44

Анонимен

преди 6 години

Какво да кажа... Голям любимец ми беше камата, но действително, той трябва да се занимава само с футбол и футболни коментари.

43

До 41

преди 6 години

До АнонименКакво го хвалиш, бе?ТОзи *** излага цяла България, включая и теб. А ти си тръгнал да го възхваляваш.После, защо живеем в най-голямата *** на Европа.Явно заради такива като теб, които величаят простотията и се подиграват на културата и интелигентността.Жалка нацийка, с жалък народ.

42

до ритнитопковец

преди 6 години

Едно е да риташ топка, друго е да мислиш по политически въпроси. Колкото Сантамария може да играе футбол, толкова и Христо разбира от политика. Затова е редно да се изказва само по теми свързани с футбола.

41

Анонимен

преди 6 години

Дреме му на Стоичков на стоичковия. Поне говори това, което мисли. Не се страхува като повечето мишки в България какво ще стане, ако каже истината. Тук вички сме големи мъже, ама само пред клавиатурата. Може да не е професор, но поне има топки, за разлика от останалите.

40

Цитат

преди 6 години

Христо Стоичков: Ами царя? Казах ли ви че е мoшeниk. Дойде и ви обра. Само моите имоти още не е взел, защото са в чужбина. На българите като им вземат всичко - да ходят да спят по хотелите на Миленчо Велчевия. Още преди няколко месеца казах, че НДСВ е групировка. Всички ги разкриха.

39

Анонимен

преди 6 години

"Шивачо, не по-високо от коляното!"

38

Анонимен

преди 6 години

От цървула трандафор не става.

37

Цитат

преди 6 години

Христо Стоичков: От всеки *** трандафор не става.

36

Анонимен

преди 6 години

Политиката е сложно нещо. Понякога е по-добре да си запазиш мнението за себе си, а не да го казваш по телевизията. Европа се обединява от много години, а тези искат да се отделят. Защо САЩ не се разделят например? И пак черна точка за нас......

35

Анонимен

преди 6 години

Фашистите от Мадрид уволняват всички несъгласни със мракобесния им режим. Всеки може да изрази възмущението си от дествията на полицията. Какво стана със свободата на словото ? Утре ако вие се самоопределите като българи, когато Испания реши да ви нападне и вас ще ви бие испанската полиция.

34

Анонимен

преди 6 години

До Браво на Испания!КАК ще защитава българите?Само със самочувствие и псувни не става.--------------------------Хиляди българи са му тропали на вратата в Барселона и на хиляди е помогнал реално.А ти днес на коя баба от блока й оказа помощ?

33

Ангел

преди 6 години

Не ни трябва.Аман от Предатели.Уж Почетен Консул в Испания .Повтарям ИСПАНИЯ а защитава противоположни интереси!!!

32

Циник

преди 6 години

Селската пр ъч ка Стоичков в случая много ми прилича на - "Насмукала се въ шка , и на чело излязла!"Той ще оправи вътрешните работи на Испания!Талантлив футболист - без съмнение!И пълен селянин - без грам съмнение!

31

Анонимен

преди 6 години

Правилно! Селянина със селско поведение , култура и обноски- пак на село. При кравите.

30

Браво на Испания!

преди 6 години

Това, че си добър спортист не може да замести възпитанието, общата култура, чувството за отговорност.Какъв консул, КАК ще защитава българите?Само със самочувствие и псувни не става.

29

Анонимен

преди 6 години

Ицо,Ицо политиката е на обратната страна на топката,за нея се иска и акъл!Стой си при алигаторите и се препичай на слънце!

28

Анонимен

преди 6 години

Шило в торба не стои...

27

Анонимен

преди 6 години

Голема Работа! Независима Каталуня ще го назначи за доживотен консул! И тия от Мадрид ще си смучат пръстчето от яд.

26

Казал

преди 6 години

е Ицо това, което мислят и голямата част от хората в Европа, но не всеки има топки! На него не му пука! Радвал е милиони хора с изявите си, и са му давали много пари, не ги е крал на наш гръб като повечето от политиците ни. Пък това, че разни мишоци от панелки му дават оценки...предполагам, че го мести!

25

магистрата

преди 6 години

Теа знаят ли че имат работа с доктор и какаво ще сполети майките им, лели, баби и целия женски род?