35

Анонимен

преди 6 години

Защо не направят следствен експеримент, дали това дете, ще може да вдигне тежката ютия и да дръпне спусъка. Така както го описват милиционерите.

34

Само в БГ

преди 6 години

"...Произвежда няколко изстрела във въздуха" дори само за това трябва да лежи.Хайде да видим колко нагли са в прокуратурата сега. Ама с тоя заспал народ...

33

Анонимен

преди 6 години

е нали се сещате че когато на такъв човек му се издаде разрешително за оръжие, означава че цялото областно на полицията му е в ръцете, та в тая връзка не очаквайте да се проведе разследване като хората, между впрочем още по страшното е че за тоя хубавец като председател на общинския съвет не са гласували само от неговата партия, аки си е подкрепен и то БСП и ДПС, а Вие си мислите че те са някакви опоненти :)

32

ветропоказател

преди 6 години

Гербаджиите не случайно се въоръжават до зъби и си пробват мерника напосоки. Явно вече осъзнават какво им готви народът.

31

Анонимен

преди 6 години

веднага да го вземат това дете в олимпийския отбор по стрелба! такъв талант не е за изпускане! а иначе колко му е да се подхвърли някой лев и да се окаже, че резултати от натривките са еди какви са. те човек самоубиха и писмо намериха в джоба му след 2 дни...

30

skillet

преди 6 години

И тоя няма да го осъдят, понеже съдебната система е продажна и корумпирана но немайсе.

29

Анонимен

преди 6 години

абе стреляли са в кръчмата, кръчмара им е направил веднъц забележка, втори път, накрая са се скарали и тия са го гръмнали, това за мене е най-правдивата версия, иначе ако полицията не си е свършила работа веднага както трябва, вече е късно

28

бебе снайперист

преди 6 години

Батковци, потвърждавам версията на прокуратурата и МВР за шестгодишното дете с непогрешим мерник на двукилограмовия Глог с твърд спусък. Тези неща ги разучаваме още в яслата. Аз съм безпогрешен с леко стрелково оръжие и базука.

27

Анонимен

преди 6 години

Лазар Влайков е втория Ценко Чоков. Нагла мутра, като шефа си, Бойко.

26

до 30

преди 6 години

Пиши на кирилица бе,мамут!

25

Анонимен

преди 6 години

До Инспекторе как ще са взети :) то ако беха взети немаше МВР да ни разпространява тая небивалица че дете на 6 годин е взело Глог 45 калибър и е стреляло

24

Cel

преди 6 години

Ei tea balgari mnoo staratelno streliali...

23

ист

преди 6 години

Чета статията и не вярвам на ушите си. Шест годишно дете стреля с пистолет два килограма с твърд спусък. Голяма измама. Детето не може да го вдигне, камо ли да дръпне срусъка с малките си пръстчета. Вярвам че димката, която МВР пусна, ще се разсее.

22

Анонимен

преди 6 години

Абе тия Селянжъри на улави ли ни правят? Значи вадя пистолета гърмя си свадбарската и изведнъж пистолета го давам на 6 годишно дете без да извадя пълнителя без да проверя дали в цевта няма патрон и съм спокоен че това 6 годишно дете няма да гръмне и да убие някой? Този Влайков от бавно развиващите ли е? Ама защо да се чудя той и оня шефа му е със същият мозъчен багаж у кратуната.

21

Цацаров

преди 6 години

Щом имаш прокурор приятел, си невинен и не носиш отговорност. Това че е кадър на ГЕРБ е допълнително оневиняващо условие.

20

Анонимен

преди 6 години

Оръжието не убива-убива човека !

19

Анонимен

преди 6 години

Този човек е опасен и се разкарва на свобода. Всеки може да прецени себе си как да отреагира, когато подобен индивид е в близост до него.

18

Анонимен

преди 6 години

Близките на убития да отидат и благодарят на всички тези които са покривали този престъпник, гербераста. На прокурора,който го е вадил при всяко престъпления, на Цецо Цървула и Батко Боби които са го ползвали по мръснишки дела. И така се е самозабравил, че цялата власт е негова и е недосегаем. Страхотна простотив цари в герберастката партия. Внушава им се, че са завинаги, цялата власт е тяхна. И най-лошото, че управляват успешно. И никой нищо не може да им направи????

17

Даола

преди 6 години

Кой дава разрешение да имат оръжие такива престъпници и то с власт?. Нищо чудно- днес престъпниците са на всички нива във властта. И си разчистват сметките. Добра е формулата : В България мутрите си направиха държава.

16

Анонимен

преди 6 години

Освен, че този негодник с пистолета не бива да излиза от ареста, там трябва да попаднат и тези които са му издали разрешително или не са му го отнели след като е доказано склонен към насилие. Вместо това го пускат и той започва да раздава рушвети из цялата съдебна система, а срещу тях получава клатене на глава и уверения, че ще направят каквото могат. Затова такива като тоя ги пускат от ареста.