16

виж

преди 6 години

кой гласува за това БИГ ШКЕМБЕ.Бил политик? Абе, пичове, този не може да работи повече от 2 часа дневно. Това шкембе тежи. Пробвайте с 50 кила чувал да живеете. Този нито може да прави _С_ЕКС, камо ли да бъде политик и да работи за България.Шкембо, ходи в болницата да се лекуваш?*** ДО АПТЕКАТА И СИ КУПИ ПРОФИХОЛ И МЕТФОРМИН!!!ИЗЛЕКУВАЙ СЕ И ПОСЛЕ ЗАПОВЯДАЙ ДА УПРАВЛЯВАШ БЪЛГАРИЯ.ВЕЧЕ ИМАМЕ ЕДНО КУЦО МАГАРЕ-ТИКВАТА, ДЕТО ТРИ ПАПИ НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗЛЕКУВАТ.СМЕШНИТЕ БГ ГЛАСУВАТ ЗА БОЛЕН

15

Анонимен

преди 6 години

Уфф, нали ги видяхме. Даже за почетния караул за честването на Дякона не можаха да съберат 50-тина стройни, млади, високи, с открити, чисти лица "воини". Поне! Като нарочно ги бяха подбрали нисък тумбест до висок хърбав. Да бяхте взели младежи от улицата и да ги бяхте преоблекли... Та ще ми говорят за армия. Е, "имало едно време"!

14

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се наблегне на партизански умения, да се води 3-4 месечна военна подготовка и с това да се дава на българските граждани да притежават оръжие.Както знаете партизаните трудно се побеждават....както знаете Американците с всичката техна техника, ресурси и милярди се задавиха от селяни по джапанки стрелящи с калашници....това е решението, ВЪОРЪЖЕН НАРОД!

13

Анонимен

преди 6 години

***

12

Анонимен

преди 6 години

На тая снимка казва: Дай лапачка, дай лапачка.

11

Анонимен

преди 6 години

И 20 Грипена да купим,файда няма .Само разходи.Срещу турската,гръцката,румънската или руската авиация,колко ескадрили биха ни изравнили по сила?

10

анонимен

преди 6 години

Не се заблуждавайте,ни земя,ни въздух,ни вода.Какъв специалист е великия министър дето решава задачите с една лодка,четири самолета ,два хеликоптера и шепа сухопътна войска без артилерия и танкове.Едно село не може опази,а камо ли държава.Голям смях!

9

Край

преди 6 години

Отделно ББорисов може да осигури 4 тона суджук за пехотата по всеко време.

8

Анонимен

преди 6 години

Този за пари станал мюсюлманин те така си отварят ръцете при молитба.

7

Край

преди 6 години

Няма проблем и двата танка са в движение. Подводницата си е под водата. Мига е здрав също Спартана - президента ги кара и двата.

6

Анонимен

преди 6 години

То зависи от задачите,например -полева кухня,банаджии и отцепка,може Но всичко друго е илюзия....розова илюзия

5

Анонимен

преди 6 години

Трябват много пари трябва много да се навакса, човека от колко години дере гърло.

4

Анонимен

преди 6 години

Да, армията може да изпълнява конституционните си задължения за точно около седмица.....Направо да продават тия Мигове в някоя африканска република и да купат нови 24 до 32 Грипени. Обаче глобалистите ги контролират и напрактика резултатите са толкова колкото една мечка може да направи в зоопарк.

3

Анонимен

преди 6 години

Кои задачи ?

2

Момо

преди 6 години

Може отчасти... Ако е нещо локално по земя. Иначе по вода и във въздуха ни няма изобщо, защото там армията ни е по-скоро представителна.

1

Independence day

преди 6 години

В това ли се състои работата на един министър?Да обикаля телевизионните студия като цветарка?За това ли му се плаща 4-цифрена заплата?