29

Джо

преди 7 години

"осем сгради, сред които хотел и търговски център" на стойност от 100 000 до 250 000 долара, не обиждайте американците на кравари, те са магъосници, за тези пари в Бг една къща не може да се построи

28

Калеко Алеко

преди 7 години

Споко другари и товарищи, скоро Молдова, както и Беларус ще станат членки на НАТО, а "миротворци" като Додон ще ги пенсионират .... !!!

27

Proroka Oleg

преди 7 години

ФАЩ непрекъснато търсят горещи то4ки за бъдещи конфликти.............външната им политика е разрушителна за всяка страна. Един пъ пуснеш ли ги на своя теритирия , с теб е свършено. ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО И САТАНАТА

26

до дедо Пешо

преди 7 години

Руснак и миротворец?!?!?Тия ще ме скъсат.---Американец и миротворец??????Е по голяма глупост - Нема!!!След тях - пустиня и реки от невина кръв на цивилно гражданско население!

25

Другаря Сталин

преди 7 години

Есть Краварник, Есть проблем - нет Краварник, нет проблем.

24

Анонимен

преди 7 години

Абсолютна класика в жанра - правителство от *** марионетки и пудели, най-вероятно изпадали от разни американски фондове, пада заради продънена корупция и некадърност. Идва ново правтелство и се натъква на разни договори за американски бази и щуротии. КРАСОТА !

23

Василев

преди 7 години

Америка става все повече за смях - след като руснаци избраха амрикански президент, С Корея се подиграва с Америка, загуби много ресурс при опита да създаде Ислямска Държава - неутрализиран от Русия, финансира преврат в Украйна - обезсмислен от загубата на Крим ....Тябва да се направи нещо - но какво???Агент Фил Тейлър! ЦРУ!!!

22

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевРумъния е измислена държава и съществува от едва 200 години. СЛАБ 2 !

21

Анонимен

преди 7 години

Има ли някъде проблем/криза, едната замесена страна е винаги ГМО краварника... Почва да писва вече !

20

Анонимен

преди 7 години

До Василев 19Дааааааааааа, личи си, че си цру-шна шушуминга! Бандити, които изклаха 90 милиона индианци и ги изгониха от "исконните" им земи да започнат да говорят за морал!!!!!! Даже не е смешно!!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Краварска подло.га и разум? Много фантастични сериали гледаш :)

18

Дядо Петър

преди 7 години

Руснак и миротворец?!?!?Тия ще ме скъсат.Те и пеленачетата знаят, ЧЕ КЪДЕТО Е МИНАЛ РУСКИ БОТУШ ТРЕВА НЕ НИКНЕ.Руснакът, особено ако е болшевик, разбира само от бой. И ТО ОТ МНОГО БОЙ.

17

anonymous

преди 7 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли американците?

16

Анонимен

преди 7 години

Краварите станаха за смях! След като, Северна Корея им се подигра открито - сега и Молдова!

15

до Анонимен

преди 7 години

И дай сега заради това да позволим на алкашитте да анексират чужди територии..-------Или на краварите да окупират половината земно кълбо защото това отговаряло на националните интереси и безопастност на САЩ!?Що се касае до това в коя от двете държави - САЩ или РФ - има повече алкохолици статистиката говори друго - в САЩ!ПСПолетят ли ракетите малцина ще имат времето да спорят кой бил прав, а кой не!Дано разума надделее!!!!!!

14

Анонимен

преди 7 години

"Що не вземеш да имигрираш в любимата си руска ***"Брадчед, това се случва на 1000 километра от тук и на 10 000 километра от Америка и не е майтап Май всички трябва да си търсим по далечно място за емиграция

13

Анонимен

преди 7 години

А, при подобен пълномащабен термоядрен конфликт между САЩ и РФ победител няма да има, човешката цивилизация, та дори и живота на планетата ни просто ще изчезне...И дай сега заради това да позволим на алкашитте да анексират чужди територии..

12

упс...

преди 7 години

Американците, с тяхната "изключителност" си играят с огъня, а тази "игра" може да подпали света!Русия не е С.Корея и е единствената страна в света, която притежава воения потенциал и ресурс да превърне Щатите в "стъклена пустиня"!А, при подобен пълномащабен термоядрен конфликт между САЩ и РФ победител няма да има, човешката цивилизация, та дори и живота на планетата ни просто ще изчезне.В най-добрия случай след подобен военен конфликт Земята ще заприлича на Марс, в най-лошия - на Венера!

11

Анонимен

преди 7 години

Обръчът около коччинката се стеснява и затваря.

10

Анонимен

преди 7 години

Оксиморон: Руски Миротворци