59

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден,този все повече изтрещява,невероятно мазен,долен и нагъл човек....

58

Анонимен

преди 6 години

Скоро Елена Йончева и на този ще му види сметката, колкото и да се прави на принципен.

57

Анонимен

преди 6 години

Медиите да организират един бойкот на управляващите и да не ги канят за участия. Така и ние ще си починем от наглите лъжи на Боко и шайката му как всичко било наред в държавата.

56

наглост

преди 6 години

Този човек, не се ли усеща, властта ги самозабравя. Гледах интервюто и самото му поведени гримасите , които правеше, подхвърлянията са на неуравновесен човек. Определено има някакви отклонения, но за това могат да се произнесат специалисти. Жалкото е , че такъв човек е вицепремиер. Затова обаче ние сме си виновни. народа с ниското си ниво на култура принизен до нивото на простаците , които ни управляват.

55

бааа го

преди 6 години

Абе защо Далаверката е отекъл така като топуз,дали е отварял кошерите сабахлем?!

54

PALQ4ovci

преди 6 години

SIMo HOTELA ama u selo nema koi da doide zatva selqnina se e razroptal po mediite trebeshe u SLNA4aka da mu naduqt tikcvata prosta da se krotne -- SMESHNIK- KLOUN

53

i sad

преди 6 години

minorities na vero i perilni preparati

52

Анонимен

преди 6 години

Националните Телевизии когато канят Господин Симеонов водещ трябва да бъде Теодор Ангелов. Той ще задава правилните въпроси на патриота. Или направо да се затворят всички медии. Да останат Скат, Пиг и Близ.

51

днес

преди 6 години

За всички стана ясно, че никой не е заплашвал брилянтния журналист. Кой *** ще си помисли че журналистите ги заплашват публично. Иво Инджев да не би да го заплашиха в ефир преди да излети от БТВ, за изнесени данни срещу президента. Ама тогава всички жалки *** си мълчаха. Много ми е интересно дали на този журналист му стиска да зададе въпроса за "шайката" дирекно на президента. Коментарите надолу все едно един човек ги е писал. Е..ти гнусната кампания при това абсолютно безпочвен

50

Анонимен

преди 6 години

Предлагам на следващото интервю този измекяp водещият да си излезе

49

Анонимен

преди 6 години

Днес турски жандармеристи са заловили 50 мигранта при опит да преминат в България. Отиде му бизнеса на Валерката.

48

ТОЙ БЕШЕ ПРАВ!!!

преди 6 години

Не се заблуждавайте! Всички конфликти в обществото ни са предварително режисирани. БСП, ГЕРБ, ДПСВ и Патриотите играят в една постановка. Всички конфликти по света също се развиват по сценарии. Русия е мъртва то 1917 година. Днешна Русия е едно ***-плашило, развявано от евреите. САЩ не е суверенна държава от 1913 година. А Германия от 1945г. България също - от 09.09.1944г. Путин, Тръмп, Клинтън, Меркел, Ким Чен Ун - те са от един отбор. В другия отбор сме ние - гоите, гентилите, животните. :)

47

Анонимен

преди 6 години

Защо го канят? Нека пише от Фейсбук свободно. Телевизията не е задължителна.

46

Анонимен

преди 6 години

Политиците се изживяват като началници, но медиите ги обгрижваха твърде дълго и послушно. Как се обърна палачинката? Спонсорите смениха ли се или спряха да плащат? Кога ще станат обществени, а не медии-държанки?

45

Анонимен

преди 6 години

Искренно съжалявам,че съм гласувал за тези "патриоти " в продължение на 10 години.Сега видях истинските им лица и съм омерзен.Ще свършат като лудото Яне и Реформаторите.

44

Анонимен

преди 6 години

Тоя бетер и от Ердоган.

43

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБерски мумии, още четири години загубени за България.

42

Изтриха ме

преди 6 години

защото писах да образуват агенция,която да следи да се пият редовно хапчетата,че положението вече излиза от контрол....браво "Джурналисти"

41

Анонимен

преди 6 години

Журналиститте са простти и не разбират от хумор-мумор. Само те могат да плюят когото искат.

40

Зъбльо

преди 6 години

Хората няма какво да ядат, тия използват устите си да говорят!