124

Анонимен

преди 6 години

САЩ са врагове на целия свят.

123

да

преди 6 години

абсолютно вярно !!!това, че тия отгоре са *** на САЩ не променя факта, че българина е наясно кой е истинския терорист, а именно САЩ !!!!

122

Заплахите идват

преди 6 години

на Червен Колю от задните части.

121

Анонимен

преди 6 години

Ама чакайте сега! Статията е написана с дребни букви, а това значи че и *** не е сигорен да ли е истина за америкатА или русиятА.

120

помнещ

преди 6 години

И за последно. Въпреки че е елементарно, но като се има предвид че истинските неща са елементарни вижте следното. Ако се огледате по света ще видите че колкото повече един народ обича (харесва) руснаците толкова е по зле и обратното колкото повече ги мрази толкова по добре е. България, Полша, Чехия, Балтийските страни, Молдова, Беларус и така нататък.Дали пък няма директна зависимост между просперитета и руснаците? За мен има и то голяма.

119

не е истина

преди 6 години

отново лъжливи новини

118

Анонимен

преди 6 години

Тая статистика е направена сред нискообтазованата част на провинцията, които още живеят с мисълта че сме братя с пияниците

117

Анонимен

преди 6 години

А какво мислят в Украйна?

116

НЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!

преди 6 години

Ако руснаците бяха силни колкото американците - отдавна да ни няма !!! Най-голямата заплаха за такива българи като мен е империята на злото - Русия !!! Не изопачавайте статистиката !

115

истината

преди 6 години

най голямата заплаха за България и света е комунизмът там откъдето е минал остава пустиня и народите с десетилетия не могат да се съвземат

114

СОфия възмутена

преди 6 години

Ликвидрайте всички нагло престъпни министерства и ведомства. НАрода се ограбва с десетки хиляди милиони годишно за издръжка на над 500 000 престъпници вкл в министерства ,ведомства,общини и в партиино подставени компании ползвани за ограбване на милиарди по оперативни програми и тн"еврофондове".Не са виновни САЩ и Москва..Средно от искарващи пари з а народа около 1 000 000 българи се ограбват по над 20 000 живи лева годишно з а издръжка на огромния брой ненужни вредни и крадливи бюрократи.

113

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Е та Лъжлив Кольо какво да каже??? Човекът е на московска хранилка. Утре гладен ли да стои???

112

Добри

преди 6 години

До помнещ

111

Анонимен

преди 6 години

От много "мислене" българите не могат да си отлепят държавата от тинята вече 70 години...

110

анонимен

преди 6 години

за мен русия не е заплаха осн заплаха за целия свят е сащ които в името напечалбата от орьжието са готови да унищожат света непрекьснато подклаждатконфликти в различни точки по света и не оставят човечеството на мира

109

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 112Нашият народ е казал: "С какъвто се събереш такъв ще станеш". Което предполага че щом си приятел на пияните руснаци значи и ти си пияница. А пияница да ти каже да ИЗТРЕЗНЕЕШ (предполагам че си имал предвид) ми звучи като дървено желязо.От нивото на моите 68 години съм наясно със ситуацията така че не ми давай акъл.

108

КОКО

преди 6 години

Рано или късно /дано да не е/ще псе разбере кой е заплаха. През последните 27 години все нещо се поразбра.Но има още глава да пати докато узреят някои мозъци.

107

помнещ

преди 6 години

До до помнещ103Не 1948-а съм се родил. А другото е моя и на семейството ми заслуга. Не съм бил по върховете но не съм се кланял на никого, с ръцете и ума си съм си изкарвал прехраната без да съм навредил на никого. Разбира се при това положение е ясно че не съм бил нито военен, нито милиционер, нито партиен или обществен работник. Просто човек занимаващ се с техника един вид занаятчия. Нямам богатства живея все още в къщата на дядо ми и баща ми от преди девети. Но имам чиста съвест.

106

Кольо

преди 6 години

До Така е : Горката заблудена душица - Да, САЩ са заплаха, това е верно, но Русия/СССР не ни е приятел (на държавно ниво) и никога не е била, а просто си гледа собствените интереси. Има повече от достатъчно исторически документи по темата, за да се заблуждаваме от набиваното но в главата 45 години! Гледайте и мислете, бе, хора, стига сте повтаряли изтъркани фрази като папагали!

105

Така е

преди 6 години

САЩ са заплаха за нас и света. Русия е наш приятел и винаги ще бъде.