43

Плешивото куче

преди 6 години

До Анонимен 47Вие мързеливите и чакащи всичко наготово, не ходите на почивка независимо кой управлява. Ти и при царя и при Станишев, пак не си ходил на почивка, така че "герберастите" не са ти виновни.

42

Ганев

преди 6 години

Най-бедната държава в ЕС и то съвсем умишлено. Стандарта е под всякаква критика. Разни измислени външни и вътрешни бизнесмени какво плащат на хората - едно НИЩО. Велик приказки ....гордост че са подписани разни договори и КАКВО ОТ ТОВА ?.......Краде се тотално и основно от УПРАВЛЯВАЩИ и парламент. Няма обещствена поръчка без ДАЛАВЕРА......Пропанадтата на управляващите е ясна но .....то никой не им вярва....Не се връзвайте на приказките им ами напускайте държавата. Определено - краде се но ?

41

Анонимен

преди 6 години

Само герберастите на държавна хранилка могат да си позволят почивка.

40

Чиновник

преди 6 години

До МилкоБългарина е кофти човек. Винаги гледа да открадне, да измами, да се предреди, да се уреди за сметка на другите... Постоянно гледа чуждото и е много завистлив. Как очакваш такъв долен народ да живее добре?

39

заплати

преди 6 години

Незнам защо, но обикновено тези, които вземат 5-6 цифрени заплати настояват за намаление на трицифрените заплати на хората. ;)

38

:)

преди 6 години

Според Тиквата, българите са богати и проспериращи. Не му разваляйте пропагандата.

37

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой няма пари. Черноморието е пълно с български туристи. Пътищата гърмят с коли основно с БГ номера. Морските градове приливат от хора особено Варна.

36

Иван

преди 6 години

Като изследвате само мрънкащи мързели, които не работят, стигате до този извод. Я отидете по курортите(море, планини и тн.), отидете в Гърция, Турция... Пълно е с наши туристи.

35

Анонимен

преди 6 години

На баба ми лютеницата ли е сива икономика бе червей?! С данъци ли трябва да я обложите, че да не е "сива"?! Ако не е е лютеницата и компотите половианта пенсионери нямаше да преживеят зимата. Нямам думи да опиша отвращението коеот изпитвам към тоя гнусен човек.

34

Bai Spiro

преди 6 години

Ако питате хората от герб, в БГ сме толко добре вече, че според тях може да караме Порше и да идем на Хаваите за месец. На тях им е ясно колко хора страдат, колко ровят в кофите, колко не могат да си платят сметките, лекарствата, нямат за елементарни нужди, но PR се прави ей така, с празни приказки! А много им вярват!

33

Ко, не

преди 6 години

То това на морето за почивка ли го броите? От какво си почивате там и как?

32

Незнайко

преди 6 години

Ей нашите комунисти ептен за канарчета ни взеха май, а?Напоследък забелязвам, направо дебели мазни лъжи ни казват, а че и ни гледат право в очите и мислят че им вярваме!!!В една Англия, по закон платеният годишен отпуск не може да бъде по-малко от 5,6 седмици.Пише си го, на правителствения им сайт.Освен и английското правителство да лъже? Не знам кой, но някой лъже!Който работи в Англия или друга европейска държава (освен България) нека каже. Да сподели!

31

До гошко

преди 6 години

Ами огледай се - повечето са румънски номера! А минаването на граница с цел плаж и прибиране още същата вечер да нощуват в България аз поне не го броя за почивка!

30

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

''Имаме отпуск, нямаме пари! Половината българи не почиват!''- Е как така,Али Реза от Банкя е на друго мнение?!

29

Плод и зеленчук

преди 6 години

Тоя калпав материал не живее никак зле, като се вземе предвид колко е злобен и ***.

28

Аз

преди 6 години

Poland20 to 26United Kingdom20Australia 20Austria25Denmark25France25Sweden25Spain22Switzerland20Finland20Germany20Italy 20Netherlands20Belgium20

27

гошо тъпото

преди 6 години

тези които висят по границите всяка събота и неделя не разбирам те марсианци ли са или българи.обяснете ми...

26

Анонимен

преди 6 години

Имаме отпуск, нямаме пари! Половината българи не почиват!...а? как бе, нали имало "ръста на икономиката", демек - плащане за едно нещо повече, отколкото си плащал вчера... а то излизало, че тая по-скъпа икономика, нямало кой да я плаща! е що е по-скъпа тогава, като няма кой да я плаща?

25

Коста

преди 6 години

Има много фактори, които определят качеството на живот, и почивката е важен такъв. Не е нужно да е на море, не е нужно да е 14+ дни, не е нужно да има лукс, но почивка трябва. Ако сте креативни и с малко пари може.

24

Чиновник

преди 6 години

Така, както нямате пари се скъсвате да пътувате всеки уикенд до морето. Това да отидеш 4 пъти в месеца до морето за по 2 дни излиза доста по скъпо от това да отидеш веднъж за 10 дни. Отделно от тези ходения имате и едно по- дълго през отпуската. Така че, стига сте лъгали, че нямате пари. Отдавна никой не ви вярва.