34

Анонимен

преди 6 години

На Бежанците им дадоха собствени квартири плащат им обученито в Учиище имат право дори да се запишат в немския Армайтсамт , не само това а и в Университетите им е безплатно кандидатстването , а шепа Роми не ги интересува поради простата причина че не са Бежанци а Роми

33

Анонимен

преди 6 години

За сметка на това, стотиците хиляди българи живеещи и работещи в Москва тънат в разкош и се чудят какво да правят със заработените рубли!

32

1:1

преди 6 години

Пак си копирала 1:1 от Дойче веле наготово , нищо не си написал а откраднала

31

До Георги

преди 6 години

Те изчезват от България, ама помощите им си вървят. Докато не се спре това не очаквай да се оправи тази страна. Ама всичко си иде от корупцията, щото онези горе ако спрат помощите и ще им се объркат изборните сметки. И не само...

30

Анонимен

преди 6 години

Nai drevnata nacija,nai velikata,a na kraja bai Ganjo brodi iz Evropa.Carvuli sme bili,i carvuli shte si ostanem.Drugoto e ala-bala,glupostite na Bozidar Dimitrov...

29

Анонимен

преди 6 години

Другарки и другари червени селяни, ... капитализма и въобще Запада като цяло са така устроени, че просперират образованите, хората с култура, въобще амбициозните и полезните за себе си и за обществото.Не може един български селянин вмирисан на вкиснато и комунизъм да просперира там.Така че учете, четете, работете ако искате ПОНЕ МИНИМАЛЕН шанс за успех ... и по-малко чалга и руска телевизия !

28

Анонимен

преди 6 години

do 25 kogato se sybudish krakata shte sa ti studeni. ne lyji horata!!!!!

27

брей

преди 6 години

Хехе, ами на тази нашенка Ланг кой и плаща да предсказва пътя на слънцето? Става въпрос основно за нашите римляни, които НЕ пасват никъде, камо ли в Мюнхен. Кой ги е канил, че да има и виновни? Аз бих ги изпратил малко на Северозапад от Мюнхен - в Дахау.

26

Анонимен

преди 6 години

Ако някой си мисли,че като дойде в чужбина някой ще го гали с перо много се лъже.Действителността е друга.

25

заповядайте

преди 6 години

..Тези роми, които искат да дойдат в Мюнхен...могат да си построят незаконни коптори, където си пожелаят в рамките на града.Мюнхенската община е ДЛЪЖНА или да ги узакони или да им даде общински жилища.

24

дискриминация

преди 6 години

Защо Меркел е благосклонна към джихадистите а гони ромите?

23

Георги

преди 6 години

Изключително съм радостен да виждам все повече *** да изчезва от БГ за да можем ние живущите тук да си оправим държавата,че аман от *** и предатели. Е това никога няма да го разбера! Да си готов да отидеш в Германия да лижеш *** вместо да си работиш тук... Комплексиран народ!!! Всеки гледа да изпъква с готини коли, пари и тн точно нещата, който никога са нямали и с тъпият си манталитет никога няма и да имат.

22

точка

преди 6 години

Призовавам всички роми от България и Румъния да се заселят в най-скъпия град на Германия-Мюнхен, да си търсят правата пред Мюнхенската община като пълноправни европейски граждани и да я съдят в Страсбург за дискриминация.

21

до опитен

преди 6 години

Ок радвам се за теб.Браво,но нужно ли е да парадираш.Как пък малко не си прихванал от немския манталитет.

20

Опитен

преди 6 години

Сега е време да се връщам на работа и да забърша пикоча от пода, че ще си изгубя работта и трябва ад се връщам в Лом.

19

Опитен

преди 6 години

Oт 12 години съм в Германия. IT специалист. 7000 евро чисти на месец. Женен съм за германка, имаме 2 деца. Имаме къща, 3 годишен мерцедес - Е класа. 2 или 3 пъти годишно на почивка - Бахами, Хаваи, може и Полинезия. На ресторант - задължително 2 пъти седмично. Инвестирам в образованието на децата ми. Щастлив съм тук, но Германия не е за всеки. Ако ще лежите по пейките в Мюнхен си стойте в БГ.

18

az

преди 6 години

Ей кефи ме как едва ли не трябва да съжалявяме гастербайтерите, народни предатели. Просто е като не си имал акъл да живееш и работиш в България. Няма как да имаш акъл да живееш и работиш нормално в чужбина. Ама то е ясно, че те по начало не са заминали щото са разбирали ясно нещата от живота.

17

Така е

преди 6 години

ГЕРБ са на луканки, а останалите бягат.

16

Анонимен

преди 6 години

Бедните източноевропейски роми имат повече право да са в Мюнхен защото са европейски граждани, отколкото нахлуващите ислямски нашественици които идват да унищожат Европа.Да се примирят немците.Колкото и да вият все повече роми ще идват в Германия.

15

Анонимен

преди 6 години

Госпожа Ланг говори неверни неща, а е председател....нямат право на помощи, но имат право на обезщетение за безработни, което не е помощ дори и да не са работили в Германия, а в България представяйки европейски формуляр PD U1 от НОИ в Германия имат право на обезщетение. И другото масата са роми и трудно говорят български та камоли да научат немски.