123

184

преди 6 години

Цитирам:... "САЩ и Европа умряха икономически"...майкоооооо

122

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам, че този нестабилен *** прави ядрени опити на 45км от Китай и на 120км от Русия и тези 2 мегасили си мълчат като... Няма начин да не са и те в играта, такива държави контролират събитията, които се случват толкова близко до границите им!

121

Анонимен

преди 6 години

Европа е умиращ старец пълен с бежанци от Африка и Азия. САЩ са в мега мощна криза, икономиката им фалира и рухна. Времето е идеално за хора като Ким да си развяват коня. Никой нищо не може да им направи, защото САЩ и ЕС умряха. Китай и Русия не искат да си имат война точно по границата с човек като Ким. Да обобщим - Крим е руски, въпросът е затворен, Неолиберализмът се провали, САЩ и Европа умряха икономически, а скоро и физически, Ким плюе в сурата на САЩ. Това са изводите, които правим.

120

до 179

преди 6 години

..щото преди да стъпят краварите, Ивак, Либия и Украйна бяха върха на сладоледа...

119

Циник до 176

преди 6 години

Пак повтарям...постнал съм цитати!Опровергай автора на книгата!Не мен...и пак - 5 века е продължил геноцида!

118

факт

преди 6 години

Аха запада да вдигне бюджета за отбрана и с помощта на Сащ дойдоха тарамбуките и сега парите трябва да отидат за социал.Язък!А да Крим е руски точка!

117

Анонимен

преди 6 години

Където стъпи кравар, трева не никне. Примери - колкото щеш - Ирак, Либия, Украйна и т.н.

116

Бояришник

преди 6 години

Всяко зло за добро! Може би след този ядрен опит Тръмп най-после ще се реши да изтрие от картата тези под.човеци! Безполезници мръсни, живеещи още в 19 век, мислещи само за война, оръжия, разрушения и т.н, а всъщност умиращи от глад зомбита, ядящи трева! Не ги бави Тръмп! Смърт за Ким Чен Ун! Смърт за С.Корея!

115

Факт!

преди 6 години

Америка не смее да аракува защото гибе страх а ако не атакува ще се изпари вярата на света в тях като моуст поърфуул нейшън он да планет.А те и не са мост поуерфул нейшън щом не смеят да нападнат Ким с ракетнибтехнологии Скъд от 60-те какво остава да победят Русия или Китай да не говорим вкупом.Запада не може да им помага щото е пълен с тарамбуки благодарение на СА Сащ и Катар(остта на злото) и атентатите следват един след друг.

114

Анонимен

преди 6 години

Ким е пътник да се готви жужо.

113

Циник до Страхил

преди 6 години

Това са цитати...не съм ги измислил аз...500 годишен Холокост...сигурно цифрата е сборна...говори се за САЩ и Канада!

112

Анонимен

преди 6 години

Единствените коренни американци са индианците. Тръмп всъщност е бежанец в Северна Америка. Дядо му е избягал в Северна Америка, точно, както днес в Европа идват бежанци от Африка и Азия. Всички европейци в Северна Америка са всъщност бежанци. Дъното на обществото е избягало в Америка, точно, както сега идват бежанци в Европа от Африка и Азия.

111

Анонимен

преди 6 години

Краварите нямат полезен ход! Ако нищо не направят, ще излязат страхливци, щото Тромпета много се дуе, а нищо не направи. АКо пък направят нещо, Ким ще изпука ракети по САЩ, Европа и Сеул ще бъде изравнен със земята. Да, Северна Корея ще изчезне, но на каква цена ? Ким има ядрени бомби и ракети и ще избие милиони хора. САЩ пак ще излязат виновни за тези жертви. Каквото и да направят САЩ, Ким излиза победител.

110

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ размажат СК са "лошите" американци, ако стоят мирно са безпомощни ***. Какво трябва да направят, след като заплахата е към тях?Санкции е решението, докато Ким сам не се откаже от ядрената си програма, както стана с Иран. Къде е проблема? Китай и русия не само не го санкционират, ами даже му помагат да се развива. Досега всички икономическо изостанали държави, перчещи се на САЩ са подкрепяни от русия или Китай.Това е големия проблем.

109

Циник

преди 6 години

САЩ отказаха да ратифицират Конвенцията на ООН за геноцид. И това не е чудно. Много аспекти на геноцида са реализирани спрямо коренното население на Северна Америка. Списъкът на американската политика за геноцид включва: масово унищожение, биологична война, насилствено прогонване от домовете, лишаване от свобода, въвеждане на ценности, различни от корените им, съзнателна хирургическа стерилизация на жените, забрана за религиозните церемонии и много други.

108

Анонимен

преди 6 години

Америка е в много *** положение. Едната опция е нахлуят в Северна Корея и да ги смажат от въздуха, но корейците може да пуснат някоя и друга бомба над Европа и САЩ. Така, американците ще излязат виновни за последствията(че са се поддали на предизвикателството), и ще изгубят много от и без това нарушения им авторитет. От друга страна, ако Тръмп не реагира, Америка ще изглежда така, сякаш е изгубила силата и самоувереността си. И в двата случая губи. Но, в крайна сметка, те сами се насадиха.

107

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе, заблуден си, САЩ правят над 100 ядрени опита всяка година.

106

Циник до 155

преди 6 години

За жалост чу*кчите у нас...носят американското знаме!

105

Реалист

преди 6 години

До Демократично Кимчо да си прави ядрените опити в Русия или Китай.Нали са им покровители.

104

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРазбира се, че е измислица, че САЩ са избили 100 милиона индианци, в Америка не е имало индианци. САЩ не избиват, САЩ носят демокрация.