41

Анонимен

преди 6 години

Сериозен проблем ще има за туристите. Разпадне ли се ЕС, пак почват визи и простотии при пропускателния режим. Иначе съм съгласен, че това е една изкуствена структура, която няма никакво бъдеще. Особено 2-3 скорости и прочие - уж всички са равни. За 10 години членство, нито доходите се вдигнаха, нито пенсиите, нивото ни е на държава от третия свят. Какъв е смисъла от ЕС тогава.

40

Глобалист

преди 6 години

Путин трябва да обяви война на ЕС и да измете престъпната шайка политици от лицето на ЕС. Искаме демокрация, а не Рахуй и полицейса държава. В ЕС трябва да се проведе глобален референдум за присъединяване на ЕС към Русия. Хем света ще се глобализира още повече ако ЕС се присъедини към Русия.

39

да помислим

преди 6 години

Ето колко ЕС ще ни защити ако турците искат да се отделят.Трябва да стискаме палци на Рахой .

38

Анонимен

преди 6 години

А в Косово се намеси.... Двоен аршин и за ЕС и НАТО. До кога с манипулациите.

37

Анонимен

преди 6 години

ЕС е мъртво родено недоносче,което умря и само шепата брюкселски чантаджии и бюрократи поддържат на изкуствено дишане.Никой вече на стария континент не вярва в тази ционостко-масонска измама ЕС и никой не поддържа този съюз-тюрлюгювеч освен еврейчетата и тези с нетрадиционната сексуалност.

36

Анонимен

преди 6 години

41Прав си, обаче ЕС признае ли Каталуния, трябва да признае и Крим. И тогава следва искане на Венеция за отцепване, такива процеди вървят в Холандия и Белгия - само чакат.

35

ТHE Патриот

преди 6 години

Всички европейци да щурмуваме Брюксел и да ги изкормим с голи ръце еврокърлежите!Свобода за Европа и истинска демокрация ,смърт на еврофашизма!

34

до 9

преди 6 години

Колко много ще бъдеш изненадан и направо поразен, когато след няколко дни или месеци стане пределно ясно, кой стои зад този измислен референдум и кой го финансира.Помни ми думата, че ще се окаже същият дърт рeптил, който вече много много години подред организира, финансира и провежда цветни революции по цял свят. Това е същият, на когото служиш и ти. Дали го правиш от глуп0ст или ти плащат?

33

До Сокол

преди 6 години

Евросъюза,че Евросъюза...На всеки е ясно,че той е пред разпад...въпрос на време!Никоя държава от Съюза няма да удържи на ширещата се безработица и обедняването!Балонът в един момент ще гръмне.Това е само началото!54412

32

ф

преди 6 години

ЕС падна в своя капан който създаде ,за да руши околните държави покрай себе си .Сега ако е честен той трябва да признае Каталуния тъй като това е по устави и харти на ООН. И всичко прокламирано като цел на ЕС .Ако го направи неминуемо обаче ще разкъса една своя страна членка на няколко части ,което е направо абсурд.Пореден момент в който ЕС на практика ни доказва ,че няма обща външна политика. Гледайте нелепи реакции .

31

Viva Espana

преди 6 години

Вчера видях как полицията в Испания си върши работата!А, че сепаратистите искаха кръв бе повече от ясно!Днес *** раните си!

30

д

преди 6 години

Хора ЕС не може да отговори на фундаменталния въпрос защо съществува ? Всички приказки за мир и тинтириминтири отидоха по дяволите в последните 3 г . Не виждате ли ,това е процес и няма как да се спре.Все едно Испания да спре през 19 век страните в Лат Америка и да ги колонизира пак . Няма как .ЕС не е онова за което казваше ,че е .Зона на мир и разбирателство .Уви , проблемите вътре в самите държави са още по - лоши .

29

Анонимен

преди 6 години

ЕС трябва да вземе мерки срещу режима в испания. Такива кланета не е имало от босна даже ги задминаха.

28

Анонимен

преди 6 години

На всички е ясно, че независимост на Каталуния няма да има.Целта е друга - свалянето на правителството на Рахой!За тази цел открито действаха каталунските левичари и подмолно испанските социалисти на дон Педро Санчес и чегеваристите от Подемос.

27

до 29

преди 6 години

Ква западаща икономика???Каталуния притежава 1/5от БВП на ЦЯЛА ИСПАНИЯ!

26

ф

преди 6 години

Каталония може да я приемат ,ама след това Испания ще напусне . Как ще намерят квадратура на кръг?

25

Анонимен

преди 6 години

Демокрация ,демокрация *** ги биха хората кто зверове!Демокрация *** друг път!!!

24

Анонимен

преди 6 години

БГ, Каталуния и Русия и Крим братя завинаги вън ЕС от свещените български земи.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако Каталуния се отцепи ще даде лош пример на много страни в това число и на Ердоган. Кърджали е лесна мишена!Иначе самата Каталуния без да е част от мощна Испания ще стане държава джудже със запдаща икономика. Барса е аут от голямата футболна сцена, скъп внос от ЕС и неконкурент износ. Фолксваген, Нисан и мн.други компании ще си съберата багажа и напуснат! А вие подкрепяйте и плюйте ЕС

22

ДО 9

преди 6 години

Ех,тая пуста"империя на злото"Русия,ех тоя пусти"демон"Путин за всичко са виновни на тоя свят.Вие,сорошите,си нямате и на идея колко сте тъппи с тия простотии,дето ги бръщолевите.Ама едно си баба знае,едно си бае.Или си бае за това,за което и плащат.И също си нямате и на представа,че по този начин точно вие правите така,че Путин да изглежда наистина велик.А между другото,не смяташ ли сорошче,че Путин е виновен и за това,че си се пръкнал на този свят.Питай майка си,ако не вярваш.