анонимен

преди 6 години

Във исляма Антихриста го наричат Даджал или нещо от сорта човек със едно око и много грозен Ето каво точно пише за признаците за неговото появаване.''Фалшивият Месия ще се появи от източните страни. Това място се нарича Хорасан. Ще бъде последван от извратени и нечестиви човеци, и ще сеят зло надясно и наляво''Гей-паради, еднополови бракове и смяна пола сношения със деца всичко туй се случва във ЕС.

17

Край

преди 6 години

Соца освободи хората които го живяха от религиите. И това стана без забрани. При соца се построиха повече църкви от при демокрацията. При соца грамотността стана масова и за това на хората жреци не им трябваха.

16

Псалм : 23

преди 6 години

Идва времето на Антихриста всички ше получите номер и няма да има вече религии за да не воювате помежду си Настъпват последните времена Звяра ще управлява 3.5 г във мир за да се прикрие и 3.5 г мракобесие общо 7г после ще и спуснат нова религия всеки който не я приеме и не приеме числото на Звяра ще бъде убит.

15

шматка

преди 6 години

До10Би ли ми обяснил защоНе са ни ликвидирали като народ след 5века кланеСме запазили християнската си религия при такъв геноцид.Не забравяй че само за 45г социализъм без кой знае какви забрани почти всички станахме атеисти.Християните са били облагани с по високи данъци.Това е накарало някой да приемат исляма.Освен това не са имали възможност за развитие като християни

14

Анонимен

преди 6 години

Авторът какво ли разбира под "истински приети"?От малцинство да станат мнозинство?Нали ще му закрият и редакцията и долнопробното радио.

13

Край

преди 6 години

При соца - тъпите религии бяха наврени на кучето под опашката - където им е мястото. Бог има или няма не знам - ама и никой не знае по-добре от мен, нито пък знае по-добре от мен какво иска ако го има. Не понасям жреците на никоя религии нито тъпънарските им ритуали.

12

Псалм : 23

преди 6 години

ЕС трябва да бъде нападнат, друг вариант няма. Всички вътре са във един капан и примката все повече се затяга, когато вече всички станат зависими от Брюксел кaто гърците и нас ще наложат фашистка военна диктатура. Тези които имат смелоста да се самоопределят ще бъдат бити и измъчвани и изторени на клада и в газовите камери, гледайте какво става във Каталуния.

11

Анонимен

преди 6 години

Нищо не бъркам. Има документи не само книги.