13

Анонимен

преди 6 години

3 години затвор за скитничество или клошария.

12

до 2

преди 6 години

Да де, в Гърция има ясни правила-съгласен съм. Я там някой да си разпъне палатката и чергите в чужда собственост, пък на всичко отгоре да си хване ток и вода, пък чакай да мине само с проверка! Докато е жив ще си помни дивото къмпингуване!

11

zeus

преди 6 години

До Trolland DumpКАТ ти проверяват документите, не ти ровят в багажа. Ако все пак искат да ровят и няма специализирана акция с прокурорска заповед трябва да ти издадат протокол. Ако ги оставяш ей така да ти ровят проблема си е твой, не си знаеш правата.

10

Пфф

преди 6 години

И кой реве? "Звездите"! Дето са айляци, слагат караваните и цяло лято лешперят там. И обикновените хора като отидат за 2-4дни, няма място за тях или тря са в гингирлика, щот звездните са заели всичко. А те не е като да нямат пари.

9

Trolland Dump

преди 6 години

Тези какво искат да кажат?!? Според тях са неприкосновенни и проверки не може да им се правят?!? Че мен КАТ ме спира веднъж седмично за проверка, а тя реве, че за цяло лято я проверявали невероятния 2-ри път.Трябват още по-чести проверки. Щом реват, значи има нещо гнило. Нищо незаконно няма в това, да се правят проверки!

8

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно имотът е на някой крадлив герберастки депутат или крайморски дерибей.

7

Shark

преди 6 години

А онези мутрохотели, които изливат отходните си води в морето до Созопол, които ги показаха по ТВ, тях санкционираха ли ги. Нещо случая се потули.

6

Анонимен

преди 6 години

Тормозят летуващите хора, защото не плащат. Преди " държавна земя" означаваше земя на всички граждани на държавата. А сега означава земята на политиците.

5

Анонимен

преди 6 години

Така е в Държвата на Мутрата - произвол, еднолични хрумвани, поръчкови акции.Отвратително е. Но да попитам къда са сега умните и красивите.Или дедо Зорош затвори кранчетата.

4

zeus

преди 6 години

До Анонимен 3Търсили са да няма скрито огледалце, че ако Ангелкова се погледне в някое ще получи инфаркт. Майтапа настрана, цялата държавна машина е впрегната да брани интересите на хотелиерите, които в същото време укриват данъци и не плащат на персонала си.

3

Анонимен

преди 6 години

Като оставим настрана кой е крив и кой е прав, много е интересно какво са търсили по джобовете на кошовете на бебетата.

2

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, ходете в Гърция на къмпинги,които са уредени и ясни правила. Хем е по-близо,по-чисто и по-евтино. Какво се занимавате с тази крадлива орда мързеливи държавни хрантутници,гламави милиционери и рабфаковци.

1

Бе

преди 6 години

това което видях по една ТВ, беше че така наречените любители на диво къмпингуване, си бяха разпънали к.атуна в чужда собственост, вързали си незаконно ток и вода, и на всичкото отгоре реват? За такова нещо, някъде се влиза в панделата, пък за правото на собственика да си защитава имота да не говорим!