29

Анонимен

преди 6 години

КАЗАХ ЛИ ВИ? ВСИЧКО СА ЛОКУМИ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ "ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН", РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ "ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН", ДОГОВАРЯЩИТЕ СЕ СТРАНИ "ДРЪН, ДРЪН ДРЪН". ВИЖ ЧЛ. 5 И ЧЛ..7 - ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО - БОКО ЩЕ ЛА'ПА ПАРИ С ПОДСТАВЕНИТЕ СИ ФИРМИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТИЩА И ЖЕЛЕЗНИЦАТА, А ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД ЩЕ Л'АПА МУХИТЕ. КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС, ТИКВО. .

28

Али Кемал

преди 6 години

До ohrid ,след 20-30 години македонците,шиптарите,албанците ще станете по българи и от бьлгарите гарантирано вие,сокротко со благо и малко кютек и нещата ще са таман

27

Анонимен

преди 6 години

От толкоз ядене на суджуци и препрочитане на Винету толкоз.

26

morelini

преди 6 години

Санстефански мирен договор номер 2.....разпъване на локуми и всичко важно е като пожелания....

25

До Охрид

преди 6 години

За разлика от македонските форуми, където веднага трият българите, вас ви оставят да пишете. При вас няма свобода на словото.

24

Анонимен

преди 6 години

До ОхридКато говориш македонски, що не отидеш да прочетеш Розетскиот камен?

23

Анонимен

преди 6 години

Това което преди 70 години започна Георги Димитров, днес го завърши последователя му Бойко Борисов... С други думи: ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ!

22

Анонимен

преди 6 години

От договора се вижда, че България се обвързва и става едва ли не адвокат на Македония пред ЕС и структурите на НАТО. В същото време никъде в договора не пише, че Македония се отказва от шизофреничната антиквизация! От практиката да кръщават летища и булеварди Александър Велики, Филип II, Птолемей и т.н. Това неминуемо ще ни скара с Гърция!

21

do 18

преди 6 години

Маке, сам си отговори на въпроса! Пишеш в един български форум на някакъв български диалект, всички разбрахме, че не си се къпал и сръбското те тресе. Кажи какво да признаем български език писан на сръбска пишеща машина? И ти ме разбра, нали?

20

Анонимен

преди 6 години

Няма такива НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КАТО ГЕРБ!Ужас! Дано ВЕЛИКИТЕ ГЕРОИ Даме Груев, Гоце Делчев, Яне Сандански, Иван Михайлов и др, славни войводи дори от отвъдното да се намесят и да ни спасят от герберския позор!

19

morelini

преди 6 години

Какъв е този Член.....член член ама бая.......си беше всяка страна ако поиска може да развали договора до 1 год.Че макетата ще влезнат в НАТО и Е.С. и пак ще започнат да плюят.Това ми се вижда само отчитане на дейност...да си замажем взаимно очите....

18

Анонимен

преди 6 години

"" Е па то, македонскиот язик ке признувате ли го? ""..............не го

17

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има НАТО и ЕС , ако се разпаднат какво .. Договора става невалиден..

16

Я ке сакам да питам?

преди 6 години

Е па то, македонскиот язик ке признувате ли го?

15

пери

преди 6 години

До НаблюдателВ кой член точно пишеше, че признаваме езика, че се отегчих още в началото? Щото туй е голяма смешка.

14

Анонимен

преди 6 години

От 1878г. до 1989г. всички български правителства се бореха за НАЦИОНАЛНИЯ ИДЕАЛ! ДНЕС ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ СЕ ИЗСРАХА ОТГОРЕ МУ!

13

Анонимен

преди 6 години

Боко, плешива Тикво, ако след като вкараш Македония в ЕС, тя наруши договора, какво ще стане бе плешив ***??? Ще ги глобиш ли?Да ви еб-а майката, да ум-ре всеки национален предател който е гласувал за ГЕРБ на изборите

12

А бе

преди 6 години

Май трябваше тоя договор да бъде внесен за обсъждане в парламента,ама нейсе.Като знаем колко е бос Тиквоний в международните дела,можем да си представим последствията.

11

Анонимен

преди 6 години

Никога нямаше да го публикуват ако в 16.00 часа днес Заев не го прочете дословно пред журналисти в Скопие!Българските псевдополитици не уважават собствения си народ които безропотно ги храни!Но явно си го заслужавахме защото те ни лъжат,крадат ограбван а ние постоянно избираме най големите лъжци и крадци да ни управляват!

10

Анонимен

преди 6 години

Дайте суджук на Красимир