7

проф. Ан

преди 6 години

Не може да смята, да чете, да пише, страх го е сам, не може да реже с нож...Абе тоя е някакъв психопат! Събира кротко, събира, събира и изведнъж БУУУУУМ! Избухва с чикийката!

6

Поредната жертва

преди 6 години

Я се вгледайте добре и после кажете, че това е българин. Българин от кои? И двамата били от български семейства, тинтири-минтири. И да не пропуснете са се обявите против дискриминацията и за културните особености. Даже да ни избиват по 20-50-100, както е на други места по "белия" свят, ние ще бъдем толерантни към различността на "другите" общности.

5

Иван

преди 6 години

Тая Донка сега и IT специалист излезе - хакнали му профила. Но все пак това е нормална реакция на майка - да защитава детето си, въпреки, че е изверг. Начина на убийство подсказва доста за типа човек - брутално, с нож, във врата на жертвата. Определено не е искал да я сплаши. Почерка е на убиец, готов отново да убива.

4

Дам...

преди 6 години

цялата история доста понамирисва...И понеже кадърността на разследващите органи в БГ е близка до точката на замръзване, едва ли някога ще разберем какво се е случило наистина...

3

шматка

преди 6 години

Ква я мислехме ква стана

2

Анонимен

преди 6 години

На мравката път правеше, докато хване някой човек. И на котенца и кученца...

1

Анонимен

преди 6 години

Ох горкинчо (: