38

Анонимен

преди 6 години

Не остана държава която да не е пострадала от САЩ. В този смисъл който и да ги цапардоса пак ще им е късно.

37

Боби

преди 6 години

В този етап на историята е така.. до преди двайсетина години бяхме надупени в стоика партер на Русия сега сме заели същата поза на Америка. Никога сме нямали собствена политика. Не знам дали ви е направило впечатление новият паметник на Роналд Рейган в южен парк и паметник на някакъв генерал от НАТО. Съборихме къде що има руски паметници. Кръговрат.

36

Анонимен

преди 6 години

Спомняте ли си каква истерия беше обхванала Русия след като им свалиха таралясника? "Няма да забравим!", "Няма да простим", "Няма да им се размине само с доматите" и прочие клетви. А на русофилите пяна им беше излязла на устата от ругатни по Турция и бай Реджеб. А сега Турция отноео е руски приятел а Ердоган е велик държавник!!???? До кога? До когато свакят руски самолет с С-400? Единствено русофилите са способни на такива флигфлаци и идейни метаморфози.

35

Анонимен

преди 6 години

Като гледам май само нашите управници са в наведено положение....

34

До Анонимен 32

преди 6 години

"Дори една десета от Истанбул не могат да предпазят."Че той Доги няма и намерение да пази Цариград. Собствените си сараи край Анкара ще пази. И аз толкова да дърпах котето за опашката и аз щях да се пазя... че току-виж някой F-35 се отклони за малко от тренировъчната си мисия някъде над морето...

33

Богнострокулум

преди 6 години

До най добрата Мислим ние, мислим. Да ти напомня, че преди време САЩ преместиха ядрените ракети от Турция в Румъния. Да не са луди да продават ПВО-та на държавата, която скоро се канят да разпарчетят. Той и Рибентроп нееднократно се е срещал с Моло'тов, чак и пакт за приятелство подписват, ама видяхме го колко изтрая. Конфликтът между САЩ и Турция е факт, макар и още не съвсем явен и се дължи на това, че и двете страни искат да контролират нефто- и газопроводите от Близкия изток към Европа.

32

Анонимен

преди 6 години

Щом не могат да предложат подобна система, да не говорят, категоричен е той................................................................Браво на Ердоган!Тотално "отсвири" краварите.

31

до 31 сатанато

преди 6 години

Каква половин Сирия те гони бе ? САЩ са само в зоните където все още действат техните любими ислямски терористи от ИД.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Ще бъдат закупени само два комплекта С-400 с възможност турците да си направят още два...е то това е идеята на ер голям - трябва му "мостра", ккато беше за "алтая"...ер голям не е малък...

29

Анонимен

преди 6 години

ер голям веднъж вече "стреля от упор" и кво ... стреляният го цунка след 6 месеца ...това шантажиране са тая "сибирска" газ и нефт вече наистина много дразни ... да не стане така, че напук - никой няма да им иска скъпата и прескъпа газ ... не са диалогични по природа сибиряците, свикнали са "с ботуша напред" , което се вижда като манталитет още като им четеш форумите и чатовете...

28

Анонимен

преди 6 години

Ще бъдат закупени само два комплекта С-400 с възможност турците да си направят още два. Дори една десета от Истанбул не могат да предпазят. За сметка.на това турските домати отново ще се продават в Русия. Това е сделката, всеки който може да смята може да прецени кой печели. А пропаганфния ефект е само за русофилско разпространение и консумация.

27

СатаНАТО

преди 6 години

Някой ви е излъгал, че Башар Асад е още на власт.Башар е пионка на Путин, а държавата му не е държава, а бойно поле.И там САЩ имат вече собствени военни бази и няма да си тръгнат скоро.Половината Сирия е в ръцете на САЩ и съюзниците им.

26

Анонимен

преди 6 години

Наистина е много неудобно за Ердоган такива едри корупцонни сделки да бъдат коментирани.

25

Богнострокулум

преди 6 години

До Анонимен Ердо се перчи пред раята си- САЩ да не му коментирали покупката, която те и нямали намерение да коментират. Обаче видиш ли, били говорили за екстрадирането на Гюлен! То не е важно дали са говорили, а дали САЩ са се съгласили да го екстрадират.

24

Куку

преди 6 години

Вместо целия спам наоколо поне един да се беше запитал ОТ КАКВО ще се пази Доги с расийските ПРО комплекси.... Че аз само за Гърция и Израел се сещам.

23

Богнострокулум

преди 6 години

До LannistТрябва ли да ти припомням как говореха Садам и Кадафи? И двамата си мислеха, че са си оплели кошницата а то какво излезе... Да не се връщам още по-назад във времето , когато и Хитлер си е мислил в началото, че си е осигурил приятелството на Русия, пък то се оказа, че другарят Сталин имал едни други тайни планове...

22

Анонимен

преди 6 години

А Борисов каква е ролята му между тях? - сигурно да им крепи топките?

21

Анонимен

преди 6 години

До В РУСИЯ Е ИСТИНАТА не е !анкета сред американците, с въпрос- "какво бихте избрали - социализъм или капитализъм", преобладавал отговора - "социализъм"реалността отдавна е такава, че никой не иска капитализма, но не се иска и ссср-ият социализъм... търси се нещо друго, което още не е ясно какво е.къде и е на днешната газово-нефтова олигархична *усия социализма?не ставай смешен! не разчитай на старите стереотипи, нанесени с индиго върху днешното, което не е онова, откъдето е индигото!

20

най добрата

преди 6 години

Я помислете малка,Турция цяла година подбира оферти за ПВО система по цял свят,мислите ли че ще даде 2-3 милиарда долара за Руската система ако не беше най добрата?!

19

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Крим е руски !Малорусия е факт.Башар Асад продължава да е на власт.Ким прави ядрени опити и се гаври с краварите.Иран продължава ядрената си програма.Ердоган купува руски ракети, въпреки, че Турция е член на НАТО.И казва на Америка да мълчи !Ако след всичко това някой каже, че САЩ е световен лидер и хегемон, моля спешно да се прегледа на психиатър.