100

Йбб

преди 6 години

Как това, че грузинеца Сталин е изселил таврически българи от Крим, дава право на Украйна върху полуострова?

99

Захарова

преди 6 години

От министерството на истината:Като извадим постовете на нашите сътрудници, остава жалката истина че българите масово отхвърлят какъвто и да било положителен принос на Русия за България.

98

ДО АНИ

преди 6 години

До АниКУТУЛОООООООООООООО

97

Ани

преди 6 години

А колко Българи бяха прокудени от комунистическите изверги преди и след 10 Ноември? Кога най-после ще напищат статия как оставяха българите без препитание за да наместят дечицата на топло местенце? Пък сега плачат за демографски срив, нямало кой да им работи. Всички началници станаха и се занимават със социални науки.

96

ЕВКЛИД ПИТАГОРАС

преди 6 години

ИМАМ МНОГО ПРИЯТЕЛИ В ГЪРЦИЯ, КОИТО СА ЖИВВЕЕЛИ В УЗБЕКИСТАН В ТАШКЕНТ..,,ИМЕННО ЗАРАДИ НКВД И СТАЛИНСКИТЕ УБИИСТВА НА 300 000 ГЪРЦИ .!МАЛКО ОТ ТЯХ ОЦЕЛЯХА И СЕ ВЪРНАХА В ГЪРЦИЯ СЛЕД 1990 Г. .ТОВА СА ГЪРЦИ--ОТДЕЛНО ОТ ПОНТИТЕ, НО И МНОГО ПОНТИ-ЕЛЛИНИ , ЖИВЕЕХА В КРИМ (ТАУРИС, ТАВРИДА) , КОЙТО Е СТАРА ГРЪЦКА ЗЕМЯ И ГРЪЦКИ ПОЛУОСТРОВ ОТ 10 000 ГОДИНИ !

95

Анонимен

преди 6 години

Три години след "революцията на достойнството" Украйна продължава да се намира в процес на деградация, от който не се вижда никакъв изход. Същевременно ЕС се разпада а САЩ са в тежка политическа и икономическа криза.

94

истината

преди 6 години

Колкото и да грабят, рашките пак ще са бедни. Защото който краде все няма.

93

маты учила

преди 6 години

Все плохо у нас прозошло из россии.

92

Факт

преди 6 години

Крим е руски!

91

рашки идите домой!

преди 6 години

Руснаците просто са гадно нагло племе. Те се държат така със всички. Трябва да се обединим и да ги изтрием от земята.Борбата със злото е безмилостно жестока и трябва да сме наясно че ако са се укротили, то е за да наберат сила.Трябва да се отрежат всичките глави на ламята наведнъж.

90

Анонимен

преди 6 години

Може да напишете и колко милиона са изселени от Беломорска Тракия за съпоставка, ама нали руснаците са най-злите, а нашите нови партньори в ЕС и НАТО са най-добрите вече.... Баси жалката пропаганда

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 119Най-обичаш да защитаваш руска измeт.

88

Анонимен

преди 6 години

До внтрЗаселени са главно руски ***.

87

внтр

преди 6 години

На мястото на българите и татарите са заселвани основно украинци - и това също е факт.Каквото и да твърди украинския експерт. Украинците смениха именната система на българите преведоха им даже имената - Елените станаха Олени, Владмировците - Володимеровци - още в СССР имаше дв украински местен национализъм, в Молдова нямаше такива глупости -македонска работа. После се чудим що българите русофилстват в Украйна и Крим.

86

шматка

преди 6 години

До 98Нали това казвам.Нито българите(споменават се с това име в средн.) Нито вие(никъде не се споменавате) сме тюркси племена.Ние и вие сме индоевропейски племена.Това което се пише в китайските хроники е за тюрки(монголи) а не за вас.Стига съм те учил вече

85

Анонимен

преди 6 години

Преди да преписват какво казва Дойче Веле, авторите от днесбегето ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С трудовете на ПРОФ. ЛЮБОМИР МИЛЕТИЧ за разорението и прогонването на ТРАКИЙСКИТЕ българи през 1913 година.

84

Анонимен

преди 6 години

Край нямат русифилските лъжи и фалшификации на българската история цекящи онееинявабе на руските убийци.

83

ИМПЕРАТОР

преди 6 години

османската империя е била ислямска империя халифат, тоест всеки е можел да стане мю¢юлманин, но още едно доказателство за силния и храбър дух на нашите български предци, които не са се предали и не са минали към тъмната страна, а са се борили срещу нея ! Защото всеки е можел да стане д,ивак да мине към исляма и да почне да трепи християни. Да ограбва и трупа богатство. Но нашите предци са се борили и са си запазили човечността !!!

82

Въпрос

преди 6 години

А кой бомбардира София през Втората световна и взриви с бомби близо 5 хиляди цивилни българи жени и деца?

81

Анонимен

преди 6 години

И да се пеньите, и да се не пеньите - Крим е руски. Въпросът е затворен.