94

Меркел Акбар

преди 6 години

Решихме да махнем кръстовете, че са в разрез с европейските ценности. Очаквам Дойче Веле да напише похвална статия за толерантността и мултикултуирализма на Лидъл.

93

Анонимен

преди 6 години

До Другстава въпрос точно за ново лого

92

Анонимен

преди 6 години

Религиите не трябва да се уважават. Не заслужават уважение.

91

Българин

преди 6 години

Обществото в България се пробужда! Това е добре - тепърва ще разбираме за много грешни практики за всички чужди вериги, които реализират огромни печалби на гърба на бедния Българин, като в същото време ни предлагат храни уж евтини/някои храни са по-евтини в Германия/, но пък с по-ниско качество в сравнение с магазините в други европейски държави. В България все още има качествени продукти. Изберете Българското

90

Анонимен

преди 6 години

Като са премахнали кръстовете са забравили да добавят няколко минарета.

89

Анонимен

преди 6 години

"НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА ВЕРИГАТА. СТИГА КРИЕНЕ."Лидъл, заслужава си. Вече знаеш защо. :DТяхна собствена марка е.

88

Анонимен

преди 6 години

До RazorНа кое летище се случи това?Имал(а) си право да заведеш съдебно дело за дискриминация!Ако имаш двама свидетели, можеш и сега да ги дадеш под съд и да искаш поне парична компенсация. това ще се разчуе и други пътници ще си опитат късмета да спечелят нещо от подобни дела. В резултат, по летищата ще започнат да проверяват и онези.

87

Друг

преди 6 години

Калина,не знам къде сте го видели това за ''ново'' лого на Реал Мадрид.Става въпрос за продажби на екипи в арабските страни,където е премахнат кръста по очевидни причини.Не казвам,че е хубаво,напротив.Но не е и ново лого.

86

Анонимен

преди 6 години

"От компанията увериха с официално съобщение, че офисът в България не участва в изготвянето на рекламната кампания"Нас пък защо ни замесват? На опаковката ясно пише "Produced in Germany". Немските меки китки сигурно са махнали кръстовете да не наранят "чувствата" на мигрантите.

85

неинформиран

преди 6 години

НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА ВЕРИГАТА. СТИГА КРИЕНЕ. САМО В БЪЛГАРИЯ НЕ СПОМЕНАВАТ ИМЕНА. ***.АНАРИ.

84

Това е БЕЗОБРАЗИЕ !!

преди 6 години

Щом публикуваш или поместваш по друг многотиражен начин фотос на сграда, ще я покажеш такава, каквато е!Забележката относно минаретата е много уместна.Как така ще бъдат неприкосновени символите на една враждебна религия, а символът на нашата вяра ще бъде премахнат?!Търговска верига на християнска държава премахва символа на християнството, за да не обиди индивиди,които хрантути на соц.помощи от собствените си данъци, а те обругават и вярата, и културата на Европа! И Лидл се старае да им угоди!

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - 57 - "..Ти нещо Made in USA виждал ли си в последните 15 години?.."Ти се радвай, че не си виждал. Тези от Ирак, Сирия и Либия видяха доста "неща" произведени в Америка. Осколочни, касетъчни, с обеднен уран и така насетне. Така че, не си го и пожелавай :-)

82

Анонимен

преди 6 години

да забранят всички магарета и кози от продуктите тогава, защото това са официални еротични мюсюлмански символи

81

Razor

преди 6 години

"Нормална практика" по летищата е да ти правят обстойна проверка и с мръсните ръкавици, с които ти бъркат по обувките, после хубаво да бъркат по бельото. След това гледаш на опашката една цялата чаршафосана в черно и тумба мъже с челяд заедно с нея се направиха на разсеяни, и дори не я докоснаха. На въпрост към секюритито, защо така избирателно се пускат едни без да се проверяват, направо ми казаха да не питам втори път и да се отстраня, защото ще ме арестуват. Ей това са "нормалните практики"

80

Анонимен

преди 6 години

Ако небеше тази новина на много хора нямаше да им направи впечатление и всичко щеше да мине и замине.

79

Анонимен

преди 6 години

Мюсляците да не ядат кюфтета с кръстове, какъв им е проблема, ние и без това не им ядем лоените измишльотини, ай сиктир.

78

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО-Т!

77

Анонимен

преди 6 години

В следващата си рекламна кампания да наемат Пищова. С него ще потръгне търговията.

76

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГлупости на търкалета. Никаква нормална практика не е да продаваш сирене, като разчиташ на разпознаваемостта на туристически обект, популярен заради църквите си, и да премахваш точно религиозния символ.

75

Анонимен

преди 6 години

"Съвсем нормална практика - религиозни символи нямат място на рекламни материали."Туристическите агенции щяха да фалират ако наистина имаше такава практика.