71

Анонимен

преди 6 години

До 81Отиди в някоя фитнес зала и кажи на момчетата вътре , че са лакирани жени . Ако си мъж от казармата трябва да си защитиш думите. Ама ми се струва , че ще си търсиш зъбите по земята :))

70

Анонимен

преди 6 години

До Тийн до 87 Не сме герой ама , били сме войници, не епилирани.

69

Анонимен

преди 6 години

До 87Типичния комплексар . Казармата била за мъже. Аз съм тренирал 10 години бойни изкуства ...И не съм бил в казарма ...Ако искаш да направим спаринг. ...Да видим какъв мъж си :)) Големи сте самохвалковци с тая казарма. И там е било пълно с ***, дебелаци и неможещи да направят 20 лицеви. Мъжа си е мъж по рождение , не по казарма.

68

Тийн до 90

преди 6 години

Не съществува реална битка, която да продължава повече от 30 секунди. Съжалявам. Метаболизъм, взривна енергия, адреналин. Това е природата.

67

Тийн до 87

преди 6 години

Ауу, смели сме зад клавиатурата и сме герои от казарма, ама малко акаме от страх ако трябва да се срещнем face to face , а ? :)

66

Анонимен

преди 6 години

До Тийн Ужас ,казарма ,автомат ,оръдия ,снаряди ...Аууу! Друго си е да си с еприлиран зад.ник и лакирани нокти То казармата е за мъже не за ...

65

Спокоен до 83

преди 6 години

Всъщност, това е и моята теза - подготовка за гражданска защита и реакция при природни бедствия. Но, военна подготовка ... смешно е дори. Съвременната война се води с дронове, ние ще се учим на стрелба с Калашник. Жалко е.

64

18- годишен до Chiva

преди 6 години

Деди, не пиши само с главни букви. Не виждаш ли без очила? И ... наистина ли искаш да видиш какво би се случило ако насочиш оръжие към мен? Що не си гледаш пенсията кротко, а чаткаш тук.

63

Анонимен

преди 6 години

Какво лошо има в това да имаш някаква военна подготовка, все ще е от полза дори при едно природно бедствие би могъло да помогне. А и както са тръгнали да им заселват неканени гости,поне ще има кой да варди оградата която Орбан, издигна.

62

Тийн

преди 6 години

Кой точно щял да ме вкарва в казарма? Че не разбрах ? Някой от коментиращите ли? Ми, да се видим, че да ме убеди :) Такива юмруци ще яде, че пишкането в гащите ще му е за добро утро :)

61

Chivars Pantev

преди 6 години

ХЕЙ 74- 18 ГОДИШЕН, ДОКАТО ВИДИЖ ЦЕВТА НА КАЛАШНИКА И СИ НАДРУСАЛ ШОРТИТЕ, АМА НА КЛАВИАТУРАТА ГОЛЯМ ГО ВАДИШ.

60

до 77

преди 6 години

Сега остава да козируваш! Бе времето върви, но кога най после ще дойде момента да си отидете ... на по 90 сте, а се държите все едно кол сте забили.

59

Анонимен

преди 6 години

Супер! На Орбан съм му от много време фен и постоянно ме радва. Нашите деца също имат нужда от такова обучение - сега са разпасана история - наркоманчета или агресивни лиглювци. Рядко има възпитани и сериозни момчета. Комунизма е имал доста добри практики които не трябва да отхвърляме

58

Щирлиц

преди 6 години

Дай Боже и у нас...Че вече не разбирам нечленоразделните звуци на подрастващите,белким така нещо се пооправят?Мечтиии....

57

Анонимен

преди 6 години

ГЛУПОСТИ! От целия бивш соцлагер, само България си седи още в комунизма и не е мърдала от там. Унграия си е нормална европейска страна с или без военно обучение.

56

18-годишен

преди 6 години

Кой точно ще ми провежда обучението? Някоя вехта пенсия, който дали с пищов или автомат ще нокаутирам докато си сложи очилата, че да види дали е на предпазител? Що ще ме занимавате с глупости?!

55

Мишо

преди 6 години

Браво и шалом. По платен репортаж скалъпен от *** не бях виждал.

54

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДА ИЗРАЕЛ НА КОМУНИЗЪМ СЕ КРЕПИ

53

Антрополог

преди 6 години

Няма задължителна казарма в Израел и точка! Няма да влизам в *** спорове! Всеки има интернет и достъп до информация!

52

Анонимен

преди 6 години

До Лъжлив антропологвсичко се променя, като ги натиснат ще отменят и казарма и ще забравят и какво е пушка дори