56

А кой ще ми каже...

преди 6 години

Да верваме ли, че севернокорейците са тооолкова зле????

55

Анонимен

преди 6 години

Колкото свалиха Асад, толкова ще свалят и КимТези ръководители не си подаряват природните ресурси на алчните западняци.Това да не им е послушко Бойко

54

Демократ

преди 6 години

ЕС и САЩ загиват, усилията им да свалят Ким ще струват трилиони долари и милиони жертви ако не си строшат главите. Но вече става въпрос не само за финансовия, но и за моралния упадък на алчните капиталисти.

53

Анонимен

преди 6 години

добро утропоредната пропагандна статия на циониститесамо глуппаците ги четат

52

Пешо

преди 6 години

***, вие вече съвсем пропаднахте. Може и да заблудихте временно по-тъпите у нас, че в Путин има хляб, но да хвалите и Северна Корея, това вече е болно и няма да пусне корени дори у най-*** комунисти. Спрете се, че е смешно.

51

До 71

преди 6 години

Ще изхвърчат но ако задуха силен вятър и се вдигнат хвърчилата им.

50

Анонимен

преди 6 години

Палячовци, севернокорейците имат огромен потенциал! В момента в който им отпуснат примката, ще се изстрелят на челни позиции по всички направления! Гладни и бедни са в момента, с *** режим. Но това няма да продължи вечно!

49

Анонимен

преди 6 години

Очевадно е, че европейските ои американските санкции са наложени срещу народа на страната. Това е демокрацията в днешно време - имаш право на собствен избор само тогава, когато избора съвпада с този на шефа ;)-

48

до 69

преди 6 години

Явно за вас глобалистите всичко е свързано с емиграция и бягство ,не приятелю Ким не бяга Ким ще се бие до последна капка кръв Свобода или смърт, така постъпват свободните хора, а робите като теб бягат с наведена глава

47

до 67

преди 6 години

Защото защитниците на Великия и мъдър вожд са красиви, заможни, умни и успели и не им сe налага да емигрират като евроатлантиците и да берат къпини по полетата на ''мощния'' запад. Защитник на евроатлантизма = слуга ,келнер или берач на ягодир който е продал и майка си да ходи за да слугува някъде.

46

Анонимен

преди 6 години

До защитниците на Щастливия живот в Северна Корея. Защо не поискате разрешение от Пибърканячето да станете граждани на държавата Му, да усетите от благата на комунизъма Му? Да ядете треви и корени, да благодарите ако пуснат тока, да не гасите радиоточката по 24 часа, за да слушате как живеете в Светлото бъдеще. И да се молите всеки ден, че сте живи. Смея се с глас на глупостите за Развиващата се СК. Ако е толкова хубав живота, защо е затворена тази държава? Защо всеки чужденец е контролиран?

45

ghost

преди 6 години

Не мога да разбера защо неистово хвалещите Ким все още са в България.Мисля , че ще могат да се уредят с еднопосочни визи.Раят за тях ще бъде на земята.Вероятно са разбрали , че в България няма да се върне комунизма.Така , че на добър път комуноиди!

44

Анонимен

преди 6 години

Пълни Смехурковци, СК имала потенциал, развивала се и т.н. И какъв е потенциала, нощно време да излизат и надуват бузи срещу вятърните системи за ток, или да ядат боб и отделят газове за отопление? Държава откъснала се от света, направила народа си на зомбита, без достъп до информация, смазани от глад и студ, пълна с лагери където се вкарват и убиват инакомислещите. Каквато и страна да е САЩ, отидете и поживейте. Разликата със СК не може да се опише. Да, външ.политика е разделяй и владей, но раб

43

Манолски

преди 6 години

A в България студентите се събират под уличното осветление да се сбият или да щракат с пръсти и въртят гюбеци

42

Анонимен

преди 6 години

Мизерстваща и изостанала СК произвежда ,въпреки вечните "санкции" ,собствени междуконтинентални ракети и водородни бомби...Благоденстваща и модерна БГ, благодарение на всестранната помощ и финансиране от ЕС и САЩ ,предстои да обсъди в парламента и обяви обществена поръчка за внос на ластик за "бойни прашки".Те ще се произведат в заводите от ВПК с цел модернизация и превъоръжаване на българската армия...Като муниции-за джепане за прашките- ще се доставят и американски гумички за джавакане!

41

Анонимен

преди 6 години

Тук пишат наивници или платени "специалисти". Жълтуркото ток няма, санкции отвсякъде, горива също са дефицит, смазан полугладни народ, треперщ да не се ядоса Слънцето и да ги прати в лагери. А там гладна смърт и бой. И тази държава която се крепи на страха, как ще победи САЩ? Това, че има двайсетина ракети, дава ли му шанс? Имаше филм по N.Geogrphic за живота в СК. Тъмнина, глад, наркотици, да, масово, трагични болници на ново 50те, военщина, една ТВ и едно радио. Рано или късно ще убият дебелак

40

Анонимен

преди 6 години

Ким строи язовири и централи EC и САЩ броят труповете след терориститe.

39

Анонимен

преди 6 години

Евро пиндосите от гейталашкия съюз да се поучат от Ким как се отстоява национална независимост, а не само да махат крачоли по гей-парадите.

38

Демократ

преди 6 години

По-добре няколко тъмни нощи, отколкото цял живот страх, че автоританата фашиска власт на империалистите от САЩ может да те окупипат и да поставят там свое правителство със което да ти дърпат конците.Който не храни своя армия храни чужда Вечна слава на великия и мъдър вожд Ким СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА и независимоста не се измерват със няколко тъмни нощи.

37

Анонимен

преди 6 години

Апропо, има огромен потенциал за развитие в севернокорейците. Ако Ким приеме китайския модел на управление, и паднат всички санкции, до 30 години максимум Северна Корея ще бъде абсолютен технологичен и икономически лидер в региона. Южната част ще изглежда като бедна провинция спрямо нея. Севернокорейски "Samsung" ще продава чипове и дисплеи на Apple за новия айфон 88S...