111

др. Фройд

преди 6 години

Вие сте нещо по-лошо от терористи. Вие сте ФAНAТИЦИ!

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 171. Избора да правиш това което поискаш - ето ти например искаш да пишеш в някакъв форум и Христос ти казва - ок пиши, Аллах ти реже пръстите и ти ги навира там дето слънце не изгрява защото писане във електронни форуми свободия и е грях за "неверници" в ислямската логика..... Имаш ли други въпроси?

109

Adolf Eichmann

преди 6 години

165. За мен ли беше това? Не използвай думите на отец Паисий - те са думи на трезво мислещ човек и патриот - ти ми приличаш на някой подпийнал и неграмотен фен на чалгата - с други думи бугаристанец както сте известни по целия цивилизован свят. Аз съм Християнин и Българин, ако алкохола все още е оставил някоя неповредена клетка в мозъчето ти, прочети коментарите ми и се опитай да вникнеш в тях - ако това е възможно за теб.... пък ако ли не, изпъвай :)

108

Анонимен

преди 6 години

Vie se izr odi! Tochka! Ne ste teroristi! Izr odi ste!

107

Adolf Eichmann

преди 6 години

Щом си съгласен че Будизма е мирна религия защо казваш на хората да се пазят от религията тогава? Или си противоречиш или имаш в предвид религии които учат на фанатизъм и агресия? Мисля второто? Християнството и Будизма си приличат по много неща - стремят се към баланс, толерантност, разбиране, съчувствие и състрадание между хора и природа - няма екстремизъм там. Ако говориш за престъпници като някои католици, инквизиции и тн - това е съвсем друго, тва са извратеняци а не Християни.

106

Анонимен

преди 6 години

Мир ли? Сатър за вас!!!!

105

sofeto

преди 6 години

"Мюсюлмани на "Рамбла": Не сме терористи, Ислямът е мир!"Ако още не са станали терористи, ще станат дори още повече!

104

Анонимен

преди 6 години

освен будизма, не мисля, че има някоя друга религия която наистина е мирна.всяка има зад гърба си тежки престъпления срещу човечеството, милиони избити другомислещи или изнасилвани деца..религията не е нищо добро. пазете се от нея.

103

Adolf Eichmann

преди 6 години

Доброто в края винаги побеждава. Вижте примерно като идват ислямистите в Западна Европа в началото са корави и се дърпат от другите - въпрос на време е преди да ги научим да преяждат със свинско, жените им да се разголват дори повече от нашите. Да се наливат с ракия до припадък - не защото имат мярка като истински Християни а просто защото са животни на които са им отворени очите и вече не ги гонят с камшици за да ги наказват - за това ИЗИЛ искат отмъщение - защото отваряме очите на слепците им

102

Adolf Eichmann

преди 6 години

Всяка една религия се опитва да се бори със злото и да научи хората как да се преборят с лукавия и неговите съблазни. Исляма взима това много сериозно и слага куп ограничения на хората до ента степен - нещо като абсолютна диктатура - няма свинско, жените забулени и разделени с мъжете за да няма завист и изневяра - ТОВА ДОБРЕ НО МЕТОДИТЕ СА ЕСКСТРЕМНИ! Когато насилваш някой той се озлобява и става немислещо животно жадно за кръвта на другите които са по различни от него! Това е проблема на исляма

101

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Ислямът е ретроградно и античовешко политическо учение.Ислямът не е религия. Ислямът е обратното на човешкия и обществения прогрес.Ислямът не е мир. Той е против свободата, против напредъка, против радостта от живота. Ислямът е вoйна срещу всичко което не е ислям.В европа няма място за политическото учение ислям. Политическото учение ислям трябва да бъде преследвано и неговите символи на принадлежност трябва да бъдат елиминирани от цивилизования свят.

100

Adolf Eichmann

преди 6 години

147. Ако говориш за това, че в Корана се присмиват на Християните защото уж имат двама на които се гланят (Отца и Сина) докато в исляма има само един и не може да има двама - то тогава не си разбрал контекста в който е използвано това от Исус. Това което Исус има в предвид е че господ е приел човешки вид (Исус като негов син и пратеник) да отвори очите на невярващите. Когато Исус казва, че вярващите ще седнат на престола до него и баща му се подразбира че всичко ще се обедини в ЕДНО на края!

99

Анонимен

преди 6 години

"Стотина мюсюлмани се събраха на улица "Рамбла" в Барселона"КАК НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ, ПОНЕ СЪС СВИНСКА МАС ДА ГИ НАПРЪСКА!

98

Анонимен

преди 6 години

Ох , немога , просълзих се . Мир било . Да , да , но фактите казват друго. Също един бърз прочит на корана доказва обратното. Ако исляма не е виновен , тогава сме расисти и арабите са долни ***. Избирайте кое от двете е причината.

97

Карина

преди 6 години

Нормално е мохамеданите да се изгаврят още веднъж с душите и паметта на избитите мъченици! Корана изисква не само да се убиват неверници, но е да се погаврят с паметта им! Спомнете си как искаха да изградят джамия на мястото на кулите-близнаци, съборени на 11 септември 2001! Ненормалното е, че все още има овце, които им се връзват!

96

Анонимен

преди 6 години

Щте изкарат Хитлер од нсфталина,Европа е наша,айде мсйната ви,мюсолманска,Аз съм си у мен,дома

95

Дърт неверник

преди 6 години

"Ислямът е мир"Ко?

94

Adolf Eichmann

преди 6 години

145. Знам за какво говориш. Нещата вървят точно на там. Но ядрени оръжия не попадат в грешните ръце толкова лесно, точно за това терористите още не са ги използвали. В Библията се говори за деня на страшния съд - този ден неминуемо ще дойде. Това което се има в предвид под страшния съд е че САМО ИСУС ще застане между Християните и останалите в момент в който Християните са готови да натиснат бутона за ядрените бомби. Само Исус ще защити неверниците - тези които го плюят и избиват вярващите в нег

93

Adolf Eichmann

преди 6 години

До 133. Опитай се да вникнеш в думите Христови - господ не съди. Той или дава или не. Но той не съди с цел наказание - в края ще получиш само това което си заслужил - за лощото няма да има наказание, но няма да има и смисъл - просто няма да ти бъде отворена вратата към смисъла на живота, но хубавото е че Господ обикновено дава втори шанс или право на "поправителен изпит" ;)

92

Анонимен

преди 6 години

Всичко е ВЛАСТ и ПАРИ!