11

EUSSR

преди 6 години

Какво против имате емблемата ми, та искате друга?

10

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименГолеми мозъци изтекли братче та едни африканци ви превзеха за половин година леко мухлясали мозъци сте.Имал 3 деца ми нека ги бият арабите по училищата.Кво си постигнал купил си си Ауди А4 всеки арабин може да си го купи на изплащане та даже не се и напъват да работят а взимат помощи.ЕС е гавра с белият човек ако те кефи да те гаврят ок!

9

Кендзефф

преди 6 години

Да добавя че и за християнството на никой ен му пука!Църквите празни масово бурки и халал храна.Българите и източно европейците живеят в измислен свят и си въобразяват че на запад някой мисли като тях!

8

Анонимен

преди 6 години

Че то в западна Европа си тачат повече колониалната си из'мет. Нищо чудно скоро да започнат граждански войни, заради продажната политика на правителствата.

7

Анонимен

преди 6 години

"Брюксел, Берлин и Париж с пълно основание критикуват авторитарния курс, поет от някои източноевропейски държави."Брюксел, Берлин и Париж могат с бодра крачка да вървят на май ната си.

6

Анонимен

преди 6 години

"Брюксел, Берлин и Париж с пълно основание критикуват авторитарния курс, поет от някои източноевропейски държави."Превод: Брюксел, Берлин и Париж критикуват източноевропейските държави, заради това, че не позволяват да ги командват като лични колонии, а изразяват собствена позиция.

5

Кендзефф

преди 6 години

До АнонименНикой не му пука за бялата раса масово гледам бели руси жени бутат не.ърчета и арабчета в количките.Тва за кво ти говори!

4

Анонимен

преди 6 години

От цялата далавера печелят западно европейците. Всички мозъци истекоха при тях начело с мен. Ако при вас ми заплащаха същата заплата каквато взимам тук за нищо на света нямаше да напусна родината си. Но как да остана и да ми дават подаяние вашите бизнесменчета с бели якички. Можеше ли преди 15 години да създам семейство и да го подсигуря с всичко необходимо? То и в момента ако се върна с тези мизерни заплати пак няма да мога да го издържам. Имам 3 деца които можеше да се родят в бг. Но уви!

3

Анонимен

преди 6 години

НАТО ке падне рече баба Ванга! Още преживе тя описва емблемата северноатлантическия алианц като емблема (клеймо) на дявола!

2

Анонимен

преди 6 години

Аз повече нямам намерение да чета вкисналите бози на дойче веле. Ал Джазира би им завидяла по ниво на фанатична пропаганда.

1

REMOVE

преди 6 години

турция не е европейска държава