36

Анонимен

преди 6 години

17 - Това е за първи нарушение. Един ден вид напомняне, че това е правова държава. На второто, ще е 300-600, после ще е 1000-2000 и т.н.т. ако има някой милиардер, готов да плаща милиони в. Глоби за дребни нарушения, то супер за хазната. На останали, като теб, ще им се стъжни много преди,глобите да станат толкова високо.

35

Анонимен

преди 6 години

до 33 Възможно е в реалния живот да бъде арестуван и съден. Във филма нямаше свидетели. )))Иначе филма щеше да свърши.))))

34

до 31

преди 6 години

Нма какво да гледам ходил съм на много места, ти *** в Тайван и ще видиш разликата между американец и руснак В Тайван дори месните се страхуват от руската мафия а англичани и американци отиват да се напият като за последно.

33

Анонимен

преди 6 години

Дя забранят и пушенето по улици и паркове.. аа ама то и сега се пуши на закрито на всякъде а младежите с по една бира ще ги глобят..

32

Анонимен

преди 6 години

До 31След това руснакът бил арестуван кнпткарял 5 години в затвора за нападение над полицай ... Или си мислиш, че ще го пуснат да се прави на отворен.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30А може би хората не се нашоршват, а просто пият една-две бирички с компания в парка?

30

Анонимен

преди 6 години

до 24 Гледай руския филм БРАТ. Там един руснак отива в САЩ и сяда на пейката в един парк и си отваря бутилката с водка и започва да пие. Идва един полицай до него и му иска личните документи след като му казва да не пие. Оня не разбира английски, полицая тръгва да го арестува и руснака го паркирва с един удар..и му вика оня докато е в несвяст( разбрал за какво е искал да го арестува): Ти ще ми забраняваш да пия? Муахахахаха....

29

Анонимен

преди 6 години

Да ви имам заглавието. Алкохола се забранява да се пие САМО по улици и паркове за което съм твърдо ЗА! Кой нормален човек пие в парка или по улицата, бе? Даже и да си най-големия алкохолик ще изчакаш да се прибереш или да влезеш в близкото заведение и да се нашораш.

28

до 24

преди 6 години

Гбупости там клошарите си завиват битилките в един хартиен плик и навсякъде се търкалят хартии пластмасови бутилки в гетата особено полицаи не влизат Ти като решиш да се освиниш никой не може да те спре. Еле у нас срещу парче суджук ще си затворят очите. Ако помниш в Студентски град открай време ги затварят какво им е новото на тия наредби хвърлям фойрверките от покрива на блока и ми е все тая нека ме хванат ако могат.

27

Кон Дьо

преди 6 години

Има таратанци, качени на сайта на СОС!Последната "новина" , свързана с тяхната дейност е от месец март!И тези имитират дейност, докато лапкат кинти!

26

Анонимен

преди 6 години

Сега вече като има заря от центъра на София след 22ч ще знаете ,че селските милионерчета празнуват ! 300лв глоба-бълха ги ухапала!че награбиха парата е ясно ,ама като избиват комплекси е страшно.мешунгерите до 22 - да се знае кой кой е .

25

Анонимен

преди 6 години

Как ще разберат кой организира протестите и ще го глобят, ако са спонтанни? Ами ако организаторът е куче?

24

nkavrakov

преди 6 години

Добра идея.

23

Анонимен

преди 6 години

Ето защо харесвам Америка, защото там с бутилка да се разхождаш и те види джандар, 75 USD e глобата. А за паркове и градини да не говорим! На който му се пие, има кръчми и ресторанти, барове, там да си пият. У нас, *** с по една голяма бутилка бира, асистирани от пуберки, гордо се правят на мъже пи пейките. Пълна забрана за пиенето по този начин!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Простащината трябва да бъде спряна !

21

Анонимен

преди 6 години

Не го разбирам , винаги си е имало закони за спазване на обществения ред , а сега го представят като нещо ново открили топлата вода. Смятам че просто до преди 27години хората ги беше страх от правосъдието защо ли дане ги издаде съседа на полицията че нарушава спокойствието на другите.

20

Лимона

преди 6 години

Това е абсурдно вече. Защо някой като е решил да даде 100-200 лв да не изтреля няколко фоерверки. Повечето хора им харесва и гледат в захлас дори и след 22 часа. А до пиенето по паркове и градинки не виждам какъв е проблема ако не се нарушава обществения ред. Не мисля че всеки път, когато се виждам с приятел на по бира, трябва да се затворя в някоя кръчма.

19

Анонимен

преди 6 години

Кога и колко ще глобят кафе "Мементо" намиращо се на Гурко и Раковски, за шумът който разбива стотици семейства? 300лева, все едно бълха ги е ухапала! Защо ни е тази смотана кметица, когато никой нищо не прави това заведение да спазва законите? На кого се плаща под масата за да го подминават? Добре, че застудя и заваля, че да се заживее нормално. И така до следващото лято ли?

18

Софиянец-кореняк

преди 6 години

Значи ще мога да си хвърлям пиратки и шишета от бира през терасата и да се обаждам в полицията че съседа отдолу ги хвърля. Oткога му имам зъб на тоз провинциалист е сега вече му разкатах фамилията, браво Фандъкова ти си гений.

17

Анонимен

преди 6 години

Глобата за фойерверките е малка.