80

Тръмповист2

преди 6 години

Този Тръмп да престане да отсича,не него да не отсекът на края!

79

Демократ

преди 6 години

Хора, демокрацията е хубаво нещо. Тя ни донесе банани и тоалетна хартия! При Социализма нямахме банани и тоалетна хартия, защото комунистите са лоши хора. Дойдоха демократите от САЩ и западна Европа и ни дадоха банани и тоалетна хартия и сега българите живеят добре. Вечна слава на САЩ и ЕС, че ни донесоха банани и тоалетна хартия!

78

Анонимен

преди 6 години

В Южна Корея има солидна американска армия, която е само на 250 километра, както от руската, така и от китайската граница. Тази армия ще бъде там докато Корея е разделена. Американците по-малко от всеки друг желаят обединението на Корея. Трябва да си доста умствено ограничен за да не го разбираш.

77

Анонимен

преди 6 години

Сан франциско = новата хирошима

76

Анонимен

преди 6 години

С един метър букви го напиши,*** шантава:-)

75

Анонимен

преди 6 години

До редникТоз метод работи само в празните ви русофилистични глави :)

74

дуро

преди 6 години

">Орбитальный беспилотник X-37B. Полигон. Телепередача. Оружие ТВЗа сведение на троловете филмчето е на руски и коментара пак не е от баба Пена:)

73

Анонимен

преди 6 години

Много се смях на коментара на "демократ"

72

редник

преди 6 години

До Анонимен" Точно както руските такива "блокираха" електрониката на Кук :) пак само по ютуб :) " Ти от психолозите дето работиха с екипажа на Кук ли си ? Този метод работи с американските войници :)

71

Анонимен

преди 6 години

Който е без мозък няма да знае колко провокации са останали без отговор от страна на САЩ и защо през всичките години на царуването шайката на кимовците. Наскоро им върнаха жив труп... Други държави са били нападани и опустошавани за много по-малко. И не, причината съвсем не е в Китай, ама човек от село къде ще се сети...

70

Анонимен

преди 6 години

Айде дедо,земи им мерката,дигай им стената.

69

Анонимен

преди 6 години

Сан франциско - новата хирошима

68

Анонимен

преди 6 години

Единственото причина поради която Севеврна Корея съществува, това са мечтите в Ю. Корея че може да се получи мирно обединение по подобие на Германия, самите политици в Ю.Корея не искат все още да проумеят че режима на Кимоевте е много брутален и нечовешки в сравнение с този в източна Европа, и подобно мирно обединение е напрактика невъзможно, още навремето Буш старши им го каза, ама те не та не, иначе и тогава и сега Ю.Корея може да отнесе Севера за 2-3 дни

67

Демократ

преди 6 години

Американците са миролюбов народ, САЩ не искат война, САЩ носят само мир и демокрация на народите по света. И на нас ни донесоха демокрация и сега имаме банани и тоалетна хартия, а Северна Корея нямат банани и тоалетна хартия, САЩ просто искат да занесат банани и тоалетна хартия на севернокорейскаия народ, а диктаторът Ким Чен Ун прави ядрени опити и заплашва, че ако САЩ дойдат да донесат тоаетна хатия и банани на севернокорейския народ ще ги бомби с ядрени бомби! Ужас! Ох, Ужас!

66

Анонимен

преди 6 години

Само празни приказки. Искат като Милошевич да оросят с обеднен прашец, да го хванат и да го пратят в Хага. Няма да стане.

65

Анонимен

преди 6 години

Тромпета е силен само в туитър. Там громи държави, превзема света. В реалността е госпидин Никой.

64

Анонимен

преди 6 години

До 84Толкова години едно нещо не разбрахте :) САЩ не прави войни за да ги печели. САЩ прави войни за държи района дестабилизиран.... нищо не сте научли а уж сте ми големи "стратези".

63

редник

преди 6 години

До Анонимен А бе те робовладелците и те били комунисти нали? Страшно е ! Ти провери ли родителите си ?

62

Анонимен

преди 6 години

Единственото положително в цялата история е, че Северна Корея е на десетки хиляди км от България. Почнат ли да гърмят атомните бомби, обаче ще се отрови атмосферата. Ще се увеличат още повече раковите заболявания, ще се отрови въздуха, почвата по цялата планета. Става лошо, хора. Това е обективната истина. Не ми пука за Ким, Трумп и другите психопати, лошото е война да не стане, особено ядрена, че тогава става много лошо.

61

Анонимен

преди 6 години

До редникТочно както руските такива "блокираха" електрониката на Кук :) пак само по ютуб :)