24

Анонимен

преди 6 години

Същото е и в Чехия. Там ни лъгаха 2 часа на граница , че нямало винетки и да си купим от първата бензиностанция . Тръгнахме ние и след 5км ни настигна гранична полиция и ни глоби / това беше пълна схема ..чувал съм и за други пострадали по тоя начин /. Така че стига сте плюли България не сме богати , но се оправяме.

23

Анонимен

преди 6 години

Ще видите, че през 2025-та страната ще е пред брутална финансова и демографска катастрофа, тия тол такси няма да имат никакво значение за ромите, които са бъдещето на страната, няма да има бг икономика, няма да има работа, ще остане 1 град, през 2030-та няма да има за пенсии. След председателството те ще изтеглят нов голям заем, да покрият обещанията за повишение на заплатите, ръстът от 3.6% на икономиката е от фирмите еднодневки, през които се усвояват парите от еврофондовете и общ. поръчки.

22

ТОЛ бОКО

преди 6 години

Този тъпотия е няма никъде из Европа , повечето западни фирми казват че това е пълна глупост, много трудно и за изграждане както и незаконно, затова само се жалеше тази поръчка по скоро този грабеж от хората.

21

ДО 10

преди 6 години

Друже, живял съм в Словения, пътувал съм десетки, да не кажа стотици пъти до там. Нито един път, ама НИТО един път не е имало проблем с винетките. Защо насаждаш грешно мнение? Словенците са си много добре, не ги мисли тях.

20

Жоро

преди 6 години

Защо просто не сложат тази винетна такса върху цената на горивата? Няма как да се пътува по тези "тол" пътища без гориво, или? Май искат просто да ни следят още по изкъсо...

19

Анонимен

преди 6 години

Браво много добре. Откога чакам да се спре с лепене то на тея малоумнии винетки. Целите коли окичени с лепенки. За камионите чак пък нова технология на запад е така от поне 13 години . Минават покрай системата тя засича номера и отваря бариерата, без камиона да спира даже.

18

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли сега защо Бойко строи толкова много магистрали? За да прибира наема ;)))Не стига, че прибра комисионните за строежите, не стига, че прибра и комисионни от теглените кредити, а сега и наем ще ви взема ;)))))А ако беше построил поне 1 поток щеше и да взема, и да дава. Няма късмет България с управниците.

17

Анонимен

преди 6 години

Аз ви гарантирам, че малкият и среден бизнес, особено в провинцията, до 2025-та ще е фалирал масово!

16

Cartman1912

преди 6 години

След като цялата идея е да се плаща повече от транзитно преминващите камиони то да бяха вдигнали цената на еднодневната винетка. Сега сто процента на практика системата няма да работи, както я описват на теория и транзитния трафик пак няма да си плаща.

15

до 12

преди 6 години

Че то и сега могат да те следят-знае се къде е телефона ти. Така,че спокойно. намери си любовница в твоето село, а не на другия край на държавата, щом не искаш да те следят. Или пътувай за да е-б-е-ш- с влак-анонимно е.

14

скептик

преди 6 години

Много добре звучи, но на бас че няма да се случи. Те елементарни услуги в администрацията не могат да направят онлайн, а това си е доста по-сложно.

13

Veliko

преди 6 години

Досега крадоха от европарите и затова бързаха с тея магистрали ама програмния период свършва. Сега почват да скубят нас, няма такъв народ и такава държава!

12

Оруел

преди 6 години

Еми кой е виновен , че не плащат турците. Какво ще се промени питам аз, дали няма да си купят сега или после. Много прсто на границата проверяват и който не си е платил, глоба + таксата иначе няма излизане . Щели да въвеждат още мобилни екипи. Еми въведете ги сега ве. Проблема с турските шофьори е че знаят че, тука са безнаказани. Каквото и да стане си ги пускат към турция. Пак сичко е да цоцат от нас бедния българин.

11

Peter

преди 6 години

Някой осъзнава ли, че това ще даде възможност всеки един автомобил да се следи къде е - дали сте отишли на среща с парньор или клиент, с любовницата или жената на някъде....На всичкото отгоре се представя за нещо позитивно това...

10

Анонимен

преди 6 години

Щом ще има намесени и мобилни оператори,батака със сметките ще е пълен! върви после и доказвай,че нямаш сестра!

9

Анонимен

преди 6 години

В Словения-държава, която се прекосява за 2 часа, най-редовно лъжат,че имат само 6 месечмни винетки. И Българите плащат солидни суми-без възражения заради еднократно двучасово преминаване на тази държава. А ние пускаме чуждите автомобили и камиони за смешни пари. При положение,,че магистралата от Свиленград до София е готова-е няма как да караш по магистрала за 10 евро. на запад е поне 80 евро. Ние като пътуваме на запад плащаме тези пари. А чужденците минават без пари-за 10 евро. Не става така

8

Emo

преди 6 години

*** не каза заплатите кога ще станат като в Австрия!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Вие луди ли сте, тия направиха егати държавният дълг, в момента малкият и среден бизнес в бг, особено в провинцията, едвам оцелява, всеки дължи мн пари на банките, едвам се разплаща, хората работят колкото да свързват двата края, оттук нататък предстои живота в бг да става все по-скъп, всички масово ще фалират, ще остане 1 град икономика, останалото ромско гето. Хахах, т*паци.

6

Анонимен

преди 6 години

Най накрая и кривод3урлатите жаагали (турците) ще започнат да плащат

5

Анонимен

преди 6 години

Малкият и среден бизнес в бг предстои да фалира масово до 5 години.