17

Анонимен

преди 6 години

"Швейцария на Балканите?"???????!!!!!!!!!Що за кре*тени пишат в бг медиите?!?!?!

16

Анонимен

преди 6 години

Малко са ни планините, за да бъдем Швейцария. Трябва да се построят планини от бетон в Дунавската и Горнотракийската низина. И излазът на Черно море да се даде на концесия за 1000 години. И да се населим с мармоти от Близкия изток.

15

Анонимен

преди 6 години

А така Баце - работа си трябва я! Тоя суджук да не расте по дърветата??Ние ше бачкаме - те ше си живеят по швейцарски, Баце не лъже!

14

Един от Северозапада

преди 6 години

Това нов виц ли е? Герб и управленска програма?????Кога успяха да я преведат от английски, или от Американското посолство са им я дали преведена?

13

Анонимен

преди 6 години

За да станем като Швейцария, трябва просто да разстреляме Тиквата и да създадвем ново управление с пряка демокрация. Точно така и ще направим.

12

Анонимен

преди 6 години

Убеден съм, че все ще се намери някой от близкото обкръжение на Вожда, да му каже истината. Защото всичко което е казал и направил, с нищо не е помогнало България да се развива. Нищо!! За мен е пълен и///диот ако си вярва или играе роля. Не може да е толкова т--ъп да не разбира, омразата към него е огромна, основно поради наглостта и предателствата му. България изчезва, икономика няма, здравеопазване и образование са в колапс. Миграция и отчаяние. Програмата му общи приказки и обещания. Нищо!!

11

Циник

преди 6 години

В Швейцария банките са ключов отрасъл за процъфтяването на държавата...у нас КТБ...беше поредния "суплес" на шепа мафиотизирани тарикати!Ще...ще...лека му пръст на Тодор Колев - "Кога ще ги стигнем хамериканците" ....ако е по организирана престъпност - отдавна!!!Иначе да - инфраструктурата ....да бърза бат Бойка, че след 3 години - затварят еврокранчето...и ще ни лъснат швейцарските за дни ци!

10

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност ще се оправим, не спирайте да им вервате, то се вижда, видими резултати и там кво беше. Единият град икономика и другото ромската провинция ще пребъдат.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако Тиквата намира, че работа е да се показва всеки ден по медиите и да ръси простотии, то тогава верно нема равни на тях.Ако едни ден не видим или прочетем за Тиквата все едно, че не е станал от леглото.В нашия град, на мястото на завод за производство на дрехи, има Кайфланд.Това ли правите? Спрете да го правите.

8

Да не се лъжем

преди 6 години

През 2021 населението на БГ ще бъде около 5 500 000 главно пенсионери,полицаи,администрация и роми!

7

Кожогризец ООД

преди 6 години

Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила!Познато ли ви е, а?2017 в БГ = "1984" на Оруел - пропагандната машина работи с пълна сила да облъчи допълнително и без това напечените от слънцето кратунки в бостана.После пак ще си го изберат кратунките и пак ще се кланят през Тиквоций Великолепни, вселенския вожд.

6

Анонимен

преди 6 години

бях си в БГ за една година, поработих, видях че не стават нещата в тзи държава, и си се върнах в Америка. Е поне опитах....но не става приятели

5

10 Стотинки

преди 6 години

Генерале Генерале,ако бяхме като Швейцария отдавна щяха да Ти Гният Кокалите във заднана.А Дано Да Станем някой ден

4

Александър Спасов

преди 6 години

То бива клакьорски изцепки, но от тази чак ми се гади

3

?

преди 6 години

Пари не се печатат - трябва да се изкарат.

2

Вуна

преди 6 години

Жегите не прощават

1

Анонимен

преди 6 години

Наглост!