30

x- бивш съдия

преди 6 години

АЛО,КОЛЕГА,АКО НЕ МОЖЕШ ИЛИ НЕ ИСКАШ,ДАЙ АЗ ЩЕ ГИ НАПИША ТЕЗИ ПУСТИ МОТИВИ ЗА ЕДИН ДЕН.ЗА ПО-МАЛКО НЕ МОГА,ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТА ДЕЛОТО ПРЕДИ ДА ПИША.СЕГА СЕРИОЗНО- СЯДАЙ И ПИШИ!! ВСС ДА ГО НАТИСНЕ.ШЕФЪТ МУ ДА НЕ ГО ПУСКА В СЪДЕБНА ВАКАНЦИЯ,ДОКАТО НЕ ПРОПИШЕ!!! ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЗИ СЪДИЯ ВСИЧКИ ПСУМАТ СИСТЕМАТА.ССБ ДА НЕ МЪЛЧАТ,А ДА СЕ НАМЕСЯТ И ТЕ!!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Ами трудно се пишат мотиви към присъда, която е явно несправедлива.Евстатиев трябва да е осъден за това, че е имал контакт с непълнолетна, а не за изнасилване. И на гаргите е ясно, че тази девойка дето е отишла доброволно в хотела на този, не е отишла да си разменят значки и да четат вестници.Съжалявам, но голяма част от момичетата още от 14 год.възраст водят полов живот за да изкарат някой лев и това родителите им го намират за напълно нормално.

28

Анонимен

преди 6 години

това е политическа поръчка на Козяк заради паметника на Жуков.Ако беше някой ***, който не само е *** доброволно, ами я беше пребил, изнасилил и оставил гола и вързана в гората, до сега да си е изтърпял присъдата от 6 месеца и да е на свобода.

27

abonat 11

преди 6 години

Самият факт, че възвратно постъпателните движения са извършени в силно овлажнена среда доказва взаимственият характер на изгодата в дадения случай или, че за любовта към младостта и към размера на пакета никога не са съществували непреудолими бариери.Любовта винаги побеждава.Правете любов а не война.Ние ви обичаме, обичайте се и вие!!!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Ауууу! Съжалете нереза....

25

саки

преди 6 години

Така става ,когато живееш според човешките , а не природните закони. Определят ти кога ще е"""ш , кога ще спиш, къде и кога ще с"""еш ,до колко години ще работиш, какво ще ядеш, какво ще пиеш, къде да застанеш, кога да слезеш, кога да се качиш и т.н. Ограничен си отвсякъде от чужди хора и тяхното мнение.

24

Savannah

преди 6 години

Той трябва да си понесе отговорността,но и момичето е виновно.Тя е отишла доброволно с него,пак доброволно се е съгласила да консумира алкохол...Такава е картинката в България-момичетата се държат все по-р.азпасано,защото родителите им дават лош пример за подражание.

23

Анонимен

преди 6 години

С този е свършено, няма да смее да се покаже сред хората. Най-добре е да се отърве от мъките си!

22

Един от Стрелча

преди 6 години

Сложи си сам въжето, защото като излезнеш ние ще ти го сложим. Един от Стрелча

21

Анонимен

преди 6 години

еййй ама като влезнат в панделата най- почват да си знаят правата и все са им потъпкани.странно защо като са навън не зачитат правата, като ги окошарят изведнъж стават едни примерни, болни, умиращи.

20

Анонимен

преди 6 години

До Справедливостдете, дете, ама знае да ходи по хотелите и да се напива с дърти чичковци...

19

Анонимен

преди 6 години

Не лъжи ***! Каква работа ще урежда на 16 годишно дете бе!? Ти нормален ли си!?

18

Анонимен

преди 6 години

ЗА ТИЯ КОИТО СА ЗАБРАВИЛИ СЛУЧАЯ ГОСПОДИНА Е ИМАЛ КОЛЕГИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ С МАЙКАТА НА "ЖЕРТВАТА" ,РАБОТИЛА Е ПРИ НЕГО! ЦЕЛТА НА СРЕЩАТА НА ЕВСТАТИЕВ С 16 ГОДИШНОТО МОМИЧЕ Е ДА Я УРЕДИ ДА РАБОТИ ПРИ НЕГО КАТО МАЙКА СИ . ЕВСТАТИЕВ И МОМИЧЕТО СА ПИЛИ В ХОТЕЛ ЗАЕДНО СЛЕД КОЕТО ПРАВЯТ СЕКС ЗА ДА ЗАТВЪРДЯТ СДЕЛКАТА.оБЕЩАНОТО ОБАЧЕ НЕ Е КАТО ЗАВЕЩАНОТО И .. МАЛКАТА КАТО РАЗБИРА ЧЕ Е ИЗИГРАНА УИ НЯМАДА ПОЛУЧИ КОЕТО ИСКА ГО ОБВИНЯВА В ИЗНАСИЛВАНЕ!

17

Анонимен

преди 6 години

Ако е виновен го осъдете поне. Това само в *** го има седи 2 години без присъда. После ще съди в евро съда и ще му плащаме обезщетение заради съдебната ни система.

16

Анонимен

преди 6 години

По ързо да минава на втора инстанция, та да може Радев и Йотова да помилват другарчето си

15

Анонимен

преди 6 години

адвокат Ташкена Колчева

14

Анонимен

преди 6 години

До НаказателятБЕ ТО И ЗА ТАКИВА НАКАЗАТЕЛИ С ЛОБОТОМИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ ЕВТАНАЗИЯ

13

abonat 11

преди 6 години

Мразят го защото излезе най-голям *** сред ебачите и най-голям го вади и ще го вади.Стар козел млади върби лющи.*** и бегач са все слаби

12

Справедливост

преди 6 години

Интересно ако този беше изнасилил дъщерята на адвокатката, дали щеше тя да мисли по-същият начин. Пак смешна присъда в САЩ за такова нещо щяха да му дадат 50 години затвор, а *** в затвора щяха да го женят всяка вечер. Защото в йерахията на престъпниците тези посегнали на дете стоят най-ниско и биват презирани дори и от останалите затворници. Дано умре в затвора този из*од!

11

Snorky

преди 6 години

Аз предполагах, че мисли за секс, а той за смъртта мислел...