158

МaйМyнaтa

преди 6 години

Я па съм си кръстил ***-Яcтpeб, щото звучи квалитетно

157

ФАКТ!

преди 6 години

Запада и Исраил развиха исляма(сунизма салафизма) за да препятстват СССР/Русия и Иран Хизбула след идването на шаха.Така Сащ и ЮК развиха Персииският залив Франция поради болни имперски амбиции и спомени за Френската Империя развиха Магреб а Германия и Австрия развиха Турция!Резултатите са на лице!И докато Русия и Китай имат армии то на Запада дните са преброени!

156

Ястреб Османлията

преди 6 години

До Трак "Българския народ е толкова стар , че се пукаш от яд." Оти да се пукам от яд че сте стар народ. Напротив, съзнателно съм спрял да правя бебета на българките, за да остареете още по-бързо. :-))Като ви гледам какви сте мегаломаниаци, македонската почва да ми се привижда като чиста проба скромност! Не се тревожи - цял свят знае кои са българите и откъде са произлезли. Един ден и българите ще го научите.

155

Анонимен

преди 6 години

ти защо си мислиш , че повечето от тези хора няма да се върнат един ден.Лека полека нещата се нареждат в България и скоро ще има промени.--------------------------Ти явно си бебе на 3 месеца! :) Тая мантра с оправянето на България я повтарят от 30 години.И всеки обещава промени. А все по - зле става!! С лека - полека промени не се правят. Те могат да ни вкарат в Шенген чисто политически, за да сме удобни на запада. Но по манталитет българите ще си останат в ориента още дълго . А точно интелектът на нацията води до качествени промени. Аз не виждам интелект, а опростачване.

154

ФАКТ!

преди 6 години

За възхода на Турция има вина Германия много пари наляха там!

153

ФАКТ!

преди 6 години

За възхода на Турция има вина Германия много пари наляха там!

152

до ястреб плашипутак

преди 6 години

Де ги изкара тези 57% не знам,но е факт,че 58% от вашите младежисе пердашите един друг.А Дарвин е забранен,защото е също доказал,че точно вие,двупръсточелите сте липсващото звено между абизана и човек!!

151

Ганьо

преди 6 години

До Трак...подобие на средновековно християнство...----мхм... малка поправка. Правилние термин, който търсиш е "Средновековен католицизъм"

150

Ястреб Османлията

преди 6 години

До ТракИ какво общо златното съкровище на Варно отпреди 6000 години с кривокраките българи от племето на турчина Аспарух, домъкнали се по балканите 4500 години след като това съкровище е било заровено? Ако ще свирим по тази струна, тогава да те напляскам, та да млъкнеш - да си чувал нещо за Гюбекли Тепе в Турция! Цивилизация, изградена 7 хиляди години преди да е заровено варнеското съкровище!? Турците сме изградили най-древната цивилизация в света преди 13 хиляди години!Казах!!!

149

Анонимен

преди 6 години

Подходящ е за хора с IQ около 50 пункта, които имат нужда от утеха, окуражаване и психологическа патерица!!_____Е па тъкмо за тебенка е бил...

148

Анонимен

преди 6 години

До 205Българите са войували с лемурийците и са потопили атлантида

147

Анонимен

преди 6 години

Айде комплексарчета, оставям ви да дадете изява на робският си комплекс. Пожелавам ви лека нощ и специални по-здрави на славянката от истинския висок,рус и зеленоок турчин.

146

Анонимен

преди 6 години

Ами какъв фанатик си? Нерелигиозен ли?

145

Анонимен

преди 6 години

До 198Сега тангра фараон ли е бил или не :)

144

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ПУКА МИ ЗА УЧЕНИТЕ И ФИЛОСОФИТЕ, ПУКА МИ ЗА ТОЯ И ОНЯ,ГЛЕДАМ ДА ЖИВЕЯ ДОБРЕ , И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ И НЕПРАКТИЧНИ ХОРА

143

Анонимен

преди 6 години

Банани не ...домати ми носят ....карат ми ги в магазина и аз си ги купувам ...а доматите ги берат мюсулмани !...Ти виж жена ти какво бере ;) Добре, че не ти го носи в къщи!

142

100 Карата

преди 6 години

Това където е най-отпред на снимката където гледа сърдито,ми то много ,,Гюзел'' бе.Направо да го глътнеш цялото

141

Анонимен

преди 6 години

До ТракПърво македонците сега и българите живеели с фараоните

140

Makedon

преди 6 години

Do... zitizen... E.... tocno taka BRAVO za opservacijata.. Turcite od Turkieto vo MK idat kako turisti i mladi i stari i zeni i deca site mnogu NISKI . TEMNI SO PLOSNATI glavi i dojdov do ZAKLJUCOK nie SLOVENITE SME ARIJCI normalno zaedno so Germancite Rusite i Holanezite....

139

Анонимен

преди 6 години

Затова и при вас толкова често ви избиват чивиите, защото религиозно ги подтискате и резултатът е неизбежен - взрив!...А на теб защо са ти избили "чивиите"Всъщност нямаш ли българска дума за "чивии"