33

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам Генерал Румен Радев да им връчи на двамата братя по един орден Стара Планина първа степен затова че 5 години цяла България и ИНТЕРПОЛ не знаят къде са.

32

Овде корупция

преди 6 години

Братя Галеви не са участвали в престъпна група и няма доказателства, че са изпрали 35,5 милиона лева с фалшиви документи. Така е приключило разследването срещу дупнишките феодали Пламен Галев и Ангел Христов още през лятото на 2016 г., установи проверка на "24 часа".Хайдее.... Остава и Йоско да оневините, и областните координатори на ГЕРБ, и кумовете, кумиците, братовчедките ,лелите и чичовците... Затова бягат младите хора от БГ...

31

Циник до 72

преди 6 години

Нищо по-лесно....срещал съм по-печени четвъртокласници.Този ръб - няма кандисване на шутове в крат уната куха!Пхахаха

30

Shark

преди 6 години

Ама разбира се, че не са........ .............Тази държава само с кръв ще се оправи....

29

Братя Избегалеви

преди 6 години

Нас не догонят нас не догонят хаха

28

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте да се върнат на бял кон. А мвждувременно вече са подали жалби в Страсбург срещу България за несправедливо преследване, нанесени материални и морални щери , за скромната сумичка от няколко милиона. Все пак трябва да си избият похарченото по екзотичните острови и охолния живот в изгнание.А будалите ние ще платим поредната дебела сметка на гербавите

27

Анонимен

преди 6 години

Муахахаха..тук от сабалян са налазили редовните пияници потребители на сайта ....забавно е с вас!

26

генерал Гоцев педала

преди 6 години

Тия двамата грозника живи ли са?

25

Ясен К. София

преди 6 години

Е, нямам думи...и тези си платиха и се оправиха. Ето затова, има нужда от СПЕШНА и ДЪЛБОКА съдебна реформа! Ама веднага!!!Трябва да се вдигнем и да пометем цялата ***, писна ми! Докога, ще гласувате за октопода Винету и ще чакате, роби?

24

Циник до хахото

преди 6 години

Цъ рвул...вчера се забавлявах с твоята на околовръстното....чист дъмпинг....разчекна се горката за едни цигари и 2 бири:-)

23

АТАКИСТ

преди 6 години

до 39 Толкова си КУХ, че няма накъде! Добре че ми каза, че е нямало интернет по времето на бай Тошо! Папагал жалък! Ако сега имахме такава система като онази...шмиргел изостанал!

22

Циник

преди 6 години

Бе направо да им се извинят....и да им платят обезщетения за пропуснати ползи, и накърняване на доброто им име!Отвратително!

21

Анонимен

преди 6 години

37, *** ще си го намери. Само вметка - по времето на т.нар. бай Тошо е нямало раздадени IP адреси в България. Иначе ще си същия, който под статиите за лагерите на ДС ще се дереш, кълнеш като ромелийка-гледачка, че лагери е нямало и всичко е вражеска западна измислица. Атакистите обаче сте точно за лагери. Където да ви ядат гладни ***. Руските предатели трябва да бъдат ликвидирани по същия начин, по който те искат да ликвидират нормалните. Око за око!! Зъб за зъб, твоята грозна майка руска.

20

Анонимен

преди 6 години

Когато осъдят някой такъв - ефективно и много - тогава пишете.Конкретното си е ежедневие.

19

Анонимен

преди 6 години

Чакаме Цацаратурата да поиска имунитета на Мумията Тодоров и да проведе разседване за превишаване на депутатски права заплахи в ефир и прочие .

18

Анонимен

преди 6 години

Те са участвали само в акции по кръводаряване и други форми на благотворителност. За престъпни групи са чували по телевизията и то само случайно, през някои от най-мрачните мрачните зимни дни, когато са си в къщи, защото навън няма бабички нуждаещи се от асистенти при пресичането на оживените дупнишки кръстовища.

17

Анонимен

преди 6 години

Докатоне се разгонят всички червени корумпирани от съдебната система така ще е.

16

Анонимен

преди 6 години

Сега да остава да ги върне и да ги награди държавата

15

Анонимен

преди 6 години

Тез сигурно цакат белот сега нейде в Сърбия с шефа на КТБ повече асвалт тряба на народа за да не пита туй-онуй че рейтинга отива по дяволите.

14

Анонимен

преди 6 години

Когато Волен Сидеров гостуваше в ефира на БНТ попита в очите тия двамцата които също бяха гости в един дебат:" Какъв ви е бизнеса на вас? От какво се издържате?"... Всички му се смеехте, нали?