205

Анонимен

преди 6 години

Досега цацаратурата ги оставяше на спокойствие тия, защото ходеха из Страндажа-Сакар и мародерстваха над незаконно проникналите имигранти. Така отказваха част тях и без да искат подпомагаха държавата. Изглежда обаче много са си повярвали щом се заканват да нападнат парламента. Направят ли го няма да им се размине. Освен че ще ги окошарят много е вероятно да дадат и някоя друга жертва.

204

Анонимен

преди 6 години

И как ще гръмнат като ги е страх? То да гърмиш не е като да риташ старици.

203

Анонимен

преди 6 години

За съжаление това е единствения начин нещо да се промени в тази изключително западнала страна, управлявана от мутри и крадци в последните 28 години

202

Анонимен

преди 6 години

Подигравате им се, но ако утре гръмнат или ще се разбягате, или ще ги посрещнете с хляб, сол, мед и медовина!

201

Анонимен

преди 6 години

Бай Ван, ако го напиша ,,вкъщи'', няма да можеш да го прочетеш! За това /ха/ обяснявам и ььь бавно, на подразделения!

200

Анонимен

преди 6 години

Тия както са на "учение" в гората и като пукне някъде ловджийска пушка и пълнят памперсите.

199

Анонимен

преди 6 години

Както им се подигравате и някой ден ще излязат от гората и ще влязат заслужено в парламента. Виждали сме го, виждала го е историята! Кой вярваше, че Желю ще е президент? А че Бойко ще управлява докато баба Мерка е жива? Факт!

198

Бай Иван

преди 6 години

Пише се "вкъщи" драги ми патриоти/националисти.Аман от такива като вас които не знаят да четат и пишат, ама ще освобождават България!Добре че последните години стана модерно да си патриот че да научите кога са родени Ботев и Левски.

197

Карли

преди 6 години

"Тази организация на руски еничари продължава да се готви за гражданска война по украински сценарии пред широко затворените очи на Цацаратурата, което... сигурно е разбираемо след като Цацата прие с почести Началника си по съветска линия - другаря Чайка."

196

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрах защо бълкарския комитет не се е опитал да освободи Левски с въоръжено нападение в някой проход! За да не наруши закона! Виж, ако бе някоя хазна, щяха да я гепнат и да изхарчат лирите по вертепите на Белград и Букурещ....

195

Весо

преди 6 години

До Анонимен 200Хаха, слаб опит, но добре, че описа собствените си действия след собствените си писания

194

Анонимен

преди 6 години

Това Не са децата на старите шумкари, нито внуците! Те са капиталисти, депутати, министри и тези уж са против тях! Потомък на стар шумкар ще ходи в гората като див глиган! Мерси!

193

Смайли

преди 6 години

То излиза, погледнато отстрани, че повечето от пишещите "патриоти" са роби на корумпирани неосъдени, на Германската икономика, на местни и чужди офшорки

192

Анонимен

преди 6 години

До ВесоСмели коментари от къщи - хайде, ти какво направи за пресичане на ромската престъпност?..че тя ромската "престъпност" е от "теб" провокирана, за да постигнеш ситуация при която да се "реши проблема", а и така покрай решаването на този изкуствено индуциран проблем, да решиш един друг по-голям и глобален твой проблем!

191

Анонимен

преди 6 години

Публичното заявяване на такива намерения не свършва добре. Направо го правите без да го обявявате. Едва ли ще получите публична подкрепа, дори и да има ефект. Паравоенни образования успяват само с помощ от вън в началото.

190

Анонимен

преди 6 години

Тея от Десен сектор обаче бяха ефективни когато вземаха властта. Сотника Митя, есаула Витя и всички славни чеда на ОУН! Никой тогава не ги обвини в насилие, а евроатланизма още е във възторг от тях! Запалиха и пребиха с винкели стотици милиционери, а някои застреляха със флоберки и снайпери.

189

Анонимен

преди 6 години

До Реплика 190Кой ги храни тези "патриоти" !...грас-майсторите !

188

AZ22

преди 6 години

В *** нещата винаги са се решавали с криваци, тояги и юмруци! А в по-ново време с пушки.

187

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 188Параовенни тюффлеци. Смех..а бе бих казал - пара-военни *** , които нямат друго смислено занимание...

186

Карли

преди 6 години

Как кои са - същите от Кримското опълчение, спонсорирани от Путинстан тюфлеци. Да си взимат черноморието направо и да млъкват.