40

До 38

преди 6 години

Следващо описание на говедарите няма да имаЗащото Ванга казваше,че църният ще е последният им президент. Явно рижия ще даде фира в радиоактивният облак.

39

Анонимен

преди 6 години

До 40Цървулко вече , не е 50 та година. В момента в който изкарат оръдията , ще бъдат за сечени от сателита или дрона., ще полетят стотици ракети към тях. Армията на СК няма да може да излезе над повърхността , защото дроновете и бомбардировачите , ще сеят бомби по тъпите им чайници.

38

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея не е комунистическа държава. Там изповядват идеологията "Чучхе", която няма нищо общо с комунизма. Прочетете какво представлява идеологията "Чучхе". Това е идеология за развитие на Северна Корея, специална програма само за корейците. Образованието в Северна Корея е по-добро от това в САЩ. Корейците имат супер добри инженери, програмисти и учени, строят атомни бомби, военна техника, леки коли, камиони, бяла техника. Хора, Северна Корея не е Ирак или Либия, няма да се предадат!

37

До34

преди 6 години

Там е работата цървулко, че корейците са го разиграли този сценарий. И според южнокорвйското разузнаване, Ким има над десет хиляди оръдия, насочени срвщу Свул. Скрити надлежно в планините около границите. Американците колко ракети томахоук имат на въоръжение, че да елиминират тази заплаха, която не се вижда и от Космоса.

36

Анонимен

преди 6 години

Дайте нещо ново. ...Силно надценяваш оФчите глави

35

Анонимен

преди 6 години

До 32. Добре звучи,Все пак е нещо ново,показващо мозъчна дейност. Само да не е пак 5 години едно и също. Мисли за следващото.

34

Анонимен

преди 6 години

До 28Много си смешен :) Ако си мислиш, че ЮК няма армия и няма да отговори си в поредната си заблуда. ЮК армия е високо технологично оборудвана , а ако САЩ решат да се бият, ще им доставят още толкова оръжие .

33

Анонимен

преди 6 години

Китай и Русия можеха да наложат вето на санкциите,но не го направиха.Подкрепиха ги.Бизнесмена от Кремъл,знае как се прави бизнес. Милошевич,Кадафи и Саддам си отидоха по негово време.Дните на Ким изтичат.

32

Анонимен

преди 6 години

До 32Ами звучи , че нямаш акъл за 5 ст. :)

31

111

преди 6 години

В днешмо време войните да не мислиш ,че се водат с "голяма армия" бе олигоф.рен ? Първо минават самолетите и дроновете ,изпепеляват всичко и после влизат войниците и тюлените да довършат останалото.

30

До29

преди 6 години

Говедария, как ти звучи? Понеже американците са силни като *** и умни почти колкото него.

29

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея няма комунизъм. Там изповядват идеологията Чучхе, която е разработена специално за корейците. Там всеки човек има къща, няма експлоатация от човек на човек, няма гладни и жадни хора. Корейците произвеждат коли, атомни бомби, ракети, камиони, военна техника. Затова са изключително опасни за САЩ, защото Северна Корея предлага алтернатива на капитализма, един много по-добър свят и това много плаши САЩ.

28

анanonimen

преди 6 години

ЦЕЛТА Е КИТАИ А НЕ КОРЕЯ

27

Анонимен

преди 6 години

До 13 16.Това с "Кравария",когато го измислихте беше много свежо,оригинално и добро.Адмирации.Само че, вече се изтърка и стана досадно. Дайте нещо ново. Никакви идеи,никава креативност няма при вас.

26

До 22

преди 6 години

Ким няма да ползва ракети срещу Южна Корея. А десетки хиляди артилерийски оръдия срещу 16 милионният Сеул. По този начин американците не могат да направят нищо.

25

Анонимен

преди 6 години

До PDСамодостатъчноста е хубаво нещо. Предполагам,че не ти трябва жена. Чухче,ще ти реши проблемите-самодостатъчен си си

24

Анонимен

преди 6 години

Интересно! 11те полета на свръхзвукови бомбардировачи,имитиращи нападение над Северна Корея не е ли всъщност провокация от страна на САЩ?Защото ако севернокорейски самолет имитира нападение над американски самолетоносач (примерно),това ще бъде посочено като гангстерска провокация , ще има рев и заплахи.Защо според "международното право" за едните може , а за другите НЕ ?

23

Анонимен

преди 6 години

Я чакайте, Южна Корея е бясна от системата за ПРО ТХААД. Че защо? Нали америкнците имат най доброто оръжие в света? Защото краварите пак ги метнаха. Пробутаха им нещо за 4 милиарда долара, което не върши работа срещу ракетите на Ким.

22

Анонимен

преди 6 години

До 21 Вземи си руски Йотафон. По-добър и по евтин. Принтираш си картинката от Интернет или я изразяваш от вестник. Другаде го няма.

21

сега

преди 6 години

САЩ само говорят,С Корея не е Ирак или Либия те имат огромна армия и са смели бойци,от друга страна дошло е времето САЩ да бъдат напляскани.