180

Анонимен

преди 6 години

На път съм да стана фен на Ким. Навря в миша дупка всички сащски и натовски шушумиги

179

До 279

преди 6 години

Като гледам как американския прехвален THAAD взе, че прихвана и свали балистичната ракета на Ким прелетяла над Япония, направо съм сигурен, че ако Ким изтрещи и вземе да изстреля подобна ракета с водородна бомба до Лос Анжелис, ПВО на САЩ ще вземат да я свалят както компетентно твърдиш "2 пъти". Ако не бяха вече напълнили гащите, досега да се бяха справи с трима Ким-а за има-няма 60 години.

178

Анонимен

преди 6 години

"На 25 юни 1950 година севернокорейските войски преминават 38-ия паралел." Това изчерпва темата.

177

USA the best

преди 6 години

Trump Trump Trump Trump------------

176

хм....

преди 6 години

Източна Румелия....Княжество БългарияЮжна Корея....Северна Корея

175

антисоросоид

преди 6 години

До 283 Bg AmericanСлаб си. Не ти достига умствен капацитет за да пишеш смислено. Не се напъвай. Така няма да си заработиш надницата от сорос.

174

До Анонимен

преди 6 години

Абе *** платен драскач какво ни изкарваш русофили , като не одобряваме простотиите ,които са извършили твоите работодатели , ваще сигурно много се гордеят с това ,което работиш ,явно само за това ставаш да стоиш по цял ден пред компютъра и да храниш хората .Пъпчив ,дебел ***.

173

Смешна пропаганда

преди 6 години

След всяка заплаха и предупреждение за "сурови санкции" от страна на САЩ, Ким си пуска по някоя балистична ракета или в последния случай ... водородна бомба. Явно голям страх то тресе и си е загубил съня от американските заплахи и санкции.

172

до 276

преди 6 години

Знаете ли изобщо какво е това "комунизъм" ? Согурен съм , че незнаете но ви разбирам. Дали са ви това да пишете срещу надница от " америка за бг" и го пишете.

171

Bg American

преди 6 години

Трoловете на Путярагата се пеняват по коментарите! Хаха, мишоци смешни, Тръмп ще смаже и свинчoка, и мусюлманите и ще ги постави там, където им е мястото! Путин ще гледа от Кремъл и ще трепери, а вие - Вий сте ***!!!!!!!!

170

дуро

преди 6 години

Или статията е умишлено тенденциозна или авторката много зле с историята. В С.К. воюват и над 500 000 китайски "доброволци" както и руски летци. Между дрругото "Сейбър" се справя чудесно и над 300 от тях никога не се завръщат. От другата страна не е САЩ а армия на ООН.

169

убичъм демократе

преди 6 години

До 273 ДемократКолко демократично ! Как звучи така по евроатлантически ! Усещат се някакви "нежни" вълни излъчвани от твореца

168

Анонимен

преди 6 години

До НаблюдателНали се сещаш, че тази ракета няма да стигне до там и ще бъде свалена поне два пъти. Отделно наистина ли си мислиш, че след това на Ким ще му се размине и САЩ ще се съобразяват с който и да е? Вие наистина нямате много връзка с реалноста.

167

Наблюдател

преди 6 години

Ако Ким успее да забие в географски най-близкия му Лос Анжелис поне една ядрена бойна глава, това ще предизвика такъв ступор в САЩ и такова задоволство в поне 2/3 от света, включително при т.нар. съюзници от НАТО. Това е и причината Ким да се чувства комфортно, знаейки, че на практика враговете на най-големия му враг са му приятели по неволя и че никой не обича американците "безплатно".

166

Анонимен

преди 6 години

До 274Хайде ела си обратно в реалния свят.

165

Анонимен

преди 6 години

Горките ни русофили още живеят в някакъв измислен свят където комунизма един ден ще властва над Галактиката и САЩ ще са тотално унищожени от едничката ракетка на Великия Ким... а обратно в реалния свят... СССР се разпадна с гръм и трясък, държавите от Варшавския договор не искат да имат нищо общо с руската *** която 30 години не е мръднал на никъде, а Северна Корея много скоро ще е изравнена със земята, Отново. Хайде лек ви ден и хапчетата по-редовно.

164

до 268

преди 6 години

Наркотиците са опасни за вашето здраве.Модерното сред платените писачи на сороските организации евроатлантическо предозиране води до "вечно пътешествие във великите ловни полета " с еднопосочен билет.

163

Анонимен

преди 6 години

До доволенЧак пък :)

162

доволен

преди 6 години

Браво Ким. Ти отне сънят на САЩисаните и техните натовски марионетки и унищожи завинаги мечтите им за световно господство.

161

Анонимен

преди 6 години

До 265Ааа, и ко ще стане преди нова година бе психо :)