45

до 41

преди 6 години

Нищо няма да сменяме БЛС е една хомoгенна мафиотска структура като им спрат кражбите от здравната каса със закриване на самата здравна каса тогава и въртелите кЪм пациЕнтите ще спрат всяко направление струва пари Дай да си сменяме личния лекар всеки ден А и защо не може ли да сменим системата така че ако лекаря иска да съм му пациент той да си плаща иначе отивам при друг лекар.

44

Анонимен

преди 6 години

Предлагам всеки да си смени джипито и всичко ще се оправи!

43

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков джипитата редовно размотаваха тежко болните, но тогава метиите не го отразяваха.

42

Анонимен

преди 6 години

кога ,,личните,, лекари ще започнат да издават издават касов бон на пациентите си и пациентите освободени от потребителски такси докога ще продължават да ги тъпчат с пари.

41

сменяйте ги с други

преди 6 години

Хора сменяйте си лекарите , имате правото и става лесно.

40

Суджукларев

преди 6 години

Така ще е, и лекарите обичат суджук, да знае младежа за следващия път.Като отива без суджук, нормално е да те отсвирят.

39

Анонимен

преди 6 години

към анонимен 16Е, и аз това се питам как така никога не издават касови бележки за потребителска такса. Прибират парите и не се отчитат на никой. Чакаш няколко часа за преглед и болничен и накрая ти казва, защо не си дошъл по-рано, че работното време свършвало и да дойдеш на другия ден.

38

Защо

преди 6 години

ме триете? Обяснявам на оня самозванец доктора, който даже болестите не изписва правилно, как се пише и какви е картината за диагнозите изброени от него! С какво съм нарушил правилата и етиката на сайта?

37

до 28

преди 6 години

Ако имаше и съд да ама то и съд няма пък и със такова заболяване дето не можеш да чакаш 20 мин. пред лекарския кабинет малко трудно ще се мъкнеш по съдилищата 20 год. БГ е държава съшита със тънък бял хирургически конец. Скоро ще мине главния хирург да отреже конците на пациента.

36

доктора

преди 6 години

И да прави сте и лекарката не е специална но разберете те също страдат от тъпата система но е добре че все още ги има. Иначе в близко бъдеще виждам сериозен недостиг на кадри,частни болници и 90% неработечи със здравната каса колеги. И тогава жалко за пациента който не е виновен за нищо/плаща осигуровки който са малки,недостатъчни и се крадат и при проблем/пазарен принцип.Това не трябва да е така

35

Анонимен

преди 6 години

До 27Духай под вода за да не се вдига прах и да не замърсиш очите на безочливите !

34

Анонимен

преди 6 години

За това ги бият и то малко ги бият

33

До растителната хран

преди 6 години

До До 8Мини само на хранене със слънце! Много по добре е !

32

доктора

преди 6 години

За колегата с разширените вени/идете на ангиолог. За разширените вени няма сигурни резултати от медикаментозното лечение. Ефективно консервативно лечение са компресионните чорапи клас 2 с налягане около глезена 25-30мм живачен стълб. Нужно е и доплер на венозни съдове да се направи/ако дълбоките вени не са засегнати има и разлияни инвазивни методи за лечение, не непременно операция

31

др

преди 6 години

това е лекар,който не организира добре работата си и не е съвестен.и пациентите нямат навика да си запишат час предварително.голяма част от работата е организация.

30

Анонимен

преди 6 години

Лекарката е овца. Сестрата също. Всичко се връща. И те не са специални и няма изключение от това правило.

29

доктора

преди 6 години

Улзеросен колит,исхемичен колит,понакога карцином

28

Анонимен

преди 6 години

Ами съд друго спасение няма нарушава лекарския принцип и аз имам вени от 20 години мажа с една паста пари на вятъра спомен от казарма

27

До 8

преди 6 години

Рецепта:1. мини само на растителна храна докато се оправиш2. пий по 20 капки прополисов разтвор капнати в чаша вода сутрин, обед и вечер3. вари чай от лайка и след като заври, надвеси се над съда и дишай изпаренията

26

Анонимен

преди 6 години

Чичо ми не взима заплата на it-специалист в София и дори така си плаща здравна застраховка към едно дружество и като има сериозен проблем от там му оказват пълно съдействие с лекари болници и др.А което не разбирам , как при ЕДИН И СЪЩИ лекар можеш да запишеш дете и пенсионер? Не им ли изискват някаква минимална специализация.