33

Е

преди 6 години

Мен пък Ангелкова ми допада, не бих и простил. Въпрос на вкус...

32

сминдух енд чесън

преди 6 години

А разказват ,че комунизмът бил си заминал,У нас няма нито една причина човек да избере предприемаческата дейност като начин за изхранване

31

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че ако има такава такса, трябва да е упомената. То се разбра обаче, че клиентите не са заплатили въпросните такси въпреки, че ги има на бележката. И двете страни са били в грешка според мен. Управителят се е поддал на емоции, но клиентите са уронили и малкото престиж на това заведение и прецакват прехраната на много служители.

30

Анонимен

преди 6 години

Не е като да не съм видял свят, ама не помня някъде да са ми искали такса за празен стол.Окей, да предположим, че има някъде. Добре.Само че, нека сме честни - кой би дошъл на Мръсноморието, ако научи, че на всичко отгоре (лошо обслужване, кофти вода, платени плажове и т.н.), нашите пичове искат и такса празен стол?

29

българина

преди 6 години

За кокошка няма прошка, за финансиране и протекция от америка срещу България на ци ганската сг ан, цветя и рози

28

отново

преди 6 години

след този нашумял случай вече съм сигурен, че държавните институции са използват като средство за натиск, а не за обслужване на жителите /умишлено не използвам - гражданите/на тази т.н. държава

27

Анонимен

преди 6 години

"Българският туристически продукт"...всъщност е 1 *** !

26

Ясно

преди 6 години

От 1000 до 30 000 да разбираме 1000.. Всички са доволни накрая. Електоратът видя колко са активни управляващите. Приключва темата.

25

Анонимен

преди 6 години

30 бона или 30 хил. лв. Хайде стига с този махленски език.

24

Анонимен

преди 6 години

Колко ли трябва да ти е писнало от некоректни клиенти, че за 20 лв сега да отнесеш такава глоба и санкции?

23

Потребител

преди 6 години

Вече треди ден ги гледаме по всички телевизии, но никой не влиза в конкретика. След като били вързани с нап, това найстина ли им е за първи път? (ако не, защо нап не се е самосезирала). Глобата била от xxx до yyy пари, да не стане накрая че са глобени 200лв само? В една нормална държава, 1 органите така ще ги шамаросат, 2 обществото ще ги бойкотира...Ама тука, ден-година храни и всеки се спасява по единично...=***:(

22

объркан

преди 6 години

отново двойни стандарти.За кръчмара солена глоба, за "... ако търговецът целенасочено премълчи част от условията, то той е в нарушение", а за банки, държавни институции, мобилни и други оператори, топлофикации, доставчици на ток....потупване по рамото.Смешна държава

21

Анонимен

преди 6 години

Къде е въпросната бележка? Платени ли са пари по нея? На какво основание министърката налага глоба? Накрая да не излезе, че са си делнали с ресторантьора едни държавни пари, които държавата ще му изплати като обезщетение?

20

Часника среднис

преди 6 години

Че си ги избие от клиенти, голем праз.

19

Анонимен

преди 6 години

Ще прехвърли суджука на ромска офшорка от Шотландия и глобата виси.

18

Анонимен

преди 6 години

Браво това е начина. Ние гражданите юркаме институциите да слагат глоби. Ся като му лепнат 20к в края на сезона и ще се озъби. Да знае занапред да е смирен . Щото втората ще е 50к.

17

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

Накрая заради такива сиромахомилски лиготии ще останем без ресторанти и ще ядете кебапче в питка на крак като с вини. Клиентите също трябва да имат някакви отговорности, иначе те ще започнат да издевателстват, както в случая.

16

Загрижен

преди 6 години

До Анонимен 1Колко данъци плаща и какъв оборот отчита е въпросът - бележката, която публикуваха не беше касова! Тези сме ги виждали - ама те не си поискаха касовата бележка и затова не я издадохме...

15

До 10

преди 6 години

Значи прав си, но както винаги не точно! Щото наистина собственика има право да си въвежда,включва каквото и да било в заведението (дори и това не е така, но ще стане дълго за обяснение), но този същия собственик е ДЛЪЖЕН с ГОЛЕМИ БУКВИ да напише кое и как е вклучил и колко ще струва това включване на клиента!

14

Грудю

преди 6 години

Госпожа министър Кон много ги разбира нещата. А знае ли, че в Созопол и в заведение от този тип клиентите са 99% българи ?