64

Анонимен

преди 6 години

Това е нещо което може да отнеме години, да не забравяме как турците влязоха в кипър и за една вечер поливната беше освободен от четите и войводите. Така че няма да се учудя ако утре турците влязат в Ирак по покана на самия президент на Ирак, по модела Асад и Путин

63

Анонимен

преди 6 години

и кремълските путаньи шо ке праат ся, ни тако, ни овако :) сами седнаха на чепатио

62

до 65 от славянин

преди 6 години

Нали!? Като се отцепят и вашите кюрди ще ''спечелите'' нови територии, а един ден ми се струва, че и териториите в европейската ви част ще ги загубите заради талибанската ви политика на Ердоган!

61

Анонимен

преди 6 години

Първото нещо, което може да направи новата държава Южен Кюрдистан е да признае Косово, Крим, Каталония, северен Кипър и северен Кюрдистан.

60

Анонимен

преди 6 години

Предателство се дефинира спрямо род и родина,а за вековен поробител е похвално.Кюрдистан е фъкан с петрол,а с петродолари кюрдите ще си купят модерно оръжие,даже може да си купят С400 от скъсаняците руснаци жадни за долари.Няма да смеят да летят самолетите им.Американците ги обучиха да се бият.Турците ще затънат в такова блато,че Афганистан ще е слаба ракия.Има господ!

59

до 57 от славянин

преди 6 години

Истината е че швабистанците сами си туриха вибратора отзад с преизбирането си на Шмъркел, а Шмъркел ще им го вкарва още по-дълбоко с приема на още от любимите и мюмюнистанци!

58

Анонимен

преди 6 години

Който гласува с "не" е заплашен с изгонване и конфискация на дома му 90% нямаше дори при диктаторите

57

Турчина

преди 6 години

до 62И това ще стане от 100 години само губим територии сега започва обратния процес, времето е наш приятел

56

Анонимен

преди 6 години

Американците ще ги компенсират с територии от БГ но не искат да си развалвят достлука с Путин.

55

Анонимен

преди 6 години

Все повече се приближаваме до анексирането на иракски Кюрдистан от Турция.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонименза какво Турция търси помощ от Русия - да окупира целия Кипър?

53

Анонимен

преди 6 години

Харесва ли ни или не, турците са европейци в сравнение с осталите (кюрди, араби и т.нт). Защото 90% от гените им принадлежат на помюслюманчени православни християни. Затова и Путин ги пощади. Даже Ердоган е грузинец.

52

Анонимен

преди 6 години

В Ербил празнуват със знамена на израел, пак излъгаха кюрдите, така както излъгаха арабите преди 100 години

51

Анонимен

преди 6 години

Истината е че швабите го туриха и на Ердоганя и на Путята, общо кремльовците сега са като в небрано лозе, ни да признаят ни да не призаят, ако признаят означава да турат окончателно турския поток в архивите и да забравят за призъзтвие в Ирак и Иран, ако пък не признаят значи да си плюят на собствения референдум в Крим :)

50

до гюрбето от славян

преди 6 години

А изчисли колко територии загуби твоето тюркие от разпада на османската си империя!? Около 90%! Сви се като къртица в дупката си!

49

хммм

преди 6 години

аре не се правете много на луди турчуляци...давайте на хората Земята, че после сме ние наред, Одринска Тракия е пълна с етнически българи. Най-смешното е че Турция от край време играе такава политика, да кажем югоизточна България която се опитват да изолират чрез инвестиции в мюсюлманското население, джамии строене.. полека-лека и след 50 години ще зареват че там живеят само турци и е крайно расистско ако не се управлява с автономност от Турция, леко ще прилапат тая част. Така правят навсякъде около тях.

48

авери

преди 6 години

досега арестуваха гюленисти, сега ще трябват още десетина диарбекира за барзанисти

47

до 50 от славянин

преди 6 години

Нормално е, руското оръжие е най-доброто, евтино и ефективното, даже и вашите ислямски терористи го знаят това и го предпочитат, само че въпросът е с чии пари го купуват!? Май със зелените хартии на башдемокрацията!

46

Анонимен

преди 6 години

И как решихте че това е лошо за Русия? Сега Турция ще връща на Сирия териториийте които са под кюрдски контрол без да се налага на Асад или Русия да воюват.Иронията е пълна, а ходът е гросмайсторски.САЩ губят каквото и да направят, защото вече ще са предатели за Кюрдите ако ги изоставят, а открита война немогат да водят в районът. Турция която беше враг на Русия в началото на конфликтът сега се превъоръжава с руска техника и търси помощ от Русия.

45

до 47 от славянин

преди 6 години

Сега бъркате в кофите защото не можете да се съвземете от ''добрият и охолен'' евроатлантически живот!