45

Анонимен

преди 6 години

Цензурата в тоя склад за тоалетна хартия "днес" върви с пълна пара, а малките бездомници "журналисти" събират ли събират жълтите стотинки да се продадат....режете клонката на която седят децата ви! Мислите си че ако имигрират ще им е по-добре, обаче глобалистите са си направили сметката, и хаир няма да видите, продажници!! Продажниците никога не са печелили, и винаги са били ползвани и изхвърляни! "Журналисчета" намерете си друга по светна работа, не бъдете тоалетна хартия!

44

до ястреба

преди 6 години

"Не съм съгласен само с "народ", защото бълхарите никога не са били народ."Тихо бе, овчеглав. Точно турците никога не сте били народ, а стадо, безмозъчно следващо лидера.

43

Анонимен

преди 6 години

То голям успех,голяма реализация - да преподаваш на бежанци!

42

Развеселен

преди 6 години

Поредната българска помиярка, на която са й дали 100 евра хонорар, за да лъже. Колко са велики германците е ясно, но са си избрали за канцлерка к*рвата на Кол, а ние поне бодигард. Била обичала Костов, божеее, гаче Костов именно не разпродаде БГ.

41

Анонимен

преди 6 години

В Деня на Независимостта, немците се опитват да ни вменяват зависимост.

40

Анонимен

преди 6 години

Немците обиждат IQ-то ми с този жалък опит за манипулация. Сериозно ли си въобразявате, че ще си отворим вратите за нелегални имигранти след тази поръчка? Не знам какъв "двигател" сте на ЕС, обаче сте пълен та6ак!

39

Анонимен

преди 6 години

Още една гнусна пропагадна статия против българския интерес, точно на 22 септември, деня на независимостта. Разбирасе знаете кои плаща на евтините журналисти тук за да публикуват тая тоалетна хартия, нали? Това са саботажници от виша лига, плащат жълти стотинки на промитите мозъци "журналитсти" за да прокарват разрив и перверзия в обществото. Глобалистите с пълна пара мразят човечеството и харата и се опитват или да разгонат мамата на хората или да провокират воина!

38

ФАКТ!

преди 6 години

Колкото и да се опитват евреите с масовият невиждан досега в историята на човечеството геноцид над бялата кавказка раса ние ще възтържествуваме.Това е колелото на съдбата.А кривите арабски носове само ще плачат и гледат отстрани добре че в Исраел им докараха рускини та да видят жени че с ония слоници!

37

Неа

преди 6 години

Въобще не допрочех статията най - вече защото каквото е тук не е и по Света ...

36

Анонимен

преди 6 години

"В началото имах страхове, но се оказаха предразсъдъци"Новината е любезно подготвена от немските власти за българската колония. Всичко било предразсъдъци, било супер яко да се набълбукаш с бежанци... :DНемците явно ни мислят за *** оти като тях самите.

35

турско присъствие

преди 6 години

До ИСТИНАТАСтигнах до тук "че ние сме исторически обременени от турското присъствие в България." и спрях. Не само ми се доповръща, ами видях че и *** в сайта добре си вършат работата.

34

ИСТИНАТА

преди 6 години

Много хора отдолу им се повръщало от статията хахаха, ами не я четете бе като не ви харесва! Много точно го е казала, че 'ние, българите, сме малък и комплексиран народ'. Освен това, бай *** е специалист по всичко и много мрази някой да му казва истината в очите или да има мнение различно от неговото! А за комплексите си ли4и и по това като му дадеш малко власт на *** и да му гледаш сеира как почва да малтретира всичко ще е под него...щото е ве4е голем бос, голема работа е станал!

33

Неа

преди 6 години

Мой приятел който работи бежанци ми каза че тук почти няма сирийци . Тук са афганци и пакистанци . Самите си правете изводи каква интелигенция са ...

32

Шаран-БГ

преди 6 години

Много хубаво ги каканиже тази кака!! Защо не даде отговор на два скромни въпроса: 1/ Защо атентатите в Европа ги правят все "интегрирани" ,родени там , изучени и изхранени от съответната "европейка", знаещи езика и ??? 2/ Защо вътрешния министър на Германия най-безцеремонно заяви / и Меркел действа по въпроса/, че ще разселят мигрантите от Германия в Източна Европа ??? Ето, някой не са "солидарни" с канцлера - Полша, Чехия, Унгария, Словакия.... Кой кани бозавите скакалци у Европа ??????

31

Анонимен

преди 6 години

"Колкото езика знаеш, толкова живота имаш..."...а тези които и майчиният си език не знаят, живеят половин живот !PS: По коментарите ще ги познаете

30

Анонимен

преди 6 години

Не мога да прочета целия памфлет. Отврат е...

29

Анонимен

преди 6 години

Тази щом ми говори за турско присъствие... Ясно.

28

Аха!

преди 6 години

Не било, Коева и Доиче Веле а Коен и Сорос веле.

27

Ани

преди 6 години

Не ми хареса статията. Има нещо много глупаво когато някой изпаднал в гърч на своите комплекси вземе да ми разказва какви комплекси съм имала.Просто трябва да знае че в България има най-различни хора и някои от тях са комплексирани, а други не.То си е така навсякъде. Включително и Германия.

26

Анонимен

преди 6 години

Прочетох дойче веле и се поколебах дали да дочета.Реших да продължа но стигнах до там че сме малък но комплексиран народ и спрях да чета.Поредната статия от тази медия която ме кара да повърна.