116

ss

преди 6 години

нещо пак ще правят управляващите, щом отвличат вниманието с това, пак някой заем ще теглят или някой договор заробващ българия за столетия но дай на матрияла да му отвличем вниманието с някоя шок новина

115

Пловдивчанин Булгар

преди 6 години

Веднъж и мен ме биха в Столипиново, но си бях виновен.

114

До ТОни

преди 6 години

Е, как бе? Валери Симеонов нали преди изборите наби 1-2 бабички на границата? Това малко ли е? Пък и нали вече сте го избрали, защо да си дава зор?

113

Анонимен

преди 6 години

Много млади мъже без работа има в този етнос - искат да се правят на мъже, напиват се и се дрогират, избиват комплекси и те. Фактът, че се множат като зайци не помага.

112

Анонимен

преди 6 години

Ромите в момента са в положението в което са били българите под турско робство. Имат си хайдутите, обират каквото и където могат, не признават официалната власт. Нищо чудно да си имат и своя джин гиби.

111

Анонимен

преди 6 години

Ами като са продавали наркотици ще ги бият. Аз ром наркоман не съм виждал.

110

До 128

преди 6 години

До АнонименТова, че си вярвал на Волен...говори достатъчно за самия теб.

109

Анонимен

преди 6 години

Разкош.Бойко...нещо да ни обясниш за това колко еврофондове сме усвоили...как сме задминали Румъния?Нещо..за борбата с контрабандата.И..не, че нещо..но вече 10г. си на власт....а този проблем вместо да се решава, става непоносим.

108

Анонимен

преди 6 години

Много подозрителни станаха зачестилите *** безобразия.Май някой им плаща да тровят климата,който и без това е усмърдян.

107

Анонимен

преди 6 години

ВОЛЕНЕ КЪДЕ СИ БЕ МИЖАВ ЛЪЖЕЦО,ЗАТОВА ЛИ ТОЛКОВА ДЪЛГО ПОДКРЕПЯХМЕ ТЕБЕ И АТАКА ,ТА НАКРАЯ ДА СЕ НАВЕДЕШ И ОДУПИШ ПРЕД ЕДНА ПОЛУГРАМОТНА ПРОДАЖНА НА ЦИОНИСТИТЕ МУТРА И КАТО СИ ПРОДАДЕ НА СЪЩАТА ТАЗИ МУТРА СЪВЕСТТА СЕГА СЕ СПОТАЙВАШ И НЕ СМЕЕШ ДУМА ДА ОБЕЛИШ ЗА ПОВСЕМЕСТНИЯ БЕЗНАКАЗАН Ц*АНСКИ ТЕРОР НА ИЗСТРАДАЛИЯ БЪЛГАРСКИ ЕТНОС.

106

Тинев

преди 6 години

Електората на Бойко Борисов пребива за сетен път българи! А цианите знаят, че той ще ги защити и в най-скоро време ще почнат да ни колят: Както турците се ни клали в Батак.ГЕРБ е зад тях.

105

Лошо и какво

преди 6 години

Като гледам на никой не му пука.

104

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е ромите да поведат националноосвободителната си война. Робството им е дошло до гуша.

103

Анонимен

преди 6 години

Написалата статията влюбена в етноса журнаглистка, явно обича ром

102

Анонимен

преди 6 години

Както и да го въртим, все до "българска следа" опираме.Полицаите са българи.Политиците са българи.Лекарите, издаващи ТЕЛК, са българи.Социалните служители са българи.Тези, които прехвърлят на някой ром фалиралата си фирма, са българи.Всички тези хора позволяват на ромите да се държат като...роми, в крайна сметка.Но е виновен някой друг. Сорос, Западът, Луната, само не и ние, ние сме жертви. Просто не разбирам как още има хора, които вярват в това.

101

до 114

преди 6 години

Бе какво ме интересуват американците? Те са си ги внесли от Африка като роби, години наред ги мачкаха и сега ще си ги търпят! Ние обаче за какво да ги търпим, като ром всичко хваща, само работа не?

100

Тони

преди 6 години

Патриотите нали искаха власт, нали щяха да решат този проблем? Още колко години ще им вярвате на лъжите. Валери Симеонов му дадоха министерство, а мълчи като мишка. От както дойде на власт ромските побои се удвоиха. Нищо чудно, предвид цвета на кожата му. невероятно е колко балъци има да гласуват за "патриотите".

99

Анонимен

преди 6 години

Докато ги наричате роми и докато само протестирате, дотогава ще четете такива новини!

98

Анонимен

преди 6 години

Предполагаю, ако болгарите спрете да ругаете их на майку такива случаи ще намалеят.

97

Анонимен

преди 6 години

Веднъж и мен щяха да ме пребият ей така за кеф трима роми въоръжени с електрошокове и палки. Единственото, което ме спаси, че единия го бях виждал и преди, защото живееше през 2-3 блока от мен. При което като му казах "ти еди къде си ли живееш", изведнъж се обърна и си тръгна, а другите както бяха нагли и се правеха на мъжкари, изведнъж започнаха да ми се извиняват по 100 пъти. На края дори ме прегърнаха и ме накараха да се закълна, че няма да им отмъщавам.