65

бай Танас

преди 6 години

До АнонименБез да искам ти сложих минус, брой си 1 плюс в повече ;)

64

Анонимен

преди 6 години

До Mr.STARBUCKS Връщане на Косово1

63

Анонимен

преди 6 години

Какъв Крим те гони бре? Добре ли си? ***.

62

Анонимен

преди 6 години

До иначе лошо Демокрация ли ?Демагогия ,популизъм ,лицемерие екстремизъм ,проституция ,наркомания ,гендери ,дву ,три олови,наСилие И на върха ЕВ. Р.Е.ЙСКИ ЦИОН..ЗЪЛ. ДЕМОКРАЦИЯТА Е ИЗМАМА ПО ГОМЯМЯ И ОТ КОМУНИЗМА . И ДВЕТЕ СЕ ИЗМИСЛЕНИ В СИНАГОГА .

61

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Първо:Връщане на Крим.................

60

Анонимен

преди 6 години

Изненадите за *** едва сега започват.

59

morelini

преди 6 години

То и Москва се... Изхвърли като изгони една камара дипломати на САЩ.Взеха да мерят чий е по дълъг....

58

fifty/fifty cent

преди 6 години

Цялата вина? Братушките винаги са невинни. Винаги някой друг трябва да носи отговорността за безумните им действия. За нещастие на лудия диктатор Путин, насреща си има луд американски президент и всяка руска лудост получава в отговор американски такава.

57

Анонимен

преди 6 години

Как не ви е срам още да си отваряте устата бе? Нали изборът на Тръмп беше голям успех и много го харесвахте? Всичко до което се докосните е пълен гаф бе!

56

Анонимен

преди 6 години

Да не църкат ***. Който дърпа котката за опашката така се получава.

55

Bill

преди 6 години

До Анонимен 61Напротив, нашите русофили с удоволствие приемат всичко от Москва, дори и ултиматомите.

54

Анонимен

преди 6 години

Руското икономическо джудже ,заплашва най-силната и влиятелна страна в света ?? Тея пияници пак са пили някакви препарати и тоя път си играят с огъня.Русия са от калибъра на Нигерия,но със сняг ,така че по-добре да си знаят мястото ,ако искат да просъществуват още.

53

Анонимен

преди 6 години

До бай Танас 58Абе, какво им обръщаш внимание на тези мучащите??? Или са тролчета и си отработват все още зелените хартийки или са т.ъ.па.на..ри (което е едно и също), които по-далече от носа си не виждат, а ти пък искаш да разсъждават!!! Айде моля ти се, нашего брата вече 27 години го възпитават чалгари, ти за ум и разум говориш......

52

Анонимен

преди 6 години

Руската *** не е в състояние да дава ултиматуми на когото и да, още по-малко на САЩ.

51

Анонимен

преди 6 години

До иначе лошо 53В краварията и демокрация!!!!!!!!!!!!!!!!!Абе, ти да не си тотално изперкал!????краварията и демокрация - ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-..............вицът на столетието...........леле мале мила........така не се бях смял от години.........Тия каубойчета си забраняват "Отнесени от вихъра", ти ми говориш за "демокрация"!!!! Нееееее, явно и в нашето стадо още има дотолкова заблудени индивиди, че даже нещо тежко да ги тресне по главата, пак ще блеят с цялата оная кравеферма!!!!

50

бай Танас

преди 6 години

Мучащите, още ли мислите , че САЩ е фактор за нещо? Още ли се заблуждавате, ч това е световният жандарм, който бди за свободата и демокрацията по света??? Вие наред ли сте? Вече 16 г. ( след цирка 9.11) чета, информирам се, съпоставям факти и СЪМ УБЕДЕН, че от там идва всичкото зло на света. Изчел съм огромно количество литература от всякави автори, предимно западни...А вие чакайте нашите " медии" да ви кажат кой е добрия и кой е лошия. Никога не е късно човек да се събуди, направете го и вие !

49

редник

преди 6 години

До USA IS THE BEST Момко , има да научиш много неща , които никога не си искал да знаеш :)

48

Анонимен

преди 6 години

да запалиш посред лето в Калифорния камина си е странно както и да го погледнеш, ама то руските тикви немат толкова акъл, барем да беха ползвали некакви по сухи дървя

47

Анонимен

преди 6 години

Пият битова химия а в Кремъл само френски парфюми.

46

иначе лошо

преди 6 години

Путин казва, САЩ да внимават , защото иначе лошо---няма да дават визи на американци за Русия. Ха-ха-ха засмя се любимецът на Путин---пуделчето Тръмп.... Дали сега съзнават колко са били смешни когато се черпеха и празнуваха, защото Тръмп победил Клинтън? Тези хора така и не могат да разберат, че САЩ са силни , защото там има демокрация--и не всичко зависи от един човек, както в Русия.