20

Анонимен

преди 6 години

Народи избрали правителства,които са ги наводнили с терористи няма защо да се съжаляват.

19

Анонимен

преди 6 години

Айде сега големите политици да почнат, ние сме вас, не на тероризма и куп излишни празни приказки. Сякаш не може да бъде смачкани тероризъм, толкова много развити държави. Може, но никой не знае защо е добре това да съществува, какви интереси взимат превес над живота на обикновенни хора.

18

До №17

преди 6 години

Ти пи ли си хапчетата, че на всякъде руснаци ти се привиждат ? Те руснаците и за въртенето на земята са виновни даже. Даааа. Откачалка.

17

Анонимен

преди 6 години

Война с Фашиска Просдия ще има.Въпросът е ще чакаме ли докато бавно ни обезкървят.Колкото по-рано започне мачкането на руските структури в Европа, толкова по-малко жертви ще има от наша страна.

16

Булгари=боклуци

преди 6 години

Ей какви сте псевдо моралисти.На думи сте големи,а на дела сте кръгли нули.Най-обичате бате ви Бойко и кака ви *** да не мачкат.Ауу!Мързеливи,некадърни,корумпирани,т-ъпи,ограничени,миризливи.Българите сте слуги,които могат само да бършат краката на Сащ,Канада,Австралия,Китай,Русия,Западна Европа.

15

СатаНАТО

преди 6 години

Атентатите се организират и осъществяват от руските служби, изпълнителите са от специалните им части, тренирани да извършват диверсии зад граница. Всички го знаят, но ги е страх да кажат истината, защото това ще означава война с ***. Затова си измислят разни ИД, разни поемания на отговорност по телефона, отстрелват показно разни провалени нещастници от гетата. Целта на руснаците е политически хаос и отслабване на европейските държави.

14

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

НЕКА МЮСЮЛМАНИТЕ САМИ СИ НАПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ, НО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ СА СПОСОБНИ НА ТОВА ТОЕСТ ДА МИСЛЯТ.

13

Анонимен

преди 6 години

След всеки атентат всяка държава трябва да депортира по 100,000 араби или африканци според терориста . Да видим дали , така незабелязано , ще правят схеми. Като изритат на всякъде масово другите , ще гледат повече от полицията.

12

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

Е АЗ ОТКАЗВАМ ДА СЪМ ТОЛЕРАНТЕН И ЧОВЕЧЕН КЪМ ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ. НЕНАВИЖДАМ ГИ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ ДА НЕ КАЖА НЯКОЯ ОЩЕ ПО-СИЛНА ДУМА. ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ТРЯБВА ЯСНО И СИЛНО ДА СЕ КАЖЕ ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ, А МЮСЮЛМАНИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ. ТОВА НЕ ГО КАЗВАМ АЗ, ТОВА ГОВОРЯТ ФАКТИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСПОРИ. ИМА ЕДНА СТАРА БЪЛГАРСКА ПРИКАЗКА "КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ".ИМА ОЩЕ ЕДНА СТАРА БЪЛГАРСКА ПРИКАЗКА "КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ ЩЕ ЖЪНЕ БУРИ".

11

Анонимен

преди 6 години

А пък ние тук ще си строим нова джамия...Такова повсеместно европейско събуване на *** и подаване на дирник не е имало никога в цивилизования свят!!!

10

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

КОГА МЮСЮЛМАНИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВИТЕ, КОИТО ГИ ПРИЕМАТ И КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНИТЕ ??? ОТГОВОРА Е НИКОГА. ТОГАВА, ЗА КАКВО СА НИ ТЕЗИ ??? ДА ВЪРШАТ АТЕНТАТ СЛЕД АТЕНТАТ И ДА УБИВАТ ХОРАТА, КОИТО ГИ ХРАНЯТ, ОБЛИЧАТ И ГРИЖАТ ЗА ТЯХ ЛИ ??? Е АЗ ОТКАЗВАМ ДА СЪМ ТОЛЕРАНТЕН И ЧОВЕЧЕН КЪМ ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ ПРЕСТЪПНИЦ

9

Анонимен

преди 6 години

Твърдо съм за твърда политика, безбощадно изкореняване с всички мерки-независимо какви, но в никакъв случай пасифистки и толерастски, на този цирей-измислена, фалшива, агресивна, животоопасна религия! Трудно е да се води война, особено когато НЕ я искаш, със субекти, чиято единствена цел е да измислят как да те уязвят, докато твоята цел е да подобриш живота си! Гледаме в различни посоки с ислямистите, крайно време е да се отъврем от тях! В Япония исляма е забранен със закон! Добра практика!

8

Анонимен

преди 6 години

Глупави испанци,маврите ви превзеха отново без бой,а вие наблюдавахте овчедушно.Приспивната песен на толерастите я забравете.Намерете ги един по един те са убийците.

7

AfD

преди 6 години

Надявам се, че много от несигурните за коя партия ще гласуват на парламентарните избори в Германия на 24.9. ще дадат своя глас на единствената разумна АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ ! Трябва да се сложи край на ерата на Меркел !!! Поздрави от Германия !

6

Анонимен

преди 6 години

Време е ООН да предприеме активно действие срещу крайно дясното насилие.

5

Членска карта №7

преди 6 години

До 4Религиите са опасни само за безродниците!!! И тези които искат накрая да остане само една религия!

4

Анонимен

преди 6 години

Религиите поначало са опасно нещо. Не знам защо толкова много се работи в посока на това да сме толерантни към нечие вероизповедание, когато в края на краищата това ще ни коства главата.

3

Анонимен

преди 6 години

Според мен медиите стават неволен съучастник на тероризма. Дават по всички канали 24 часа атентатите. Това е целта им да се виждат. Спрат ли един път да ги дават ...От тях файда няма да има. Не знам защо , не го разбирате в тея медии ??? Седнете и говорете по темата с вашите колеги. Целта им е да се вижда и да се внася смут и страх. А това става чрез вас.

2

azi

преди 6 години

Не ми трии коментара, ***!

1

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

Има ли още хора, които да вярват, че исляма е добра и мирна религия? Има ли още заблудени, които да вярват в това. Ето това е исляма, това е истинското му лице. Няма как да е мирен. Исляма е терор и нищо повече. Това са мюсюлманите. Какво заслужават такива изчадия, чиято единствена цел е да сеят смърт в цивилизованите страни ? Заслужават точно това, което са причинили на останалите без капка жал. ЗАЩО ВЕЧНО ХРИСТИЯНИТЕ ТРЯБВА ДА СА ТОЛЕРАНТНИ СПРЯМО ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ ? ЗАЩО ВЕЧНО ХРИСТИЯНИТЕ ТРЯБВА ДА ПРОЯВЯВАТ РАЗБИРАНЕ СПРЯМО ТЯХ И ТЕХНИТЕ КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ ? КОГА МЮСЮЛМАНИТЕ ЩЕ ЗАПО