140

Анонимен

преди 6 години

Илюзия е, че руската *** се е изправила на крака, благодарение на психопата Путин и притежава по-голяма мощ от тази на СССР. Но руските *** винаги са живели в света на илюзиите.

139

Анонимен

преди 6 години

Броят на бездомните деца в САЩ се е увеличил със 60% за последните 6 години. Според организацията Poverty USA през миналата година 1,6 млн. американски деца са спали в приюти за бездомни....Руският емигрант спи където свари.

138

Анонимен

преди 6 години

До питанеКогато отменят визите за Русия, тогава ще отменят и визите за САЩ.

137

Анонимен

преди 6 години

Предварително благодаря за изрчерпателните и точни отговори....А как стои въпросът за визите за Русия?

136

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79 Има разлика между бедността в САЩ и тази в останалия свят.Според проучванията ,бедността в САЩ е равна на средната класа в Русия.Така че реално дори да миеш *** в щатите ,пак ще водиш по-богат живот от този на руснаците.

135

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа де, да миеш нужниците ти е работата...

134

Анонимен

преди 6 години

Броят на бездомните деца в САЩ се е увеличил със 60% за последните 6 години. Според организацията Poverty USA през миналата година 1,6 млн. американски деца са спали в приюти за бездомни.

133

Анонимен

преди 6 години

До 180 АнонименАйде честито, още десет години да миеш кенефите в САЩ...Ако миех кеннефи отдавна да съм станал американски поданик. Просто честичко пътувам до там. Такава ми е работата ;)

132

Анонимен

преди 6 години

До 181 АнонименРусофилите се увеличаваме с темпо в българия а сороските евроатлантици ,вечно дрогирани и всяка вечер са с различни африкански бежанци са малка групичка в софия

131

Анонимен

преди 6 години

Според Бюрото по статистика 49% от американците живеят в жилища благодарение на месечни помощи; а почти 47 млн. живеят в крайна бедност....крайнобеден в сащ е в пъти по-богат от средно богат жител на коччинката. Минимална заплата в свиннарника-$89, колкото е надникът на най-неквалифицираният американец.

130

Карагьозов

преди 6 години

САЩ фалираха 2008 сега Китай ги храни като държи резерва си в Америка....САЩ купуват китайска стока с китайски пари на заем и така до края на света иначе тотален срив на Планетарната икономика и масови войни...

129

Анонимен

преди 6 години

До 180 АнонименАйде честито, още десет години да миеш кенефите в САЩ

128

Анонимен

преди 6 години

Българите трябва да разберат веднъж завинаги, че докато носят тениски със сърп и чук и правят русофилски събири визите никога няма да паднтат.

127

Анонимен

преди 6 години

Впрочем какво стана с висите за САЩ, отмениха ли ги? САЩ нали имат безвизов режим с ЕС, а България е пълноправен член на ЕС вече 10 години. Или САЩ най-нагло плюят в лицето на васалите си и не спазват с тях договорите които самите те са подписали....Проблеми с визите имат само червени касскети като теб. На мен наскоро ми я подновиха за нови 10 години.

126

Kostas Linke

преди 6 години

ЗА ВАС БИЛГАРИТЕ--НИКОГА НЯМА ДА ПАДНАТ ВИЗИТЕ ЗА САЩ....СКОРО И ГЪРЦИЯ ЩЕ ВИ ВЪРНЕ ВИЗИТЕ, И НЯМА ДА ДОЙДЕТЕ ПОВЕЧЕ НА СВЕЩЕННАТА ГРЪЦКА ЗЕМЯ.

125

Анонимен

преди 6 години

До 173 До 169Абе ти ще си кажеш и за "евроатлантическите си наклонности" ама едно по едно.

124

Анонимен

преди 6 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън"....Да, трудно им е на руските емигранти

123

Анонимен

преди 6 години

До 168 ДемократПърво ще "исчистим" агентите на Сорос. като тебе че замърсяват въздуха , водата и храната ни. В това начинание ще ни окажат помощ руските агенти.

122

Дарвин философ

преди 6 години

До АнонименАко китайците станат хегемон както мечтаеш ,ще работиш по 16ч. на ден за 3-4 $,за две години ще се скапеш и после ще те полват за друго.В Китай са добре няколко милиона другите го правят като вятъра.ЕС и Канада са си най -добри за живеене в Света.На други места човека е просто скот...

121

До 169

преди 6 години

Не бе, съдран рублaджия съм.