34

Гвендор

преди 6 години

До бааа го Има и това са тия, които прилагат кре - тен-оидните закони...

33

Гюнтер

преди 6 години

Господи,възможно ли е такова безсилие,такава нечовешка глупост,..кои сажтия "експерт"бе,дайте да ги видим тия иидиоти дето ги мислят тия безумия!?Заравят си главата в пясъка и въобще не им пука къде наистина са проблемите,само гледат как да пълнят на олигото бездънните джобове.Само за два месеца и може да,се,решат проблемите при желабие,но такива нямаааа. Вижте какви закони приемат бе,махат знаци,психотестове,огромни глоби непосилни за хората в тая мизерия.А проблемите си висят,и жертвите повече

32

бааа го

преди 6 години

Дали има по-тъ по *** от българския законотворец?!

31

Анонимен

преди 6 години

Същото и с по голяма тежест с затвор трябва да се приложи и за не спиране на пешеходна пътека.

30

Анонимен

преди 6 години

Глобите за превишена скорост трябва да зависят от мощността и тежестта на автомобила.

29

Анонимен

преди 6 години

Уж все умни хора с часовници за по 3 - 4 бона, с чанти за по 10 - 15 бжно с кожени палта и костюми за по 2- 3 бона, возещи се на държавни мерцедеси и с охранка пък такива изказвания правят да им се чудиш. Ами сложете на всеко кръстовище по един стоп и по един полицай да глобева и да пълни бюджета.

28

Оня същия

преди 6 години

Изключае простотията за 20те, одобрявам. Само освен за стоп, да го направят и за минаване на червено, че е станало национален спорт.

27

Анонимен

преди 6 години

Ще ми е много приятно да видя как някой с Порше или джип като автобус кара с 20 км.в час в града. Това лично, но ако се кара с толкова колите ще харчат доста и за екологията никой явно не е помислил.

26

боян

преди 6 години

аз даже мисля, че и 20 км/ч е прекалено висока скорост за населените места.направо, като се влезе в населено място, слизаш и буташ. така катастрофите ще спаднат драстично и нацията ще пребори затлъстяването. извън населените места пък ограничението трябва да е 30 км/ч, като пеефски трябва да се задължи да отваря лафка на всеки трети километър, за да може населението да търка лотарийни билети, а с покритието на скреча да се засипват пътищата против заледяване.***

25

маке

преди 6 години

Я пато не видим камо ли некъв си стоп Марко не ги разбира тия знаци ама и на половин кофа бира си знае пато да се чуди човек кой кръка повеке

24

Yvv

преди 6 години

А няма ли да има психотест за ***, които пишат закони в тая скапана държава.

23

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда от нови промени в закона,а от контрол по спазването на сегашния.Ако ще и 5км/h да направят ограниченията,като няма кой да установи,че нарушаваш закона....какъв е смисъла?

22

От САЩ

преди 6 години

В Америка всички спират на СТОП ,и ако не спреш и те спре полицай се третира като все едно не си спрял на червен светофар и отделно ти скача застраховката на колатаЩо и в БГ да не е така ..Пишеш тука по форуми ,но на улицата ше те прегазят като ти се наложи да пресичаш

21

Рв

преди 6 години

Хаха, 20 км/ч... ако вдигна повече с колело ще ме глоби ли г-н ушев? Абе тия чуват ли се кво говорят?

20

Нфб

преди 6 години

запада да изнесе имената на родните корумпирани политици със сметки в чужди банки..имоти..фирми..публична яснота за комисионните на министри..политици..депутати..

19

Анонимен

преди 6 години

Въпреки, че и в гората за гъби да си, като видиш знак "стоп" трябва да спреш, защото има някаква причина този знак да е там, предложолия мярката си е за психотест.

18

Циник

преди 6 години

Брат ми се кефеше на новата си RAF4 ...докато една фитка не тръгна внезапно от знак стоп ...и не му огъна вратата!На въпроса - сляпа ли си...и защо го направи...панираната фитка му отговорила:"Ох...ми не знам!"

17

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли е трудно просто да се съблюдава спазването на съществуващите закони?--------------------Трудно е, защото повечето не са ги чели поради неграмотност.

16

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли е това, което се говори, че Антон Тодоров страдал от раздвоение на личността (шизофрения) - въобразил си, че е мумия, макар, че други го подозирали, че е дон Базилио.

15

Българина

преди 6 години

Явно знак стоп убива най много по пътищата. Аз искам психотест и проверка от комисия от граждани за човека който решава къде да сложи знак стоп и знак 60, като за всеки безмислен знак да му се вземат 20 т за това че е опъвал нервите на хората. Искам същото и за строителя оставил шахтите 50 см под пътя или сложил 10 см асвал за опит за убийство. ***, стопа им е виновен