27

gogo

преди 6 години

Много бих искал авторът да бе прочел какво пише на сайта squat.beinsa.infoИ всъщност, мюсюлманите наистина са по-напред от нас в разбирането на естествените нужди и дори са наясно защо трябва да са различни, за разлика от нас: youtu.be/rvv4fwnX8Bg

26

анонимен

преди 6 години

И аз действам по същия начин и напълно те подкрепям! Всеки културен човек трябва да има такива навици!

25

Незнайко

преди 6 години

На това клекало му се вика турска тоалетна. От София съм, и понеже синът ми не е свикнал да клечи се стиска в училище. На родителска среща в училище безуспешно се опитах да повдигна въпроса и да подчертая факта, че клекалото не е хигиенично.Масово скочиха да ме убеждават в противното.Което доказва че турското робство още има отпечатък в съзнанието на народа.

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименHigienata na purvo mjasto, chak posle religija i obichai

23

Анонимен

преди 6 години

Българите назовават влизането във водоем с цел плуване, чипкане, разхлаждане и пр.- къпане!Къпането е процес на хигеинизиране на тялото и се осъществява в баня !

22

Анонимен

преди 6 години

Който не си мие *** след ходене по голема е неук,невъзпитан и антихигиеничин човек!Мръсен,неук и душевно осакатен,чието мнение и вот не трябва да се зачитат за нищо.Същото важи и за жените-освен за задниците и за предниците!Начини има поне 99!

21

Анонимен

преди 6 години

От Кърджали съм, бъргарин православен християнин.Къпя се всяка сутрин преди да излезна и вечер след като се прибера. Веднъж споделих с колеги, че след ходене по голяма нужда се подмивам, вместо да се жуля с тоалетна хартия. Изкараха ме талибан и родоостъпник.Значи, *** ти трябва да е на масури от косми хартия и *** съдържимо, да те мъжди отзад, ама да си "българин", щото само турците си правят ибрик.Луда работа !

20

до 4

преди 6 години

*** в Емир ООД, там ако няма налични, ще ти докарат от турско- предполагам че има за всеки джоб.А този германец да не се е объркал къде е а-кала баба му-сигурно в порцеланово биде, не е имало канал ама?

19

Анонимен

преди 6 години

Дръка да кажа коментар 1 го е писал един б.ок лук

18

до 1

преди 6 години

Те затова ли мюсюлманите живеят по 1000 години? ***

17

\

преди 6 години

германците считат за по хигиенично мъжете да пикаят седнали, не е майтап.Хазяите и съквартирантите настояват да се спазва.

16

Анонимен

преди 6 години

През 70-те 80-те години даже и в момента в селата и крайните квартали на София тези тоалетни на двора си бяха нещо нормално. Изграждаха четири стени изкопаваха септична яма 2 метра дълбока метър на метър широка слагаха дъски изрезваха една дупка поставяха врата и тоалетната е готова. Нищо срамно и учудващо да не би да си мислите че дядовците ви и бабите са ходили в друга тоалетна? Даже в центъра на софия преди да изградят отходните канали всички тоалетни бяха в двора.

15

Дзъ

преди 6 години

В Кьолн станаха първите брутални изпълнения на новопристигналите бежанци... на една Нова година... да си припомним. Явно интеграцията не сработва и хората си имат пълно право да си искат собственото пространство за живеене.....иначе.... К е н е ф като К е н е ф

14

Анонимен

преди 6 години

Голям рев за един ***. Знаете ли колко пъти съм пикал в такова клекало? В училищата са такива. Вършил съм си работата във всякакви тоалетни- от външен селски клозет с циментова плоча и дупка в земята, до кенефите на старите влакове дето виждаш релсите през дупката. Никога няма да ме чуете да се оплаквам.

13

Анонимен

преди 6 години

ГЕРМАНЦИТЕ РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА НА ДВЕ:висши - седящинизши - клечащи.от това по-голям расизъм здраве му кажи.

12

Тихомир Томов

преди 6 години

В най-големия бит пазар в Германия гр .Есен има тоалетна , на която си пише " турска тоалетна " ! Този Книп да вземе да се върне 70 години назад , за да научи какво е пишело в тоалетните тогава - " турци не ползвайте пръстите си вместо хартия " !

11

Анонимен

преди 6 години

Отидете в бежанските лагери да видите културните различия в ***. Чакат някой да дойдел да им го изчистел.

10

Анонимен

преди 6 години

Тази тоалетна не е удобна

9

Анонимен

преди 6 години

Това се нарича оренталско клекало и наистина е много здравословно но аз нямам такова и за това акам в двора под звездното небе и после с една малка лопатка го заравям да наторя градинката...!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Леле че тои на мъжка дружба ли се спря затова ли омъжи детето по сметка сиромаха е това се вика тарикат ожени детето си за апартамент еи такива сватби всеки ден искам