12

Анонимен

преди 6 години

По-зле ще става. Народ, който си изби аристокрацията такава съдба го чака. Чобаните и шумкарите да го яхат до последно.

11

РОЗОВ СЪН

преди 6 години

ПРИ ТАКЪВ ЗАСПАЛ НАРОД И ТАКАВА ИМПО.ТЕ.НТНА ОПОЗИЦИЯ ЩЕ ЦАРУВА И .......МАЛЪК БОЙКО !!!!!

10

Тодор Живков

преди 6 години

Яжте банани скъпи сънародници, другарки и другари, госпожи и господа! Бананите са полезни, съдържат витамини и предпазват от констипация!

9

Анонимен

преди 6 години

този път проучването е вярно.и пак да има избори, "боко тиквата" - пак ще спечели. просто няма кой друг. всичко друго е нестабилно, "черно-бяло", реваншистко, всичко пак отначало, пак промени...айде нема нужда.

8

либерал-геий

преди 6 години

Гарантирано от червените хмери от ГРАБ!

7

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда от нови избори. Българският избирател не търпи интелигентни политици. Бойко добре го беше казал.

6

Демократ

преди 6 години

При демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и можем да пътуваме на запад, свободни сме, а при комунизма не бяхме свободни, не можехме да пътуваме на запад и нямаше тоалетба хартия и банани!

5

Гробокопач

преди 6 години

Аз, единствнеият останал баш Българин, не съм уморен и апатичен и искам избори, отново! Искам до дупка избори. По *** мързи да копам картофите на другаря Борисов, отколкото да ходя до урната и гласувам против него!

4

Анонимен

преди 6 години

И за какво да се вълнуваме? Гласуваш или не гласуваш, пак мафията ще е на власт.

3

Анонимен

преди 6 години

СУДЖУК МИ ДАЙ, СУДЖУК МИ ДАЙ,И ПОВЕЧЕ НЕ МЕ МЪЧИ.ВЗЕМИ ПАНЕЛИТЕ, КОЛАТА, СУДЖУКЪТ ТИ МИ ОСТАВИ.

2

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

преди 6 години

неграмотните ученици не са способни да се справят в реалния живот. А техният брой не е никак малък. Според международното изследване PISA, около 40% от 15-годишните български ученици са функционално неграмотни, което означава, че те формално могат да четат, но не разбират съдържанието на прочетеното.----------------И те ли ще решават на избори кой да ни управлява?

1

Boko bo

преди 6 години

Ако това е вярно, а аз допускам че е така е трагедия. Това е целта на статуквото. Апатично общество без идея кво иска и очаква от елита. Такова общество няма силата на промени живота си, да контролира и да изисква. Характерно е за банановите републики като Бразилия, Мексико, Уганда. С апатия към собственият си живот човек е загубен. Единствено с идея и цел той може да обърне съм добро нещата, но са нужни много фактори, а те се потъпкват още в зародиш. Идеята е да продължи така не 30г а безкрай..