73

Сърбоман

преди 6 години

Вапчаров е македонец ! Стига сте крали македонска история! НЕ СМЕ СИ ДАВАЛИ ГЕНЕРАЛИТЕ НА НИКОЙ - Ратко Млади - НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!! Србиja е во всичко по-велика !! Джокович > Димитров само може ракетите да му носи, по национални спортове сме по-големи имаме по велика история по велика армия КОСОВО Е СРБИJA ако бях буулгарин щях да си тура въжето!!

72

Бдинец

преди 6 години

До 82 Сърбоман. Както предполагах велики сте на думи. Побеждавали сте ни ВИНАГИ В СЪЮЗ С НЯКОЙ. В средновековието също, *** и съюзници на Византия, макар, че съществуването на България е гарант, че ще има и Сърбия. След завладяването на България от Византия, същото се случва и със Сърбия.

71

100

преди 6 години

До Сърбоман 1885-1886 година! И все така ще бъде!

70

Анонимен

преди 6 години

До 79 Не се притеснявай Сърбия е редом до Нас по отрицателен прираст, както и Македония.

69

Анонимен

преди 6 години

Вапцаров го имат за македонец?! Едва ли са чели нещо от него, ама - клеймо "македонец". Той пише "но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото се обичахме". Айде, макета - идете в Банско да кажете на първия срещнат, че Вапцаров е от ВАШАТА държавица! Толкова бой и танк да ви стреля няма да ядете!

68

Анонимен

преди 6 години

До 77Сърбоман Я обясни в какво е велика сърбия, а ако става въпрос за война с България, то това е най-сигурен начин да си останете само с Шумадия.

67

Анонимен

преди 6 години

айде пък сега по сърбите тръгнаха плюнките на най големите нещастници в света българите . да припомня фактите - България е най бързо изчезващата нация в света . И КОЛКОТО И *** ДА ПИШАТ ПРОТИВ СЪРБИТЕ ПРОТИВ МАКЕДОНЦИТЕ -българите ще се затрият сами от злоба . И така е справедливо, те сами са си виновни

66

Бдинец

преди 6 години

До 49 Сърбоман Ха, ха, ха, искали Босна и Черна гора, ха, ха, ха, а те искат ли ви? Май забрави, че Черна гора влезе в НАТО и създава нов език с местни диалекти, ха, ха, ха каквото направихте с Македония това ви се връща тъпкано. И аз искам да си върнете Косово, така най-сигурно ще загубите, след време и Ниш, защото албанците се плодят и ще станат мнозинство в Сърбия.

65

Сърбоман

преди 6 години

хахаха буулгарите тръгнали да коментират велика Србиja ! 5 века са издевателствали турците над вас! не се сещам за нещо в което да сте повече от Србиja! Пробвайте се да ни нападнете де! Имаме повече танкове от вас и ще ви млатим! А и вашата армия е СМЕШНА - натовски послушковци и пушечно месо... СРБСКАТА АРМИЯ Е ВЕЛИКА И НЕЗАВИСИМОА! Косово е Србиja! Македониja са наши братя и ви мразят ! Ясно ли е!?

64

Жиб.

преди 6 години

Миленко е един от водачите на руската агентура в Скопие- нормално е да изрази мнението на своя началник и да го представи за свое.

63

Спартак

преди 6 години

Хора, престанете да се връзвате на провокациите на няколко сърбомана, платени от Москва. Не виждате ли, че влизате в техния сценарий?!? Провокират ви, за да отговорите с антимакедонски коментар и така да всяват раздор между двете братски държави, за да ги държат разделени. Мисля, че е ясно-80% от гражданите на Македония нямат нищо против договора и българите. Не им се водете по акъла! Народът е казал-Убий *** с мълчание!

62

98

преди 6 години

До Па то сте, бугарашши - Като ви знам учебниците, кой те знае какво си чел и какво си разбрал и за кого се отнася! Аз пък други работи знам за едни събития от 1885 - 1886 година! Нейсе... Заповядай на Шипка, ако ти стиска, ела в Панагюрище, ела в Батак... Ама ти тия работи ни си ги учил, ни си ги чул, ни си ги видял. Образовай се бе, човек! И по-малко злоба, вреди на здравето!

61

Анонимен

преди 6 години

Егати *** *** пишат тук . Сърбите и македонците са много по нормални от някакви най нещастни, най бедни , най изнасилени и най прокудени и най избивани от ромите българи .

60

Анонимен

преди 6 години

От както има Сърбия само сме я гаврили. Београд е създаден от Борис Първи. България два пъти е завладявала Сърбия и още безброй пътия я е прибавала от бой. През първата световна стотици хиляди сърби са изклани от славната българска армия. Затуй ни мразят. България > Сърбия във всичко. Нещастниците сърби дори излаз на море нямат и са 77 000km2, а България е 110 000km2. Като Войводина се отцепи ще станете още по-малки. А Македония е българска територия. Къпан македонец - чист българин.

59

Бож.

преди 6 години

Миленко гуце цървенко е допуснал "неволна" грешка: Договорът е вреден за Русия и Сърбия- не за Македония!

58

Али Кемал

преди 6 години

Те Гарците са измили секса,а Италянците после са вкарали и жените в секса,ама това е друга тема

57

Анонимен

преди 6 години

А учат ли ви, че Александър е бих хомо? Защото то цялата ви държава е едно голямо ХОМО!

56

Анонимен

преди 6 години

Национално предателтво е да подписваме каквито и да било договори с най-големите ни душмани в новата ни история - Сърбия и Македония. Македонците ни мразят, Сърбите също. А нашите т.н. "патриоти" в парламента се съгласиха на срамен за България договор за добросъседство с Македония, който де-факто признава Македония и "македонския език". Утре нашите *** ще ги подкрепят за НАТО и за ЕС, а после македонците ще ни се изплюят в лицето и ще продължат да ни мразят и обиждат.

55

Али Кемал

преди 6 години

Те о македония в школото учат за Александар македонски как е пасал слоновете и козите в индия

54

до 60

преди 6 години

Мангалия е област в Румъния и май си пропуснал някой мАкедонски учебник по антическа истоиja, нали? Май няма много общо с българите? Ама - да си маке си е диагноза.