142

Дзивко

преди 6 години

Само човек дето е висял в студа 5-6 часа мокър и се е крил от вяръра в канафка знае какво им е на граничарите, ние едно време чат пат биехме заловените, но никога не ги крвдяхме и на жени на посягахме, а ги биехме за да не се връщат пак при нас, защото след разпит ги пускаха, дали е истина всичко не знам, но знам как се пази държава. Уважавайте граничарите, те са последните загинали войници на наша територия през 50те години в боеве с дивесантски групи от Гърция и Турция

141

Анонимен

преди 6 години

Промъкват се потайно като крадци през територията на суверенна държава и очакват посрещане с рози? Имат късмет, че не са били застреляни на място - така се е процедирало преди време и с право. Германия премахна границите си, покани всички и всички виждаме резултата. Никой не иска същото.

140

Анонимен

преди 6 години

"Още не мога да забравя и не мога да спя добре", споделя Трифа.връщай се в Ербил и ще се оправиш

139

СС

преди 6 години

Динко и Перата от какво забогатяха? Обират "бежанци" наред, а те си мислят, че това са български полицаи. :)

138

анонимен

преди 6 години

Не и вярвам!

137

кот бегемот

преди 6 години

А защо са ползвали услугите на трафиканти, за да преминават граници?! Ако са били нормални пътници и нормално са преминавали през КПП-та, всичко това нямаше да им се случи. А най-добре с тези пари да бяха си хванали самолет до Германия. Сега никой не им е виновен.

136

Дедо Гого

преди 6 години

Браво граничари !

135

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което се случило, било по вина на българската полиция... Да, ама не! Всичко, което с е случило, е заради опита ви да преминете нелегално в чужда държава! Дали изобщо сте срещали полицията или просто трафиканта ви е зарязал някъде, не е ясно. Но вината си е изцяло ваша!!

134

Анонимен

преди 6 години

Последната снимка да не от филма "Борат"?

133

Анонимен

преди 6 години

Няма пари, няма условия за живот, а гледат 7 деца. Европейските държави вместо да стимулират възпроизводството на собствените си граждани, те всяка година отделят милярди от БВП-то си за подобни "бежанци". Народите на Европа са се трудили за изграждането и свободата си, не е можело да се мине дори от Източна в Западна Германия, а сега разни психопати като Меркел ни подменят цивилизационния състав и ни превръщат в Близък Изток с атентати и т.н. Май е трябвало още малко да поостанат в гората тези

132

Константин

преди 6 години

И Българите трябва да се обединят и тогава може нещата да се оправят. И никой не е длъжен да отглежда другия, на всеки се случва да остане без работа или да има проблеми, ама не по десетки години на помощи. Някаква помощ до някакво време и после да си търсят препитанието, това се отнася и за нашите ромове. А не на по 13 да започнат да ми раждат.

131

БХК

преди 6 години

Границата не се ли преминава през гранично-контролни пунктове?Останалото е нарушаване границата на съответната държава.

130

Недоволен

преди 6 години

Като им е толкова зле да си седят дОма.

129

Анонимен

преди 6 години

Някои хора обичат да правят мръсотии и когато ги застигне възмездие питат - ама защо аз ?

128

Константин

преди 6 години

Мисля си нашите деди са се прибирали от света за да се бият и умрат за България и по-добро бъдеще при избухването на войни, а тези здрави и прави мъже само бягат и то към Европа, защо не бягат към държави с подобен бит и култура. Има си официални закони за имиграцията и те трябва да се спазват. И дали това което говори жената е истина, трябва да бъде доказано. И аз мога да кажа, че са ми взети пари от някого и това истина ли ще е. НПО трябва да се ограничат, не може да бъдат над държавата.

127

Lan

преди 6 години

145, няма закон, който да забранява развяването на знамето на ИДИЛ. Този акт се счита само като доказателство за разпространяване на териристична идеология, нищо друго! Сам по себе си той не е наказуем! Точно както и развяването на знамето на Донецк.

126

До Lan

преди 6 години

По този закон по който се санкционират и преследват и терористите от непризнатата Ислямска Държава, нарчана накратко: ИД, ИДИЛ и так далее ....

125

Lan

преди 6 години

До ЧокоЗащото се гледа буквата на закона, а той предвижда, че когато човекът е в непосредствена опасност за живота си - може да пресече границата и незаконно! Тази поправка е направена, за случаи когато непосредствено зад гърба ти се стреля, или има свлачище/наводнени, или пък те гони диво прасе, или др. и единственият ти изход е пресичане на границата. НО се използва много удобно в момента от "бежанците", достатъчно е да кажат "чувствахме се застрашени в Турция" и край - заобикалят закона!

124

Lan

преди 6 години

До БГ-Гражданин,по кой закон е забранено да се развява знаме на непризната държава от граждани? Тук може да се говори само за етичност и според мен не е редно навръх честванията и точно на Шипка да се развява знаме, различно от знамената на държавите, от които по онова време хората са си оставили костите там за нашата свобода. Даже смятам за пропуск на държавата ни, че това не се прави, а се развява само Самарското знаме! Та може да не е етично, но не е незаконно!

123

БГ-Гражданин

преди 6 години

Прав е Насо, законът има много лица .... То ако трябва да спазваме закона, трябваше да вкараме в кауша едни елементи, които на Шипка си позволиха да развеят знамето, на една незаконна терористична организация наричаща себе си "Донецка репулика". Ораганизация за която раССията търпи санкции и контрасанкции, и която официално не е призната от Държавата ни, както и от целия цивилизован свят .... !!!