54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен55Вие какво мислите, че при Путин няма гейове и лесбийки ли? Разбира се, че има, но ги е страх да се покажат какви са. Защото знаят какъв сатрап ги управлява.

53

трол на сорос

преди 6 години

До 54 Евроатлантиказ съм винаги готов за гей парад. това е нашеят свещен празник

52

Анонимен

преди 6 години

Все още са с червени връзки децата. Ужас. Вижте снимки на Северна Корея от 2017 година100 photos from north korea part 1

51

Анонимен

преди 6 години

Аре да се почват тия с ядрените ракети, видяло се е, че им се иска да си спретнат една термоядрена война. Даже нека да дръннат и Европа два-три пъти, че и без това тука само араби и мюсюлмани, а те само от бой разбират.

50

Евроатлантик

преди 6 години

Приятели, предлагам ние демократичните евроатлантици да се възползваме от еврпоатлатническите демократични ценности с които разполагаме благодарение на нашите по-старши партньори от Брюксел и Вашингтон и в отговор на недемократичните действия на корейския диктатор (чиито народ гладува и рови земята за корени и треви) да организиме един демократичен евроатлантически гей парад! Какво мислите за това приятели?

49

Анонимен

преди 6 години

Бре, да му се не види, колко експерти по Северна Корея има в тая България, бееееЧета и се смея, ден след ден, голям кеф Пуснали са ново материалче - какво е казал Путин за Северна Корея - бягайте да драснете нещо и там, че вече доскуча тукашното

48

редник

преди 6 години

Националната ни мечта е да оцелеем и то поединично , зарязвайки България ! Новата ни свобода е като маратонки за протези ! 10-тината % наистина забогатели са по гласовити от 60 % тихо мизерстващи !

47

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 37 Вярно е , така беше ! Сега не е задължително , ама пак си разказваме вицове и псуваме по празните площади и по къщята ! Ти имаш спомени за празниците , а децата ти дори не подозират за сегашните :)

46

Анонимен

преди 6 години

До редниксами не могат да напреднат и до лиценз за калашник, а за бомби и ракетни установки определено им се помага яко отвън, дано само не обвинят накрая пак нашто преуспяло момче Дилянчо че им продал гориво

45

morelini

преди 6 години

До 42...нещо се бъркаш...има квартири за 400 има за 600 има и за 200...250.Посочи ми няколко стоки които са по скъпи 2..3 пъти от БГ....Съгласен съм че по добре в БГ за 1000лв отколкото 400евро но кажи колко процента ги вземат тези 1000лв в Бг...

44

Анонимен

преди 6 години

До Румен45Самольотчика ли си? Викаш кво да драсна и тука нещо, че Корнито ми връчи заповед, а...

43

Един от Северозапада

преди 6 години

До Solar Power Случайно знам кое колко струва, както и знам, че тези пари се харчат именно у нас. Един път на 3 месеца, трябва да идеш да се подпишеш, през другото време.бизнеса на черно или на сиво си върви тук у нас....А за храната-почти същите цени, но в евро.

42

Last news

преди 6 години

Прасето щяло да изстреля МК ракета на 09.09. Ако улучи Гуам, това ще бъде краят му.

41

Анонимен

преди 6 години

Снимка 7 айфеловата кула от стомана, снимка 8 Триумфалната арка.

40

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен19 Ха, ха , ха! Искренно ме разсмя коментара ти , за разстрела на място!!!Е, у нас за това не разстрелват, но ако пишеш нещо не както трябва, срещу Царя -слънце, виж ГД БОП ли, Данс ли, ти дошли на гости-случая го помниш, нали? Там следят кой какво казва, а тук????

39

Solar Power

преди 6 години

До Един от Северозапада"зарегистриран безработен от ЕС взима ей така 400 евро."Ти отново правиш една съществена грешка ! Смяташ винаги как тези евро ги харчиш тук в БГ. Мога да ти кажа,че тези 400 евро които ще вземеш в Испания няма да ти стигнат да си платиш квартирката. Изобщо живота там е средно 2 до 3 пъти по скъп. Услугите са в пъти по скъпи. Общо взето може да успееш ако живееш мизерно храниш се само от лидъл и работиш на 2 работи. По добре в БГ за 1000лв. :)

38

Анонимен

преди 6 години

По време на войната в Корея 1950-53г. американците организират повсеместни бомбардировки на градове и цивилното население. По някои данни така успяват да избият над 20% от населението на Корея, преди да се намесят Китай и СССР и войната да стигне до патова ситуация и разделянето на полуострова. Чудно ли е, че даже днес тези хора помнят това и ненавиждат САЩ? Та там е извършено може би най-голямато военно престъпление след 2-рата световна. Даже зверствата във Виетнам по-късно бледнеят

37

morelini

преди 6 години

Като чета коментарите излиза че СК е по голяма военна сила от САЩ и от Русия.Някой не си е пил хапчетата сутринта....

36

редник

преди 6 години

50 САЩ 50 години наливат на едните и душат другите и после викат вижте разликата :) Не знам колко са бедни СК но определено са свръх ефективни , за да напредват сами срещу всички бесни демократизатори ! А от нас определено са по добре :) !

35

Анонимен

преди 6 години

До 23 Напълно подкрепям изказването ти, колега! Но малко не си прав.Това, което сме сега, го ДОГОВОРИХА хората на Костов, когато ударно затваряха предприсъединителни глави в преговорите с ЕС и НАТО. Извинявам се-когато ни предадоха като нация.Пак се извинявам,когато ни ПРОДАДОХА .И ще те допълня-дребния и среден частен бизнес, е на колене, като изключим дистрибуцията и услугите със западни и източти стоки и консумативи.Тоест-парите пак изтичат от страната ни.Плюите по Прасчо сета...